• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    135
Kizlar hastanede dogumdan sonra atlet olarak emzirme atleti mi aldiniz sadece ? Yani daha dogrusu emzirme atleti disinda normal atlet alsam rahat edermiyim sizce
Ben bi tane emzirme sütyeni aldım meme ucu belli etmeyenlerden. beğenirsem alirim bi kaç tane daha sonradan. Hastahaneye normal atlet de koyucam emzirme atleti çok hoşuma gitmedi sndbjsxjd

Kizlar hastanede giyecek kiyafetlerinizi normal herzaman kullandiginiz deterjan ile mi yikadiniz?
Ben bebişin deterjanıyla yıkıcam
Yeşillik Bi kase mercimek çorbası diyetisyen çorba fark etmez dedi içinde princ vs yoksa, biraz tavuk 2 dilim tam buğday ekmeği bir öğün mesela 152 çıktı
Ekmek işte ekmek :( ekmeği çıkarınca 40 birim düşüyor:(
maya91 maya91 bebeğe hem kilo aldıran hem şeker içermeyen besinler yemem lazım artık her sabaha avokado eklemek istiyorum. yoğurt ceviz kaşar peyniri bunlar hep listemde olacak yeşillik sınırsız dedi çok acıkıyorum ben ne yapxagimi bilmiyorumda pek. Hem bebeğe kilo aldıran hem acikmayacagim yiyecekler yemeliyim. Balık mutlaka haftada en az bir defa tüket dedi buda istediğim kadar yiyebilecegim yiyeceklerdenmis.
Meyve hakkım var mesela günde 2 defa ama ben yemeye korkuyorum, yemeden böyle çıkıyor çünkü. Kabizlik sorunum da var kefir de eklicem o yüzden hem bebeğe de iyiymiş. Kefir ve sütü de laktozsuz olandan içmeliyim sanırım
Ben acıkınca falan ağzıma ceviz badem leblebi tarzı şeyler atıyoruum. Evet avokado mutlakaa ekleee şekeri düşürmeye de etkili

Ekmek maalesef çıkartıyor. Ben neredeyse kahvaltı yapmayı bırakacağım. Maalesef yumurta sevmiyorum asla yiyemiyorum. Kahvaltıda ne yiyeceğimi şaşırdım artık. 1 dilim ekmek 1 peynir yiyorum domates salatanın dantaı
dün mantarlı peynirli 2 yumurtadan omlet yaptım. Kaşar, zeytin, roka yedim güzel de doydum 98 çıktı. Ben de omleti çok sevmiyorum ama baharatlar falan ekliyorum tadını bastırıyor öyle denemelisinnnn mutlaka yumurta ye canım

Yoook canım ne tür olursa olsun ekmek benim şekerimi çıkarıyor. Yani minimum gluten gitmeye calışıyorum. Bir de bakliyat misal kuru fasülye de benim şekerimi çıkarıyorr
Bu akşam 83 çıktı açlık ilk defa tokluk yüksek çıktı benimde balık yedim birde yeşillik yanında yediğim ekmek 2 buçuk dilim 165 çıktı sanırım benimde sekerimi yükselten ekmek

Kızlar emzirme atleti vs hikaye ben almıştım hiç kullanamadım çünkü yara oldu ve bişey değdiremedim düz atlet alın öylede böylede o çocuk memeye yapışacak ha memenin yarısına ha hepsine yapışmış gereksiz bi ürün bence .

Bide bebekleriniz karnınızda ne tür hareketler yapıyor aşırı seri hareket eden varmı çok tedirgin oluyorum sanki gerçek bir insanın uyarması gibi art arda aralıksız vuruyor sert sert 5/6 kez sırasıyla böyle şeyler yaşayan varmı :(
Baze canımın yandığı bile oluyor. Geçen gün vajinaya vurdu, ayy diye bir bağırmışım ki..çıkıyo sandım

Bide bebekleriniz karnınızda ne tür hareketler yapıyor aşırı seri hareket eden varmı çok tedirgin oluyorum sanki gerçek bir insanın uyarması gibi art arda aralıksız vuruyor sert sert 5/6 kez sırasıyla böyle şeyler yaşayan varmı :(
Yapiyor, bazen kufreder gibi tekmeleniyorum😅 bugun de kahvalti yaparken cok sert vurdu, tabak karnimin ustundeydi, sallandi,

Baze canımın yandığı bile oluyor. Geçen gün vajinaya vurdu, ayy diye bir bağırmışım ki..çıkıyo sandım
Vajinaya vurma olayi nasil oluyor ya 😀 benimki cok hareketli degil ama vurdugu zamanda hep karnimin ust kisimlarina vuruyor. Asagida hic hissetmiom. Sizinki asagi mi döndü acaba

Vajinaya vurma olayi nasil oluyor ya 😀 benimki cok hareketli degil ama vurdugu zamanda hep karnimin ust kisimlarina vuruyor. Asagida hic hissetmiom. Sizinki asagi mi döndü acaba
Bilmiyorum ki, her yerde olabiliyor şakasız 🤣 üste alta neresi gelirse ama en çok yukarıyı tekmeliyor. Bugün üstü tercih ediyor beyefendi 😂

Back