• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    135
Bende gelen misafirler den böyle türlü türlü saçmalıklar duydum ha şunlarda var lohusa sert bişey yemez tere mayadnoz yemez çay içer bol bol açık çay biskevit kocasıyla yatamaz yanında altın taşır bebek kucağa alınmaz bilmem neler bende depresyona girmiştim maalesef
Ay Allah'ım bir daha yaşatmssın

Allahtan bu kalp ılacını ıcıyorum o sakınlestırıcı etkı verıyor sanırım😀yoksa o yellozlara dersını verırdım ben.olan arada bızımkıne oldu neyse ıyı oldu ders olsun ona,hareketlerıne sahıp cıksın.bende aç kaldım sımdı😀mantı yapıyımda yıyım barı kendıme😊
Cnm artk kadinlara evli erkek daha cazip geliyor. Kendi egolarini tatmin ediyorlar. Kendilerini bi bok zannediyorlar. Yellozlar

Bebegin deterjaniyla yikadim canim, kendimende hastane cikisi ya da sonrasinda giyecegim bir kac parca rahat kiyafet alicam onlari da ayni sekilde bebe deterjaniyla yikicam.

Cok normalmis, sporda hocam surekli hamile beyninizi yakacak hareket gostericem simdi falan diyor 😂 benim icin de unuttugum her seyin sebebi bebek b12 mi somuruyor😂
Sagol canim ben de oyle yapayim

• Beğen
Reactions: Eva
Kizlar hastanede dogumdan sonra atlet olarak emzirme atleti mi aldiniz sadece ? Yani daha dogrusu emzirme atleti disinda normal atlet alsam rahat edermiyim sizce

Kizlar hastanede dogumdan sonra atlet olarak emzirme atleti mi aldiniz sadece ? Yani daha dogrusu emzirme atleti disinda normal atlet alsam rahat edermiyim sizce
Ben bıtane emzırme atletı aldım kuzum sadece.içinde kupu varya sevmedim.sütyen 4 tane aldım ama ben sütyensız rahat edemeyenlerdenım.sende rahatlık durumuna gore hareket edersın🌸

Ben bıtane emzırme atletı aldım kuzum sadece.içinde kupu varya sevmedim.sütyen 4 tane aldım ama ben sütyensız rahat edemeyenlerdenım.sende rahatlık durumuna gore hareket edersın🌸
YA emzirme atleti bana hic pratik ve rahat gelmiyor. Sutyende giymem hastanede buyuk ihtimalle. Ama atlet olarak dar olmayan rahat bikac beden buyuk atlet alim diyorm daha rahat olur sanki. Insallaah rahatca gecer hastane surecimiz🙏

YA emzirme atleti bana hic pratik ve rahat gelmiyor. Sutyende giymem hastanede buyuk ihtimalle. Ama atlet olarak dar olmayan rahat bikac beden buyuk atlet alim diyorm daha rahat olur sanki. Insallaah rahatca gecer hastane surecimiz🙏
Pentinin emzirme atletleri çok kullanışlı. Üstten açtığınız için karnınız açılmamış oluyor. Normal atletle çocuk emzirmeye çalışmak bence zor.

Lc waikikide kuplu atletler var okadar rahatlarki emzirirkende çok rahat oluyor sade atlette olmuyor emzirme atletide olmuyor ama onlar göğüs aşırı büyük değilse güzel toparlıyor çokda rahatlar sonrasındada kullanıma uygun ben çok memnunum halen onları takıyorum hamileliktede işenyarıyorlar elastik oldukları için 😍

Normal atletle gögsümü ustten cikarip emzirebilirmiyim acaba öle dusunmustum
İnce askılı ve büyük beden atletle olabilir tabi ama sen rahat eder misin? Hastanede veya evde göğüsü sıkmayan bir destek kendimi daha iyi hissettirir bana. Göğüslerin küçükse Acelya A Acelya A nın dediği gibi lcw dan da alabilirsin. Benim göğüslerim biraz büyük bana olmuyor o kuplular mesela.

İnce askılı ve büyük beden atletle olabilir tabi ama sen rahat eder misin? Hastanede veya evde göğüsü sıkmayan bir destek kendimi daha iyi hissettirir bana. Göğüslerin küçükse Acelya A Acelya A nın dediği gibi lcw dan da alabilirsin. Benim göğüslerim biraz büyük bana olmuyor o kuplular mesela.
Evet 90 üstü göğüslerde iyi durmuyor uyarı yapalım

1000004372.jpg

Back