• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    134
Bencede kesın oyledir🤣🤣.bende erkek anası olucam ama ben oglumun özgür kendı ayakları yere basan bir birey olarak yetişmesini isterim inşallah,her iş gelsin elinden,zorluklara gögüs gerebilsin olgun olsun.temennım bu yönde umarım başarabilirim🌸bu vantuz tipler ve hala 40 yasındakı adama bebek gıbı davrananlar yuzunden ülkenın yuzde 80 ihayatını yaşayamıyor.üzücü
Kadınların yaşadığı çoğu zorluk zaten olgunlaşmamış erkekler yüzünden. Kendi kendini idare edemeyen erkekler evlenince başka birinin hayatını da zorlaştırıyorlar.

Teşekkür ederim canım hastanede 23. gün🥹
Bugün sancılarım bayağı arttı. Hedefimiz 34.hafta dedi doktorumuz

Nidilat diye ilaç var ona geri başladık servikal uzunluk 21 olmuş
gece 33+4 oluyoruz. Biraz kasılmalar azaldı
Ama bacağım felaket inan bir pijama bile giyinirken halim harap siyatik sinir ağrısıymış canım
Bekler bebisin inşallah haftasini biraz daha geçmiş olsun tekrar 🌸

Kızlar cok anlamiyorum google da insani kanser falan ediyo malum anlayan vardır diye size sorayım bu sonuçlar çok mu kötü:( ilk defa böyle fazla referans dışı oldu idrarda

Eklentiler

• Screenshot_2025-01-25-00-26-32-709_tr.gov.saglik.enabiz.jpg
    Screenshot_2025-01-25-00-26-32-709_tr.gov.saglik.enabiz.jpg
    47,3 KB · Görüntüleme: 23
4 den fazla olması idrar yolu enfeksiyonu diyo dogru mu :( neyse ben suyu artirayim yine en iyisi az içiyorum herhalde
O konuda emin değilim doktorun daha net bilgi verir canım ama diğerleri kırmızı çıkmış ama referans değeri negatif çıkan değerde negatif. Problem yok diğerlerinde🙏🏻

Kizlaaar bebisimi gördüm bugün 🥹 yandan çekti doktor burnuna bakin gbjvhkhgjg eşim diyo benden hiçbir şey almamış bu kiz 😂😂 2200 kilo dedi ilk nstme girdim begenmediler ikinciyi cekiyolar suan 😅😅
Yaaaa yeriiimm
Kızlar gecende bıze gelen yardımcı abla benı cok sinirlendirdi,10 yıldır gelır bıze eşim ben o kahvaltı yapıyoduk dıyokı yok sakın evde yalnız kalma yok yastıgının altına bıcak koy yok esının ceketını bas ucuna koy yok kırmızı yazma tak cocugu kacırırlar albasar bılmem ney,dedım aaa yeter bılımsel olarak hormon degısıklıgı nedenıyle bazen halusılasyon tarzı seyler olabılıyor yada sıcak basmaları vs ler.ınanmayın boyle seylere bıdaha da konusunu acmayın dedım ama yani yinede aşırı sinirlendim,onun kızıda dogurdu yenılerde hatta adınıda benım bebemın adından koydular dıyokı hıc mama vermedık emzık tutturmadık torunum soyle boyle,manyak ay bu ınsanlar herseye yorum yapıyolar valla cahılle ugrasmak zor arkadaslarım,mecburen kulagımızı tıkayacagız kv dır akrabadır şudur budur,çünkü egıtım sevıyesı yetıstırılme tarzı vs vs seyler malesef cok etkılı ve herseyı kontrol altında tutamıyoruz,hep boyle dusunup kulagımızı tıkayacagız cahıldır ne yapsa yerıdır dıyıp gececez gıdıcez.gerekırse mamada vercez emzıkte vercez bebegımızı 40 ı cıkmadan dısarıda gezmeye hava almayada cıkarıcaz,kımseyı ılgılendırmez canımız ne ısterse onu yapıcaz.sonucta o BIZIM bebegımız.kulak tıkaclarını hazırlayın💙🌸
ya var ya daha hamile iken tavsiyeleri ile boğuyorlar. Lohusa döneminde neler neler söyleyecekler vay halimize. İyi ki de burada toplanıp dökebiliyoruz içimizi. Bizi biz anlıyoruz sadece 🥲

Molfix 1 numarayı yendioğan oğluma kullanamadık biz kocaman olmuştu 🫢sleepy almak zorunda kalmıştık neden 2 numara aldınız ki molfix boyu her zaman diğer bezlerden büyüktür
Ben uzun boylu bir kadınım ve bebeklerim minimum 56 cm doğuyor canım o yüzden 😂😂

Back