- 18 Ağustos 2022
- 2.353
- 3.290
- 63
- Konu Sahibi kediannesibiri
- #32.661
Benim ilk bebeğim. Çok hevesliyim bakalımÇok zevkli tadıma yakın havalar biraz daha yumuşar parkka gidip yedirirsin acık havada cok güzel yiyolar etrafı izliyor![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim ilk bebeğim. Çok hevesliyim bakalımÇok zevkli tadıma yakın havalar biraz daha yumuşar parkka gidip yedirirsin acık havada cok güzel yiyolar etrafı izliyor![]()
Canm göz muayenesi oldu mu eğer önceden varsa azalması vs normal süreçtedir bence bizimki de bazen çok güleryüzlü iken bazen değilKızlar bebeğim 36+2 de erken doğdu, şu an 4 aylık olmak üzere. Koltukta yatarken göz teması benimle var ama babasıyla pek yok. Ama ana kucağında yada normal kucakta göz teması yok beni korkutuyor bu durum. Göz teması olduğunda gülmeleri var ama bu gülmeler sanki artmak yerine azaldı gibi hissediyorum bir iki hafta önce daha çok gülüyor ve konuşuyor gibime geliyordu. Sizde durumlar nasıl
Merhaba nasıl oldu bebişiniz bizim de yarın sünneti var vakit yaklaştıkça telaşlanmaya başladım sizinki tam olarak kaç aylıktı? O dikişli görüntü beni çok korkutuyorBenim oğlum kolay kolay ağlayan bir bebek değil korkutmak istememiştim kimseyi ama anestezi etkisi geçmeye başladıkça feryat figan ağladı, emzirmeyi denedim onu bile ağlamaktan yapamadı. Uzun süre epey ağladık beraberceNeyse ki ağrı kesiciler sayesinde gece uyudu. Bugün de neredeyse ağrı kesiciye ihtiyaç bile duymadık. Tedbir amaçlı az ölçekli şurup verdim. Doktorumuz 3. Güne ağrı olmasını beklemeyiz 10 güne iyileşir tam iyileşmede ortalama 4-6 hafta dikişlerin düşmesiyle olur dedi. Ama korktuğum gibi bir sorun yaşamadım çok şükür. Size de şimdiden geçmiş olsun umarım kolay atlatırsınız
![]()
of bende duruş bozukluğu car. Kestirsem iyice belli olur onu düşünemedimAhahahah kestir bacım kafam rahatlamıştı banyo rahatlığı etrafta saç yok bence herkesin 1 kere kısa saç kestirmesi lazımasker sacına cesaret edemiyosan kısa bir model yaptır
4 ay 1 haftalık bebişim, yanında olacaksanız eğer stresinizi yansıtmamak için sevdiği oyuncakları, emzik kullanıyorsa emziği alın, uyumazsa ve destek vermeniz gerekirse epey iş görüyorlar. Dün biraz zordu geceye kadar ama reçete edilen ilaçlarl kullandık gece rahat etti, bugün de çok şükür rahat. Doktorumuz yarın için ağrı beklemiyoruz dedi zaten max ağrı süresi 2 gün sonra hafifliyor 10 güne de iyileşiyor. Dikişlerin düşüp tam iyileşme süreci de 4-6 hafta imiş. Dikiş görüntüsü yok aslında sadece penis başının açık oluşu biraz tuhaf ama 2-3 bez değişiminde göz alışıyor hemen mecburenMerhaba nasıl oldu bebişiniz bizim de yarın sünneti var vakit yaklaştıkça telaşlanmaya başladım sizinki tam olarak kaç aylıktı? O dikişli görüntü beni çok korkutuyor![]()
Dikkat ediyorum bende artıkBizim ev de öyleydi. Bebek terliyor, vücudu savunmaya geçip soğutuyor. 22-23 dereceye düşürdüm. Rahatladı biraz
Teşekkür ederim inşallah sizinki de hıphızlı iyileşir umarım4 ay 1 haftalık bebişim, yanında olacaksanız eğer stresinizi yansıtmamak için sevdiği oyuncakları, emzik kullanıyorsa emziği alın, uyumazsa ve destek vermeniz gerekirse epey iş görüyorlar. Dün biraz zordu geceye kadar ama reçete edilen ilaçlarl kullandık gece rahat etti, bugün de çok şükür rahat. Doktorumuz yarın için ağrı beklemiyoruz dedi zaten max ağrı süresi 2 gün sonra hafifliyor 10 güne de iyileşiyor. Dikişlerin düşüp tam iyileşme süreci de 4-6 hafta imiş. Dikiş görüntüsü yok aslında sadece penis başının açık oluşu biraz tuhaf ama 2-3 bez değişiminde göz alışıyor hemen mecburenama korkmanıza gerek yok umarım kolay geçer.
Oyy yavrum ya biran önce geçsin gitsin inşallah, bakalım bugün bizde oluyoruz hayırlısıyla kolaylıkla iyileşsinler inşallahBenim oğlum kolay kolay ağlayan bir bebek değil korkutmak istememiştim kimseyi ama anestezi etkisi geçmeye başladıkça feryat figan ağladı, emzirmeyi denedim onu bile ağlamaktan yapamadı. Uzun süre epey ağladık beraberceNeyse ki ağrı kesiciler sayesinde gece uyudu. Bugün de neredeyse ağrı kesiciye ihtiyaç bile duymadık. Tedbir amaçlı az ölçekli şurup verdim. Doktorumuz 3. Güne ağrı olmasını beklemeyiz 10 güne iyileşir tam iyileşmede ortalama 4-6 hafta dikişlerin düşmesiyle olur dedi. Ama korktuğum gibi bir sorun yaşamadım çok şükür. Size de şimdiden geçmiş olsun umarım kolay atlatırsınız
![]()
İnşallah inşallahOyy yavrum ya biran önce geçsin gitsin inşallah, bakalım bugün bizde oluyoruz hayırlısıyla kolaylıkla iyileşsinler inşallah![]()
Bebeğin nasıl oldu canımKızlar ateşi olmadan sırf ağrısı dinsin diye calpol verilir mi
Canım çok şükür daha iyi. Nefesi biraz rahatladı tam düzelmese de. Nebulizatör ile hava veriyorum ve burun yıkama yapıyorum sık sık. Acile götürdüm bu arada ben kötüleşmeye başlayınca. Ciğerini dinleyip ciğeri temiz antibiyotik verme dedi doktor bana. O yüzden vermedimBebeğin nasıl oldu canım
Şükür ilaca gerek kalmamış bu haftayı atlatırsa daha iyi olur inşallahCanım çok şükür daha iyi. Nefesi biraz rahatladı tam düzelmese de. Nebulizatör ile hava veriyorum ve burun yıkama yapıyorum sık sık. Acile götürdüm bu arada ben kötüleşmeye başlayınca. Ciğerini dinleyip ciğeri temiz antibiyotik verme dedi doktor bana. O yüzden vermedim
İnşallah canım çok teşekkürlerŞükür ilaca gerek kalmamış bu haftayı atlatırsa daha iyi olur inşallah
Bizim doktor bana bir mail atmıştı. İsterseniz göndereyim size. Pdf şeklinde.Ben biraz korkuyorum çünkü hiçbir şey bilmiyormusum gibi. Neyle başlayacağım, nasıl başlayacağım, ne kadar , hangi zamanlarda verecegim vs vs kafam çok karışık
Ben de rica edebilir miyim mailimi özelden iletsem?Bizim doktor bana bir mail atmıştı. İsterseniz göndereyim size. Pdf şeklinde.
Olur tabii. Pdf değilmiş bu arada, word dosyasıymış.Ben de rica edebilir miyim mailimi özelden iletsem?
Merhaba bizde bugün sünnetimizi olduk sizin dediğiniz gibi yavrum anestezi geçince o ağladı ben ağladım yarın sabah ılık suyla oturmamızı söyledi doktor sizde uyguluyor musunuz inşallah 2. Gün biraz daha hafif geçer sizin nasıl geçiyor siz bizden öndesinizBenim oğlum kolay kolay ağlayan bir bebek değil korkutmak istememiştim kimseyi ama anestezi etkisi geçmeye başladıkça feryat figan ağladı, emzirmeyi denedim onu bile ağlamaktan yapamadı. Uzun süre epey ağladık beraberceNeyse ki ağrı kesiciler sayesinde gece uyudu. Bugün de neredeyse ağrı kesiciye ihtiyaç bile duymadık. Tedbir amaçlı az ölçekli şurup verdim. Doktorumuz 3. Güne ağrı olmasını beklemeyiz 10 güne iyileşir tam iyileşmede ortalama 4-6 hafta dikişlerin düşmesiyle olur dedi. Ama korktuğum gibi bir sorun yaşamadım çok şükür. Size de şimdiden geçmiş olsun umarım kolay atlatırsınız
![]()
Merhaba nasıl geçti sünnetiniz bizde bugün oldukMerhaba nasıl oldu bebişiniz bizim de yarın sünneti var vakit yaklaştıkça telaşlanmaya başladım sizinki tam olarak kaç aylıktı? O dikişli görüntü beni çok korkutuyor![]()
Biz ılık suya oturma yapmadık. Doktorumuz 2-3 gün suyla temas pipisine kaka gelmedikçe önermedi. Kaka temizlemek içinde kaynamış ılımış suyu pamukla sıkıp akıtıp temizledik. 3. Gün bugün ve her şey yolunda çok şükür. Ağrı sızı yok neşeli bile diyebilirim.Merhaba bizde bugün sünnetimizi olduk sizin dediğiniz gibi yavrum anestezi geçince o ağladı ben ağladım yarın sabah ılık suyla oturmamızı söyledi doktor sizde uyguluyor musunuz inşallah 2. Gün biraz daha hafif geçer sizin nasıl geçiyor siz bizden öndesiniz![]()