• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    246
38+2’deyiz, son dört gün kaldı bugünü saymazsak, heyecan artıyor :)

Eklentiler

• IMG_0531.jpeg
    IMG_0531.jpeg
    69,8 KB · Görüntüleme: 100
Canim öncelikle hayırlı olsun. Panik yapmana gerek yok cook normal surecler herkesin her doğumu farklı ve her hamilelik serüveni farklı.oluyor. özellikle suyun gelmesi kanama vs gibi bir durum yoksa doktoruna güven ve sıkıntı yapma. Kasılma problem olmamalı zaten. Dinlenince geçen hiç bir şey sorun degil aslında:)
Teşekkür ederim yani etrafımdakiler biz yaşamadık diyince strese girdim şiddeti yüksek sancı yaşıyorum ama geçiyor korkutuyor beni yine de

Ben süt sağma Makinesi koydum iyi oldu koydugum sütüm gelmedi bebek meme ucum pek yok gibi oldu ağzına alamadı emmedi süt sağma makinasiyle memeleri uyardık ancak ama iyi oldu makineye bile süt gelmedi benim bence konmalı hazır aldıysanız evinizde varsa

Evimde var canım koyma diyince koymadım perşembe gideceğim kendi evime o zaman alayim bari teşekkürler sen nasılsın bebis nasıl süreç nasıl gidiyor

iyiyim heyecanla bekliyorum minnoşumu bende ilk 3 ay çok çok uyumak dışında bişe yaşamadım çok şükür
sancı 100den sonra dikkate alıyorlar diye biliyorum belki o yüzden bişe dememiştir
valla bılmıyorumkı.. kızımda ıste sunı sancı almıstım hıc sancılanmadım. bana etkı etmıyor :) bu erken gelecek herhalde

Çoğu cihaz en fazla 100 ölçüyor zaten 70 bayağı sancı ama düzenli değil diye doktor telaşlandırmamıştır. Çünkü düzenli olması da önemli
kağıdı aldı dr. 40 fılan oldu 2 kez sanırım en fazlası 70 di . sezeryan olacağım zaten gun de vermedı henuz. onumuzdekı haftayada bakalım dedı.

Çoğu cihaz en fazla 100 ölçüyor zaten 70 bayağı sancı ama düzenli değil diye doktor telaşlandırmamıştır. Çünkü düzenli olması da önemli
ama ıste 70 cıktıgında karnım cok az hareketlı ıdı. o 70 ıse su an 140 vardır :)
karnım tok olacakmıs. hıc aklımda yoktu. actım o zaman. neyı etkıleyecek bakalım. bu hafta netlesır

Süt sağma makinesi için niye öyle dedi ki acaba :/ çok işe yaradığını okumuştum hep. Ama mama için hastanelerde koymayın dendiğini okumuştum ben de, kendimizi şartlamayalım diye sanırım :/ ama ya lazım olursa? O gün aramaktansa yanımızda mı olsa acaba diye düşündük eşimle
Valla hastanede ihtiyacım olmadı ama Suan her gün sağıyorum çok çok kritik bence tavsiye ederim

kağıdı aldı dr. 40 fılan oldu 2 kez sanırım en fazlası 70 di . sezeryan olacağım zaten gun de vermedı henuz. onumuzdekı haftayada bakalım dedı.
Hakkında hayırlısı olsun sayıdan çok düzene bakıyorlar benim 40-60 arası çıktığında tekrar istemişti nst çünkü düzenli gelmişti tam o an. Ama sonraki nst düzensiz olunca benim doktorum da önemsemedi

Evimde var canım koyma diyince koymadım perşembe gideceğim kendi evime o zaman alayim bari teşekkürler sen nasılsın bebis nasıl süreç nasıl gidiyor
Süreç baya bir zor sezaryan ağrı çok gaz sıkıntı bebek emmiyor süt bugün 3.gun azıcık geldi emzirme zor bir süreç lohusa sendromu yasiyrm aglamankrizleri falan Allah herkese yardımcı olsun

Böbreğim hidronefroz oldu bebisten dolayı enfeksiyon yine yükseldi üroloji bekletmek istemiyor. Doktorum da öne almayı uygun gördü 🫠
Benimde 37. Haftamda olucak büyük ihtimal doğumum. Ama 37 olduğu için ben sezeryan olurum diye düşünmüştüm 37 de suni sanci verip doğumu başlatıcaklari hiç aklıma gelmemişti😅 doktoruma sorayim en iyisi🥲🥲

Selam ben bu kilodayken sezeryanla 38+2de aldılar epey bı küçük bizimki ama sağlıklı sorun yok bu hafta biraz zor geçer kendine yapicak iş çıkar ben bolca kurabiye yapıp dolaba atmıştım gercektn ruh hali çok karışık oluyor sezeryan olacaklara da tavsiyem bu hafta kabız olacak biseler yemeyin yumuşak şeyler tüketin gaziniz olmasın gaz işi zor bide büyük abdest yapmak zor son hafta yumuşak şeyler yiyin
Canım çok sağol bilgi için. Ben daha 37+0 o yüzden sanırım bekletiyor bide kanala daha girmemiş demişti tabi sezeryanda bi önemi de yok kanalın vs ama ister istemez insan geriliyor düşündükçe sona doğru geldik yüzdük yüzdük. Hazır bulmuşken seni şunu sorayım sona doğru artan vajinal akıntı ve batma hissi yaşıyor muydun. Ayrıca regl olacakmış hissi hissediyor muydun merak ettim

Süreç baya bir zor sezaryan ağrı çok gaz sıkıntı bebek emmiyor süt bugün 3.gun azıcık geldi emzirme zor bir süreç lohusa sendromu yasiyrm aglamankrizleri falan Allah herkese yardımcı olsun
Çok geçmiş olsun canım inşallah çabuk toparlarsin. Yalnız kalmamaya çalış mutlaka birileri olsun yanında dualarımız seninle

Kızlar yarın suni sancıyla doğumu deneyeceğiz 🥹 37+2 yiz. Suni sancı sizce nasıl?
Acilman olur insallah. Beni cok korkutmuslardi ilk dogumda 40+6 da dogmayinca denedik...8 saat aldim. Ağrim olmadi. Acilmam da olmadigi icin sezeryanla aldilar.
Allah kolaylik versin rastgitsin insallah 🫶

kızlar gunaydın. 35+3 teyım. ıkıncı gebelıgım. ılkınde 41 haftada sunı sancı almama ragmen acılmam agrım vs olmadı. sezeryan olmustum.
ctesı gunu kontrolde nstde 70 ı bulan sancılarım oldu. ama ben agrı hıssetmıyorum. bu gerılme sertlesme sancı mıdır.
valla 2. gebelık ama sancı hıc yasamadıgım ıcın anlayamıyorum.
bu arada hala calısmaya devam edıyorum (evden) sorun olmaz herhalde. anlaamdan dogururum dıye korkuyorum :)
Canım kaburgaların az altinda başlayan yoğun kasılma toplanma anlık gelen sey oluyor . Bel e vuruyor sonrasında da . Ben 5 gün önce doğum yaptım sezaryen oldu benimde . Ama bunlar yoğundu 100 u geçen kasilamalarim vardı ama hissediliyordu anlamadan doğurmazsın korkma 😀

Back