• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    134
Maydonozla terenin suçu neymiş 😀
Bol bol yedim ne suçları var anlamadım her gelen bir müdahalede bulundu teyzenin birini getirdiler bu sütten anlar dediler geldi zorla mememi elledi sende süt yok zaten küçük müş dedi oğlum aşırı kilo alıyordu halbuki sütümden 😂bebem çok akıllıydı sadece emmek istiyordu anlayamamışız biz asla gazı olmadı onada zorla bişey otu ezip içirmeye çalıştılar gaz için yapmayın gazı yok dedim dinlemediler üç gün yavrum uyuyamadı içtiği şeyden
Başıma gelmedik kalmadı ya günde 50-60 kişi misafir dolarsa ev sabah yediden gece 1 e kadar olacağı bu

Bol bol yedim ne suçları var anlamadım her gelen bir müdahalede bulundu teyzenin birini getirdiler bu sütten anlar dediler geldi zorla mememi elledi sende süt yok zaten küçük müş dedi oğlum aşırı kilo alıyordu halbuki sütümden 😂bebem çok akıllıydı sadece emmek istiyordu anlayamamışız biz asla gazı olmadı onada zorla bişey otu ezip içirmeye çalıştılar gaz için yapmayın gazı yok dedim dinlemediler üç gün yavrum uyuyamadı içtiği şeyden
Başıma gelmedik kalmadı ya günde 50-60 kişi misafir dolarsa ev sabah yediden gece 1 e kadar olacağı bu
Ayy sen anlattikça gerildim burda resmen :)) bu sefer kimseyi kabul etme bari

Ne desem bilemedim çok sıkıntı yaşatmislar sana kuzum ya 🙂↕️🙂↕️ ben de burda kudurdum resmen ne hakla ya o çocuğa bir şey olsa hesabini kime vereceklerdi yani yazık günah bitmedi bu insanların boş işleri ya

Kızlar gecende bıze gelen yardımcı abla benı cok sinirlendirdi,10 yıldır gelır bıze eşim ben o kahvaltı yapıyoduk dıyokı yok sakın evde yalnız kalma yok yastıgının altına bıcak koy yok esının ceketını bas ucuna koy yok kırmızı yazma tak cocugu kacırırlar albasar bılmem ney,dedım aaa yeter bılımsel olarak hormon degısıklıgı nedenıyle bazen halusılasyon tarzı seyler olabılıyor yada sıcak basmaları vs ler.ınanmayın boyle seylere bıdaha da konusunu acmayın dedım ama yani yinede aşırı sinirlendim,onun kızıda dogurdu yenılerde hatta adınıda benım bebemın adından koydular dıyokı hıc mama vermedık emzık tutturmadık torunum soyle boyle,manyak ay bu ınsanlar herseye yorum yapıyolar valla cahılle ugrasmak zor arkadaslarım,mecburen kulagımızı tıkayacagız kv dır akrabadır şudur budur,çünkü egıtım sevıyesı yetıstırılme tarzı vs vs seyler malesef cok etkılı ve herseyı kontrol altında tutamıyoruz,hep boyle dusunup kulagımızı tıkayacagız cahıldır ne yapsa yerıdır dıyıp gececez gıdıcez.gerekırse mamada vercez emzıkte vercez bebegımızı 40 ı cıkmadan dısarıda gezmeye hava almayada cıkarıcaz,kımseyı ılgılendırmez canımız ne ısterse onu yapıcaz.sonucta o BIZIM bebegımız.kulak tıkaclarını hazırlayın💙🌸

Kızlar gecende bıze gelen yardımcı abla benı cok sinirlendirdi,10 yıldır gelır bıze eşim ben o kahvaltı yapıyoduk dıyokı yok sakın evde yalnız kalma yok yastıgının altına bıcak koy yok esının ceketını bas ucuna koy yok kırmızı yazma tak cocugu kacırırlar albasar bılmem ney,dedım aaa yeter bılımsel olarak hormon degısıklıgı nedenıyle bazen halusılasyon tarzı seyler olabılıyor yada sıcak basmaları vs ler.ınanmayın boyle seylere bıdaha da konusunu acmayın dedım ama yani yinede aşırı sinirlendim,onun kızıda dogurdu yenılerde hatta adınıda benım bebemın adından koydular dıyokı hıc mama vermedık emzık tutturmadık torunum soyle boyle,manyak ay bu ınsanlar herseye yorum yapıyolar valla cahılle ugrasmak zor arkadaslarım,mecburen kulagımızı tıkayacagız kv dır akrabadır şudur budur,çünkü egıtım sevıyesı yetıstırılme tarzı vs vs seyler malesef cok etkılı ve herseyı kontrol altında tutamıyoruz,hep boyle dusunup kulagımızı tıkayacagız cahıldır ne yapsa yerıdır dıyıp gececez gıdıcez.gerekırse mamada vercez emzıkte vercez bebegımızı 40 ı cıkmadan dısarıda gezmeye hava almayada cıkarıcaz,kımseyı ılgılendırmez canımız ne ısterse onu yapıcaz.sonucta o BIZIM bebegımız.kulak tıkaclarını hazırlayın💙🌸
Kiz inan eğitimle ilgisi yok okumuşu da aynı şekilde cahillik yapabiliyo yani şaşırmıyorum. Bir olur ikinciyi görüşmem zaten çok yakinimsa da çok kırmadan tavsiye istersem söylerim diyerek konuyu kapattiririm bi şekilde inşallah artık gına geldi bana şimdiden nsndjsndkdk

Dinlerkende sinir geliyor şimdiden osman gönülalı tavsiye ediyorum bol bol dinleyin haftalık canlı yayınlarına katılın kimseyi dinlemeyin ondan başka sorunuzuda cevaplar güzelce mantık çerçevesinde
İyiki o varmış yoksa kafayı yedirtirlerdi
Bide emzirme ve süt ile ilgili bol bol araştırma yapın derim çünkü doğumdan sonra en büyük dert sütümüz olacak
Tavsiyen için teşekkür ederim 🤗 şimdiden başlıyorum dinlemeye . Evet sanırım en önemli kısmı emzirme 🤗

Kiz inan eğitimle ilgisi yok okumuşu da aynı şekilde cahillik yapabiliyo yani şaşırmıyorum. Bir olur ikinciyi görüşmem zaten çok yakinimsa da çok kırmadan tavsiye istersem söylerim diyerek konuyu kapattiririm bi şekilde inşallah artık gına geldi bana şimdiden nsndjsndkdk
Valla banada oyle ama işte atsan atılmıyo satsan satılmıyo benım etrafımdakıler🤣lojusaykende bu sakınlıgımı koruyabılmeyı dılıyorum,yoksa çadır karışır benim😀

Benim de ilk defa oldu bugün 33+4 doktorlara göre de değişiyor olabilir bazıları daha erken bazıları daha geç aliyo herhalde

Ay gece uykusuzluğu üstüne sabah erken gidince uykusu geliyo insanın 15-20 dk falan sürdü iki kere yapıldı birinde bebişim çok hareket etmedi yaninizda tatli bir şeyler taşıyın veya bebisi uyandirip enerji veren ne varsa bana öyle dediler çünkü bebeğin uyanık olmasini tercih ediyorlarmış 😅

Sen bensin skxnxjdxnd gerçekten sinirleniyorum karşımıza çıkmaz inşallah böyle insanlar gereksiz çöp yigintisi gibi üff

Kız sen de her şeye okeymiş de kocamsiz olmaz der gibi sormuşsun skxhshdkshdjsjdjdjd gerçi kocamiz önemli bence de 😂😂😂
Benim ki hep kıpır kıpır allahtan yoksa tatlı bişi yemem de yasak 😂😂😂
Şeker takibi yapan arkadaşlar ben magnezyum ilacımı kullanıyorum yemekten sonra ve yemekten 2 saat önce de kan ilacını acaba sekeri yükseltiyor mu ilaclar. Çünkü dikkat ettiğim halde biraz yüksek çıkıyor açlıkta toklukta.
Ben kan ilacımı gece uyandığımda içiyorum öyle deneyebilirsin. Magnezyumumu da gece yatarken içiyorum. Kaç çıkıyor?
Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim ne durumdasın canim merak ettim sancılar devam ediyor mu?
Evet hastanede şu an zor geçiyor. Siyatik ağrıları da bacağına vuruyor. Baya zorlanıyor:(

Ben de aksine bu al basmasi falan diyolar onun olmaması için yalnizsan bile kocanin kokusu sinen esyayi tişört vs yanında bulundur diye duymuştum kocayi niye otekilestirmisler acaba skxnsjjdkdk
Kocayla yatılmaz diyen kesin erkek anasıdır.😂 Oğlumun gece uykusu bölünmesin, sabah işe gidecek oğluşum diye düşünüyordur.😉

Benim ki hep kıpır kıpır allahtan yoksa tatlı bişi yemem de yasak 😂😂😂

Ben kan ilacımı gece uyandığımda içiyorum öyle deneyebilirsin. Magnezyumumu da gece yatarken içiyorum. Kaç çıkıyor?

Evet hastanede şu an zor geçiyor. Siyatik ağrıları da bacağına vuruyor. Baya zorlanıyor:(
Kan ilacını bende geceye alcam zaten gece bol bol uyanıyorum.magnezyumu da dediğin gibi yapayım. Açlık sadece Bi kere 87 gördüm sürekli ya 100 yada 110 toklukta 140 150 arası çıkıyor yeni ikinci gün oldu takip edeli. Gerekirse insülin vereceğim dedi inşallah gerekmez

Kocayla yatılmaz diyen kesin erkek anasıdır.😂 Oğlumun gece uykusu bölünmesin, sabah işe gidecek oğluşum diye düşünüyordur.😉
Sanki bütün cileyi cekiyolarmis gibi üstüne yprulmasin kuzulari nxnxjsnxjnx neyse benim kv bu kadar şey değil Allah'tan en büyük şükürü buna yapiyprum ya öyle olsaydi aman Allahım 😂😂😂

Bencede kesın oyledir🤣🤣.bende erkek anası olucam ama ben oglumun özgür kendı ayakları yere basan bir birey olarak yetişmesini isterim inşallah,her iş gelsin elinden,zorluklara gögüs gerebilsin olgun olsun.temennım bu yönde umarım başarabilirim🌸bu vantuz tipler ve hala 40 yasındakı adama bebek gıbı davrananlar yuzunden ülkenın yuzde 80 ihayatını yaşayamıyor.üzücü

Kan ilacını bende geceye alcam zaten gece bol bol uyanıyorum.magnezyumu da dediğin gibi yapayım. Açlık sadece Bi kere 87 gördüm sürekli ya 100 yada 110 toklukta 140 150 arası çıkıyor yeni ikinci gün oldu takip edeli. Gerekirse insülin vereceğim dedi inşallah gerekmez
Hımm açlık baya yüksek:( olsun insülinle dengelenir. Akşam en son kaçta ne yiyip içip yatıyorsun ? Sabaha çok aç olmamak lazım. Yani ben gece yatmadan ağzıma işte süt kefir badem gibi bişii atıyorum 87-92 arası çıkıyor açlık

Sanki bütün cileyi cekiyolarmis gibi üstüne yprulmasin kuzulari nxnxjsnxjnx neyse benim kv bu kadar şey değil Allah'tan en büyük şükürü buna yapiyprum ya öyle olsaydi aman Allahım 😂😂😂
Bana hem hastanede hem evde kv bakcak benide neler beklio cok merak ediom 😀 kendi halinde biri ama yinede eski kafa işte bir sürü batıl şeyler bekliom ondan 😀😀

Ben 33 teyım banada hıc yapılmadı:) ama sanırım yarınkı kontrolde yapacak oyle demıstı unutmadıysa😊eger yaparsa yazarım bakalım nasıl bıseymıs🤭
Geçen hafta kendi doktorum ilk defa yaptı bana. Elime minik tuşlı bi cihaz verdi. Nst yapılırken, her tekme attığında bu tuşa bas dedi. Ondan önce de 32. Haftada acilde yaptılar baş ağrısıyla gittiğimde ama onda sadece belime kemer takılmıştı.

Bende gelen misafirler den böyle türlü türlü saçmalıklar duydum ha şunlarda var lohusa sert bişey yemez tere mayadnoz yemez çay içer bol bol açık çay biskevit kocasıyla yatamaz yanında altın taşır bebek kucağa alınmaz bilmem neler bende depresyona girmiştim maalesef
Altını vereceklerse ben taşırım sıkıntı yok onda 😂

Rapor alan arkadaslara bişey sorcam. Aldığınız raporu iş yerine kendiniz mi götürdünüz? Yoksa online mı kendi mi düşüyor?

Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim ne durumdasın canim merak ettim sancılar devam ediyor mu?
Teşekkür ederim canım hastanede 23. gün🥹
Bugün sancılarım bayağı arttı. Hedefimiz 34.hafta dedi doktorumuz

Nidilat diye ilaç var ona geri başladık servikal uzunluk 21 olmuş
gece 33+4 oluyoruz. Biraz kasılmalar azaldı
Ama bacağım felaket inan bir pijama bile giyinirken halim harap siyatik sinir ağrısıymış canım

Back