• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    246
İyi geceler kızlar bu sabah tansiyonum cok yükseldi ilaç almama rağmen 14 15 den aşağı inmedi gece acile geldim doktorumu aradık kendisi geldi ultrasona aldı yatış verdi sabah 8.30 da sezaryene alacak şimdi hastahanedeyim
Hastayim hocam bekleyelim dedim bekleyemeyiz dedi 38+0da doğum olacak yani inşallah
Sizden dualarinizi bekliyorum çok korkuyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah güzel haberler ile dönebilirim şimdilik hoscakalin🙏💕
Dualarımız seninle 🙏

Ben 36dayım ve çok sabırsızlanıyorum nerdeyse erken de olsa artık gelsin diye dua ediceem. Ne kanala indi, ne karnım düştü, ne de sancım var. Doktorum da artık kan sulandırıcı iğneyi bırak diyor ama bırakırsam da 41 e kadar gelmezse o kadar sürede birşey olur diye korkuyorum:KK43: kullanan arkadaşlar siz ne zaman iğneyi bıraktınız?
Ben hala kullanıyorum 35+4
Henuz doğum tarıhım belli değil. sezeryan olacağım. ama ılk dogumdan dogumdan sonrada bıkac zaman kullanmstım oyle hatırlıyorum . sadece bıkac gun kanama olmasın dıye kestık dogumda o kadar

Selam kızlar bende Ekim annesi olucam inşalalh ama bi sorunum var bebeğim 34. Haftasında kanala inmiş bu konu hakkında bilgisi olan var mı ben 38. Haftada doğsun istiyorum sizce erken gelir mi bu konu hakkında bilgisi olan var mı nstye girdim ama sancım çıkmadı
Benimki 32 hafta inmişti kanala şu anda 37+2 yani hala bekliyorum erken gelmez genelde sadece bebek pozisyonu erken almış oluyor

Ben 36dayım ve çok sabırsızlanıyorum nerdeyse erken de olsa artık gelsin diye dua ediceem. Ne kanala indi, ne karnım düştü, ne de sancım var. Doktorum da artık kan sulandırıcı iğneyi bırak diyor ama bırakırsam da 41 e kadar gelmezse o kadar sürede birşey olur diye korkuyorum:KK43: kullanan arkadaşlar siz ne zaman iğneyi bıraktınız?
Ecoprim 33 de bıraktım ama iğneyi birakmicaz hiç demedi öyle birşey Dr

İyi geceler kızlar bu sabah tansiyonum cok yükseldi ilaç almama rağmen 14 15 den aşağı inmedi gece acile geldim doktorumu aradık kendisi geldi ultrasona aldı yatış verdi sabah 8.30 da sezaryene alacak şimdi hastahanedeyim
Hastayim hocam bekleyelim dedim bekleyemeyiz dedi 38+0da doğum olacak yani inşallah
Sizden dualarinizi bekliyorum çok korkuyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah güzel haberler ile dönebilirim şimdilik hoscakalin🙏💕
Yeni gördüm umarım her şey yolundadır canım, rabbim sana ve bebeğine sağlık sıhhat versin. Güzel haberler ile dön

Kızlar iyi geceler yarın sabah 9 da sezeyan olacağım. Bütün hazırlığı yaptık bugün kan tahlili anestezi dr ile görüştük vs. Spinal olacağım korku endişe kaygı telaş ne ararsanız var şu an bende Bi an önce olup bitsin istiyorum.

Dualarınızı eksik etmeyin. Kendime geldiğimde müsait olduğumda size yazacağım. Kendinize çok iyi bakın 🙏🫶
Sağlık ve güzellik ile dogumunuz olsun inşallah. Rabbim yardımcın olsun. Güzel haberler ile dönersin inşallah

Canım nasılsın. Bebis nasil
Arkadaşlar bisey sorcam.benim yumurtlama günü 12 eylülde.ben onun öncesini ve o günü değerlendirdik.o günden beridir kasiklarimda ara ara ağrı oluyo sanki adet sancısı gibi.1 hafta önce belim kırılmış gibi agriyodu geçti 2 gun once de goguslerim agriyodu bugün hafifledi. Adete 6 gün kala erken gebelik testi yaptım negatif çıktı 5 gün kala kaset test yaptım yine negatif çıktı.bugun adetime 2 gün var .ve 2 gündür de göbek deligimin hemen altı ve üstüne batma gibi oluyo ara ara. Bu durumları yaşayıp gebe olan var mı aranızda. Bilgilendirirmisiniz lütfen 🙏

Arkadaşlar bisey sorcam.benim yumurtlama günü 12 eylülde.ben onun öncesini ve o günü değerlendirdik.o günden beridir kasiklarimda ara ara ağrı oluyo sanki adet sancısı gibi.1 hafta önce belim kırılmış gibi agriyodu geçti 2 gun once de goguslerim agriyodu bugün hafifledi. Adete 6 gün kala erken gebelik testi yaptım negatif çıktı 5 gün kala kaset test yaptım yine negatif çıktı.bugun adetime 2 gün var .ve 2 gündür de göbek deligimin hemen altı ve üstüne batma gibi oluyo ara ara. Bu durumları yaşayıp gebe olan var mı aranızda. Bilgilendirirmisiniz lütfen 🙏

Umarım tutmuştur canım 🙏 bir bilgim yok maalesef

Canım nasılsın. Bebis nasil
Selam canım alışıyoruz. Evde bir heyecan biraz curcuna var ama sorun yok. Sarılık var onunla ilgileniyoruz umarım atlatırız. Uyku meraklısı sarılık etkisi ile yarında sağlık ocağı kontrolü var oradada bir bakicaklar gerekli görülürse tekrar test vericez sarılık ile

Canım ben de 36 dayım. Kullanmaya devam ediyorum. Bırakmaya korkuyorum. Doktorum da 2 güne bir vurmaya devam et bırakma dedi

Hiç öyle değil hiç çekinmeyin 🩵 gerçekten anlattığım gibi Suan yaşadığım tel sıkıntım göğüslerim çok doluyor günde 2 defa sağım yapıyorum çok taş oluyor yavaştan artacak bebisin alacağı allahtan onun dışında hersey güzel sizlerinde öyle olucak eminim 🩵🙏
Sezaryen için gerçekten iyi bir şey duymak çok iyi geliyor. Böyle okuyunca bende diyorum iyi olcak her şey güzel geçicek filan diye tekrarlıyorum sürekli. Maalesef kötü hikayeler stresi aşırı arttırıyor

Ekim anneleri eylülde depar atmaya başladıııı 😅 doğum yapacaklara Rabbim kolaylık versin. Burada listemiz vardı. Orada da çok kişi vardı ama sanırım hepsi insta'da sanırım. Onları da çok merak ediyorum. Gören olursa selamlarımı söyleyin, buraya da gelsinleeer 🤣🙈
Ordada çok güzel oldu her şey herkes birbirine baya destek oluyor 🥰☺️

Ecoprim 33 de bıraktım ama iğneyi birakmicaz hiç demedi öyle birşey Dr
Ya bnm doğum planlı olmadığı için aniden gelirse epidural yapamayız iğne kullanırken dedi. Son iğneden en az 12 saat geçmiş olması lazımmış. Başka da riski var mı onu tekrar sorucam. Sonra da ısrar edicem sanırım bırakmıyım diye. Benim bilinen bir pıhtılaşma durumum olmadığı ve sadece önlem olarak şimdiye kadar kendi isteğimle kullandığım için sanırım gereksiz görüyor

Kızlar özel sektörde babalık izni 5 gün değil mi? Eşimin iş yerindeki ik ısrarla 3 gün demiş de, mevzuata da baktık 5 gün yazıyor, sizin eşleriniz nasıl yapacak?

Kızlar özel sektörde babalık izni 5 gün değil mi? Eşimin iş yerindeki ik ısrarla 3 gün demiş de, mevzuata da baktık 5 gün yazıyor, sizin eşleriniz nasıl yapacak?
Nerenin mevzuatına göre 3 günmüş 🤣 5 gün canım babalık izni yasal olarak. İk da çalışan kızları malesef 20 yaşında alıp sifir mevzuat öğrettikleri için bilgide yanlışlık olmuştur diye düşünmek istiyorum 🤣 ozel sektör diye belirteyim de 5 günü normalde kamuda 10 çünkü 🤣🤣🤣

Back