- 22 Eylül 2020
- 340
- 659
- 53
- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #26.321
Bende şeker ve rh uyuşmazlığı ikisi de ayrı ayrı yüksek riskli gebelik faktörü zaten hamileliğim yüksek riskli diye geçiyor bununla ilgili raporum da var ama tsh ı da bilmiyorum onunla ilgili de ilaç kullanıyorum x3 yüksek riskli mi oldum şimdiEvet ama şeker ve TSH sıkıntısı varsa riskli gebelik grubuna giriyormuş, yüksek risklilerin durumunu bilmiyorum onların farklı sanrm
OyoyoyBen iyiyim fiziksel olarak mental olarakta çok iyiydim ama benim karnımda oburix olan bebişim şimdi tam tersi yolda ilerliyor onunla mücadele ediyorum
Neden illa yapalım diyorlar kaçıncı haftan çok mu risk var erken gelme gibiKızlarr dün kontrole gittim ciğer geliştirici yapalım her ihtimale karşı dediler. İçime sinmedi fakat itiraz edemedim yaptılar. Bugün sabah tekrar yapılacaklar. Yaptırmasam mı acaba diye düşünüyorum? İçinde kortizon olduğu için bebeği strese sokar mı ? kolik olmasına sebep olduğunu okumuştum
Rutin muayene mi yoksa sancın var mıydı canım? Umarım güzel haberler alırsın. BekliyoruzDoktor dayım kızlar daha muayene olmadım nst bu durumda
Her hafta geliyorum artık geçen hafta da sancı vardı. Ztn 2/3 haftadır yalancı sancılarım var alıştım ama bu düzenli gibi geldiRutin muayene mi yoksa sancın var mıydı canım? Umarım güzel haberler alırsın. Bekliyoruz
Sağlam vurmaya başlamış gibi. Belinden elektrik çarpmışa dönmüyor musunHer hafta geliyorum artık geçen hafta da sancı vardı. Ztn 2/3 haftadır yalancı sancılarım var alıştım ama bu düzenli gibi geldi
Kaç kiloyla kaldın ki hamile bebek almış kilo ne güzel işte ay bu doktorlarıda anlayamıyorum 34.hafta gayet normal benceMoralim bozuk kizlar. ben 34. Haftadayimm bebek 2850 olmus, 2 hafta önden gidiyor dedi. Doktordan yine şamar yedim. Dikkat et kilo alma, kilolusun falan diyip durdu. Boyum 172 kilom 78,5 suan. Ama zaten bu ay cok dikkat etmeme rağmen bebis almış kiloyu, napabilirim
Oo nasıl hem de reglilerim hep sancılı idi aynısı fakat geçmeyenini yaşıyorumSağlam vurmaya başlamış gibi. Belinden elektrik çarpmışa dönmüyor musun
Kilolu olsa bir dert kilolu olmasa bir dert . Strese sokuyorlar insanı yani.Moralim bozuk kizlar. ben 34. Haftadayimm bebek 2850 olmus, 2 hafta önden gidiyor dedi. Doktordan yine şamar yedim. Dikkat et kilo alma, kilolusun falan diyip durdu. Boyum 172 kilom 78,5 suan. Ama zaten bu ay cok dikkat etmeme rağmen bebis almış kiloyu, napabilirim
Henüz bende nstye girmedim ama bendede kesin sancı cıkar hep aynı saatlerde gündüz ve aksamdan sonra daha cok oluyo bazen gece uykumdan uyandırıyo nefes alamıyorum makatıma doğru ağrı itme gibi garip bişi oluyo 31.haftama gircemHer hafta geliyorum artık geçen hafta da sancı vardı. Ztn 2/3 haftadır yalancı sancılarım var alıştım ama bu düzenli gibi geldi
Aynen doğum başlar aynı düzende ve yoğunlukta. Olabildiğince istirahat etÇıktım kızlar doktorum bilerek alttan bakmadı 4 cm bile olsa açılman tetiklemiyim ilerlemesin dedi. Kasılmalar güçlü istirahat dedi. İş güç yasak en azından 3 günü geçirelim 37. Hafta da olsun dedi. Parol iç yaticaksin dedi. 3200 ve 50 cm olmuş oğlum. Her şey yolunda şükür. Ağrı eşiğim yüksek doktorda ağrın yokmu diyor var ama idare ediyorum dedimeğer şiddetlenirse beklemek yok dedi. Hayırlısı bakalım kizlar dua edin bana
Bence de normal bana 34+3 de falan 2850 dedi bugün 36+2 oldum kilosuna 2750 korkma gerilik yok dedi ama anlamadim 1.5haftada hiç kilo almamışKaç kiloyla kaldın ki hamile bebek almış kilo ne güzel işte ay bu doktorlarıda anlayamıyorum 34.hafta gayet normal bence
Senle aynı haftadayiz inşallah 37 görürsun kilosu iyi maşallah ben bugün kontrole gittim 2850 di 1.5 hafta önce bugün 36+2yim hiç kilo almamış hatta 2750 dedi korkma gerilik yok gayet iyi dedi ama anlamadim bende nst girdim hiç sancı yok tü aşağı döndü ama kanala girmemiş 14 gün sonra 38 hafta sezeryanla alacağız dediÇıktım kızlar doktorum bilerek alttan bakmadı 4 cm bile olsa açılman tetiklemiyim ilerlemesin dedi. Kasılmalar güçlü istirahat dedi. İş güç yasak en azından 3 günü geçirelim 37. Hafta da olsun dedi. Parol iç yaticaksin dedi. 3200 ve 50 cm olmuş oğlum. Her şey yolunda şükür. Ağrı eşiğim yüksek doktorda ağrın yokmu diyor var ama idare ediyorum dedimeğer şiddetlenirse beklemek yok dedi. Hayırlısı bakalım kizlar dua edin bana
Benimki 3 hafta önde. Ben 6 kilo aldım sadece. Gebelik şekeri olduğu için oluyor bendeki. Bir de başından beri önden gidiyordu zaten. Sıkma canını.. şekerli şeyler daha çok aldırıyormuş bebeğe. Meyveyi de çok yiyorsan kıs biraz.Moralim bozuk kizlar. ben 34. Haftadayimm bebek 2850 olmus, 2 hafta önden gidiyor dedi. Doktordan yine şamar yedim. Dikkat et kilo alma, kilolusun falan diyip durdu. Boyum 172 kilom 78,5 suan. Ama zaten bu ay cok dikkat etmeme rağmen bebis almış kiloyu, napabilirim
69 kiloyla hamile kaldım canim. Kadın bana sürekli obezmisim gibi davranıyor. Ki boyum da uzun yani. Gerçekten canım çok sıkıldıKaç kiloyla kaldın ki hamile bebek almış kilo ne güzel işte ay bu doktorlarıda anlayamıyorum 34.hafta gayet normal bence
Benim normal doğum olduğu için beklemedeyim. İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız canım. Ama unutma cihazlarda sapma oluyor. Doğunca anliycazSenle aynı haftadayiz inşallah 37 görürsun kilosu iyi maşallah ben bugün kontrole gittim 2850 di 1.5 hafta önce bugün 36+2yim hiç kilo almamış hatta 2750 dedi korkma gerilik yok gayet iyi dedi ama anlamadim bende nst girdim hiç sancı yok tü aşağı döndü ama kanala girmemiş 14 gün sonra 38 hafta sezeryanla alacağız dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?