• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    135
Bide bebekleriniz karnınızda ne tür hareketler yapıyor aşırı seri hareket eden varmı çok tedirgin oluyorum sanki gerçek bir insanın uyarması gibi art arda aralıksız vuruyor sert sert 5/6 kez sırasıyla böyle şeyler yaşayan varmı :(
Bazen narin bir kuzu bazen tepinen bir eşek 😂😂 kolumu dayamaya gelmiyor hemen oraya doğru darbeliyo minik kuşum kendi minik tekme tokatları büyük jdnxjdjd bebeklerin de daha doğmadan modlari değişiyor gününe saatine göre herhalde 😆😆😆

Bazen narin bir kuzu bazen tepinen bir eşek 😂😂 kolumu dayamaya gelmiyor hemen oraya doğru darbeliyo minik kuşum kendi minik tekme tokatları büyük jdnxjdjd bebeklerin de daha doğmadan modlari değişiyor gününe saatine göre herhalde 😆😆😆
Ya gerçekten aşırı korkutuyor beni ardı ardına vuruyor ve sanki çıkacak gibi her an .

Bilmiyorum ki, her yerde olabiliyor şakasız 🤣 üste alta neresi gelirse ama en çok yukarıyı tekmeliyor. Bugün üstü tercih ediyor beyefendi 😂
😂 çok çok seri değil ama benimkide vuruyor birde titreme hibi bir hareketi var sizdede oluyor mu anlık sert titriyor yada vuruyor ben öyle anlıyorum

Lc waikikide kuplu atletler var okadar rahatlarki emzirirkende çok rahat oluyor sade atlette olmuyor emzirme atletide olmuyor ama onlar göğüs aşırı büyük değilse güzel toparlıyor çokda rahatlar sonrasındada kullanıma uygun ben çok memnunum halen onları takıyorum hamileliktede işenyarıyorlar elastik oldukları için 😍
Ben. De lcw deki kuplu atletlerden aldım. Kupsuzlar dışarıda rahat ettirmez bana. Bence bi bakın kumaşı çok güzel kullanımı kolay çıtçıtını açıyorsunuz göğüs ucu zaten açılıyor

Bu akşam 83 çıktı açlık ilk defa tokluk yüksek çıktı benimde balık yedim birde yeşillik yanında yediğim ekmek 2 buçuk dilim 165 çıktı sanırım benimde sekerimi yükselten ekmek
Yediğin öğünleri kaydedip yazıp ya da fotosunu çekip bir daha bikaç eksiltip dene öyle doğruyu buluyorsun
Bide bebekleriniz karnınızda ne tür hareketler yapıyor aşırı seri hareket eden varmı çok tedirgin oluyorum sanki gerçek bir insanın uyarması gibi art arda aralıksız vuruyor sert sert 5/6 kez sırasıyla böyle şeyler yaşayan varmı :(
Ya benim ki de sertt hareketler yapıyor. Bazen öyle bir yapıştırıyor ki ay diye sıçrıyorum eşim diyo noldu hastaneye gidelim mi mfmmcmvb abartmayı seviyo xjjc

Evet evet kolum değmesin hemen saldırıya geçiyor kvmvm çalışırken de masaya değince masayı tekmeliyor. Bu ara altlarda hep kdkdkfk

Yapiyor, bazen kufreder gibi tekmeleniyorum😅 bugun de kahvalti yaparken cok sert vurdu, tabak karnimin ustundeydi, sallandi,

Vajinaya vurma olayi nasil oluyor ya 😀 benimki cok hareketli degil ama vurdugu zamanda hep karnimin ust kisimlarina vuruyor. Asagida hic hissetmiom. Sizinki asagi mi döndü acaba

Yediğin öğünleri kaydedip yazıp ya da fotosunu çekip bir daha bikaç eksiltip dene öyle doğruyu buluyorsun

Ya benim ki de sertt hareketler yapıyor. Bazen öyle bir yapıştırıyor ki ay diye sıçrıyorum eşim diyo noldu hastaneye gidelim mi mfmmcmvb abartmayı seviyo xjjc
Ben hastaneden taburcu olup dönerken arabadayken benim de alt bölgeye tekme vurmaya başladığında çığlık attığım oldu eşim dedi noluyor😂 dedim bunun ayaklar kesin aşağıda oraya vurup vurup duruyor 😂 ama ne kadar çok vurdu eve gelene kadar. Dedim inşallah bir şey olmaz😅 eve geldikten birkaç saat sonra tekrar kanamam olunca tekrar hastaneye gidince doktor bebek “makat aşağı” demişti hastanede yattığımda nst çok bağlandı ya nst hiç sevmiyor bebişler zaten Ordan oraya Ordan oraya. Bak dedim kesin yer değiştirdi çünkü aşağıda değil yukarıda hareketleri. Doktor Muayane ettiğinde “baş aşağı” pozisyon değiştirirmiş dedi😅😅😅 şuan hala o pozisyonda bence çünkü şükür alt tarafa vurmuyor. Benimki alta çok vururdu öncesinde de.

Ben hastaneden taburcu olup dönerken arabadayken benim de alt bölgeye tekme vurmaya başladığında çığlık attığım oldu eşim dedi noluyor😂 dedim bunun ayaklar kesin aşağıda oraya vurup vurup duruyor 😂 ama ne kadar çok vurdu eve gelene kadar. Dedim inşallah bir şey olmaz😅 eve geldikten birkaç saat sonra tekrar kanamam olunca tekrar hastaneye gidince doktor bebek “makat aşağı” demişti hastanede yattığımda nst çok bağlandı ya nst hiç sevmiyor bebişler zaten Ordan oraya Ordan oraya. Bak dedim kesin yer değiştirdi çünkü aşağıda değil yukarıda hareketleri. Doktor Muayane ettiğinde “baş aşağı” pozisyon değiştirirmiş dedi😅😅😅 şuan hala o pozisyonda bence çünkü şükür alt tarafa vurmuyor. Benimki alta çok vururdu öncesinde de.
Benim Aralık ayinda baş aşşa demişlerdi bu hafta yine baş aşşa dediler arada dönüyor mu bilmiyorum ama genel tekmeleri yukarı doğru zaten mantıklı jsnxjdjd

Benim doktorda dediki son haftaya kadar surekli pozisyon degistirir :) onemli olan son hafta aldigi pozisyon dedi. Ama benimki uzun zamandir hep yukarı çalışiyor. Artik ayakmi atiyor kafa mi atiyor bilemedim 😀

Benim doktorda dediki son haftaya kadar surekli pozisyon degistirir :) onemli olan son hafta aldigi pozisyon dedi. Ama benimki uzun zamandir hep yukarı çalışiyor. Artik ayakmi atiyor kafa mi atiyor bilemedim 😀
Aşağıya attığı ayakları olsaydı inan bence bilirdin😂😂😂 kafa aşağıda olunca aşağıdaki baskı farklı oluyo, ayaklar aşağıda oldu mu orayı resmen deliyor😂

Kızlar selam biz 32. Haftamızdayız bebiş baş aşağı dönmüş ve kafası aşağıda dedi doktorum. Rahim ağzı uzunluğum 30 mm çıktı tedirgin oldum sizin kaç acaba

Kızlar selam biz 32. Haftamızdayız bebiş baş aşağı dönmüş ve kafası aşağıda dedi doktorum. Rahim ağzı uzunluğum 30 mm çıktı tedirgin oldum sizin kaç acaba
Benım bebıs 28. Haftada donmustu baş asagı,bırkac kez gerı dondu ama şuanda baş asagı pozısyonda yıne.rahım agzı uzunlugum 40 mm di en son canım benım.bence dusuk degıl senınkıde ama yınede fazla hareketlı olma tabıı,genel olarak dınlenme modunda gecır son haftalarını.25 ın altı dusuk dıye bılıyorum ben.30-40 normal diye bılıyorum

Gunaydın kızlaaar🌸🌸😊kanguru alanınız varmı?aldıysanız hangı marka😊
Evet ya bende alıcam ama ne alıcam karar veremedim 🤭 eşimde kullanacak ama e bebekte felan baktıklarım bağlantı yerleri kısa gibi geldi eşimde uzun boylu yapılı bir adam yani geniş olması lazım tavsiyelerinizi bende bekliyorum 🌺 birde sling çok rahat görünüyor bana onu önerir misiniz

Kafa atınca Bi baskı gibi oluyo tekme olunca anlaşılıyor zaten bazen çok sert olunca canın acıyor

Back