- Konu Sahibi kediannesibiri
- #29.101
Ayy Allah razı olsun sizden burayı yeni okumaya başladım listede adım yok ama 36 haftalik hamileyim cevremdeki herkes hersey den o kadar çok korkutuyor ki inanın psikolojim bozuldu bunu okuyunca rahatladım bebeğinize ve size güzel bi ömür diliyorum darısı biz dogurmayanlarin başınaKızlar bunu özellikle yazmak istedim . Bende sezeryanle ilgili çok korkuttular ama inanın öyle inanılmaz ağrılı desteksiz kimse olmadan gecmicek bi süreç değil . Evet ağrı oluyor ben yataktan kalkıp yatamam tek sanıyordum . Hiç öyle değil gayet çocuğuma da bakıyorum hareket te ediyorum . Ağrı sızı söylenildiği gibi değil zorlukları var evet dikişler ağıriyor . Hareketlerin kısıtlı ama kısa bi süre için . Gaz olayı hastanede çıkıyor zaten 2 gün orada kalınıyor . Eve gelince belli bi seviyeye gelmiş olunuyor . Gayet sezeryab pozitif bi doğum hikayem oldu benim . Tek üzüldüğüm şey ameliyathanede tek olmamdı . Eşimi dahil almadılar biraz geriliyorsun ister istemez ama inanın sonu mükemmel sonrası asil süreç zaten hepinize sağlıklı güzel hayırlı doğumlar kızlar