• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    246
Evet ya gece hep baktım 2den snra bı baktım yanıyor 39 gördük hmn üst baş bez çıkardım isal yaptı bide calpol fln verdim su gunler de pek sıkıntılı hep kucak istiyor emmesi zaten problemli uykuya geçişlerde hep ağlıyor sanırım birtek sabah uyaninca keyifli
Evet öğleye kadar iyi. Sonra başlıyor

Selam kizlar 4ay aşılarını yaptırdım 2 gün ateşli geçti mahvolduk valla çok şükür düzel di ama atakmidir nedir bilmem benim kız hiç durmuyor hep ağlama modunda ne yapcagimi sasirdim hiç doymuyor sürekli emziriyorum kusmasi da hiç geçmedi perişanım artık çok yoruldum bugün ablama gittim gel dedi ben bakım sen dinlen dedi dinlenemedim de ayrı konu ama eve geldim yemek yapamadım eşim kıyamet canım çok sıkkın çok yoruldum aç emmek istiyor ağlıyor gerçekten emzirmek pek bir zor size yazarken ağlıyorum artık kollarım agridi atak mi yasiyoruz nedir bilmem gece 4 sefer kalkiyrum emzirmeye çok yorgunum
Geçmiş olsun öncelikle nasılsınız bebek ve sen iyi misiniz şimdi.
Ayrıca yemek yapmadın diye eşin neden kıyamet ya. İnan çok garip oldum sürekli emzirmek zaten zor gece uyku yok gündüz vs bu kadar zor Bi zaman da yemeğide o yapsın ya da dışarıdan söylesin.

Kusura bakma inan ki gıcık oldum eşine.

Geçmiş olsun öncelikle nasılsınız bebek ve sen iyi misiniz şimdi.
Ayrıca yemek yapmadın diye eşin neden kıyamet ya. İnan çok garip oldum sürekli emzirmek zaten zor gece uyku yok gündüz vs bu kadar zor Bi zaman da yemeğide o yapsın ya da dışarıdan söylesin.

Kusura bakma inan ki gıcık oldum eşine.
Zaten eşinden birkaç sefer daha bahsetmişti arkadaş, Allah sabır versin hiç halinden anlamıyo kadının ya

Zaten eşinden birkaç sefer daha bahsetmişti arkadaş, Allah sabır versin hiç halinden anlamıyo kadının ya
Zor zamanlarda da eş olarak birbirimize destek olmayacaksak niye evlendik ki dimi. Ki bahsettiğimiz konu bebek ise yani daha hassas.
Yapsın yemeği eşi de yemiş olur hem emziriyorum diyor kadın bide yemesi lazım .

Selam kizlar 4ay aşılarını yaptırdım 2 gün ateşli geçti mahvolduk valla çok şükür düzel di ama atakmidir nedir bilmem benim kız hiç durmuyor hep ağlama modunda ne yapcagimi sasirdim hiç doymuyor sürekli emziriyorum kusmasi da hiç geçmedi perişanım artık çok yoruldum bugün ablama gittim gel dedi ben bakım sen dinlen dedi dinlenemedim de ayrı konu ama eve geldim yemek yapamadım eşim kıyamet canım çok sıkkın çok yoruldum aç emmek istiyor ağlıyor gerçekten emzirmek pek bir zor size yazarken ağlıyorum artık kollarım agridi atak mi yasiyoruz nedir bilmem gece 4 sefer kalkiyrum emzirmeye çok yorgunum
Bizde dün olduk aşıyı mahvetti çok etkilendi hiç böyle olmamışdı 24saat ateş ve ağrı yaptı hatta bi ara bacağını çekmiyordu kendine doğru sabah yavaş yavaş düştü ateşi

• Üzgünüm
Reactions: Gao
Anne olduktan sonra daha bi içten diyorum ki Allah tüm annelere güç kuvvet versin. Sana da güç versin canım. O kadar iyi anlıyorum ki gerçekten destek şart. Emzirmek yorucu enerji alan bi eylem. Eşinin de anlayışlı olması lazım ama erkekler bazen biz anneler gibi olmayabiliyor, senin ne yaşadığını gözlemlese de yine de bencil davranabilıyorlar malesef. Tüm yük annenin omuzlarında olduğu icin yipraniyoruz. Hiç canını sıkma inşallah bu günler de geçecek, düzene girecek. Eminim şuan birçok arkadaş da benzer hisleri taşıyor.

Kızlar ben de hastanedeyim. Dualariniza ihtiyacim var ,canım şuan çok sıkkın. bugün akşamüstü görümcem kızımı kucağında tutarken ben de oturmuş onları izliyordum. Bi an baktığımda kızımın kıyafetinin paçası yukarı kaymış, ayak bileklerini gördüm ki mosmor olmustu iki bacağı da. Panikle hemen kucağıma aldım yatırdım , altını açtım. Yatırıp altını açtığımda mosmor olan bacakları normal rengine döndü. Eşim evde yoktu hemen aradim geldi. Hastanedeyiz kan alındı bekliyoruz. Tabi kan alınırken de meleğim çok ağladı, o ağlayınca ben de ağladım.. :(

Kızlar ben de hastanedeyim. Dualariniza ihtiyacim var ,canım şuan çok sıkkın. bugün akşamüstü görümcem kızımı kucağında tutarken ben de oturmuş onları izliyordum. Bi an baktığımda kızımın kıyafetinin paçası yukarı kaymış, ayak bileklerini gördüm ki mosmor olmustu iki bacağı da. Panikle hemen kucağıma aldım yatırdım , altını açtım. Yatırıp altını açtığımda mosmor olan bacakları normal rengine döndü. Eşim evde yoktu hemen aradim geldi. Hastanedeyiz kan alındı bekliyoruz. Tabi kan alınırken de meleğim çok ağladı, o ağlayınca ben de ağladım.. :(
Nasıl ya çok mu sıkmış tutarken ondan mı morarmış? inşallah kan değerleri de normal çıkar bi şeyi yoktur

Canım merhaba 4. Ay çok zor Allah hepimize kolaylık versin aşı dan sonra 2 gün çok zordu bizimdd . 38.5 lara çıktı ateşi ve dediğiniz gibi hep mızmız sürekli meme istiyo bu süreç normalmiş uyku gerilemesi olan ay bu ay sen iyi 4 defa kalkıyorsun ben 8-9 defa kalkıyorum biz diş çıkartıyoruz bide o da eklendi çok zor bi dönem bende bittim ..

Canım merhaba 4. Ay çok zor Allah hepimize kolaylık versin aşı dan sonra 2 gün çok zordu bizimdd . 38.5 lara çıktı ateşi ve dediğiniz gibi hep mızmız sürekli meme istiyo bu süreç normalmiş uyku gerilemesi olan ay bu ay sen iyi 4 defa kalkıyorsun ben 8-9 defa kalkıyorum biz diş çıkartıyoruz bide o da eklendi çok zor bi dönem bende bittim ..
Saatte 3 kere uyanıyor. Dönem geçse de rahatlasa, ben de rahatlasam.

Bebeğim günde bir kere kaka yapıyor o da çok sıvı. Doktor normal dedi ama kaç hafta oldu sizce fazla değil mi bu kadar uzun sürmesi

Biz de öyle 7 8 defa kalkıyorum dişi çıkıyor bizim de. Sürekli meme de. Aşısı da yarın olacak şu ateş olayını hiç sevmiyorum 🫤

Back