2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    246
O boya o kiloya mi çok diyor ilginç. Bebeğinde kilosu iyi anlamadım doktorun tutumu. Canını sıkma eğer memnun değilsen değiştir doktorunu

Gebelik sekerim de yok ama Dediğin gibi meyveden olabilir belki de. Azaltayim teşekkür ederim

O boya o kiloya mi çok diyor ilginç. Bebeğinde kilosu iyi anlamadım doktorun tutumu. Canını sıkma eğer memnun değilsen değiştir doktorunu
Özele gidiyorum bi de yani muamele gercekten can sıkıcı. Doktorumu değiştirmeyi bugün düşündüm cidden canım. Gerekirse devlete gecerim. Hayır yani kızarak diyor çok kilolusun nasıl doğum yapmayı düşünüyorsun. Sezeryan da normal de zor olur falan filan. Kendimi obez gibi hissettiriyor ki hiç öyle değil. Etrafımda görenler bile çok kilo almamışsın vs diyorlar normalde.

Hadi bi 3 gün daha beklesin bebiş maşallah

69 kiloyla hamile kaldım canim. Kadın bana sürekli obezmisim gibi davranıyor. Ki boyum da uzun yani. Gerçekten canım çok sıkıldı
Canım kadın seni kıskanmış :) 10 kilo almışssın çok iyi bir kilo alımı ben 32+5 16 kilo alöışım şekerim falan yok kendimi tebrik ediyorum önceki hamiileliğimde 36 kilo almıştım :) gayet fitsin drun sana iyi gelmiyorsa değiştir kendini strese sokma

69 kiloyla hamile kaldım canim. Kadın bana sürekli obezmisim gibi davranıyor. Ki boyum da uzun yani. Gerçekten canım çok sıkıldı
Benim doktorum 9 ayda 12 14 kilo çok değil demişti. Hala kilo alma payımız var. Ben de 11 kilo almışım. 33. Haftadayım

Geçmiş olsun, benim de açlık yüksek çıkıyor genelde. Muhtemelen gece acıkmaları, az da olsa atıştırmamıza yol açıyor. Sonrasında da hareket etmiyoruz. gündüz yediğimizde yürüyoruz bir şeyler yapıyoruz. Bu da sabah şekerinin daha yüksek çıkmasına sebep oluyor. Ben kaçamak yapmamaya çalışıyorum ama çok acıkıyorum, yiyebileceğim şeylerden fazla fazla yiyorum. Yoruldum çünkü ben de. Çok sıkı bir diyet, azıcık bozsan hemen şekere yansıyor.

Ya ben bile sinir oldum. Benim doktorum bugün kiloma bile bakmadı. 1.58 boya 74 kilo oldum sorun yok iyisin demisti mesela bencede moralini daha fazla bozmadan değiştir bu tavır doğumda bile çekilmez ki

Kızlar bu gün 35+1 hafta olduk, 34+5 hafta icin kontrole gitmişdim kilosu 2032 cıkdı moralim çok bozuldu, bu kadar düşük cıkması normal mi son zamanlarda yediklerimede dikkat etmiyorum. Dokdorda bir şey söylemedi 37 Hafta icin yeniden gidicem kontrole normal mi sezeryan doğum mu olduğuna karar vericez, kilosu şu an aşırı moralimi bozmuş durumda. geceleride uyuyamıyorum sağa sola döndüğüm zaman karnım kasılıyor

Ben hiç böyle doktora denk gelmedim, kiloma kimse karışmıyor. Kaldı ki ilk iki hamileliğimde 25'er kilo almıştım. Sizinki gayet normal. Şimdi de gebelik şekerim var, o yüzden dikkat etmem gerekiyor sadece. Yeri geldi, ayda 4 kg aldım, hiçbir şey demedi dr. Ben böyle şeylere gerilirim, karışsa ve beni huzursuz etseydi sinir olurdum.

Kilosunda bir problem olsa dr söylerdi bence. Benim tecrübem, dinlenmenin ve protein ağırlıklı beslenmenin bebeğin kilosu için iyi olduğu yönünde. Bu haftalarda daha hızlı kilo alırlar, merak etmeyin. Bir de her bebek 3,5 kilo doğmuyor. Yeterki kendi gelişsin(hayati organlar), doğduktan sonra da alır inşallah

doğacak ebatlara gelmiş zaten doğsa da bişey olmaz bence :-3

Evet bende duydum kolik olmasına sebep oluyormuş erken doğuma da ama canım baska caremiz yok bebişler erken geliyor doktorun önermiş bence güzel gönlünü ferah tut

Öyle mi diyorsunuz umarım doğru yapmışımdır. Muayene oluyordum Küveze girme ihtimalindense yapalım dediler ben ay bilmiyorum falan derken hemşire geldi çat diye yaptı
Ben 28 haftada ciğer geliştirici yapdırmışdım dokdor önlem amaclı yapalım demişti şu an 35 haftadayız güzel gidiyoruz, ciger geliştiricinin bir sakıncasın görmüyorum şahsen

Evet bende duydum kolik olmasına sebep oluyormuş erken doğuma da ama canım baska caremiz yok bebişler erken geliyor doktorun önermiş bence güzel gönlünü ferah tut
Sana yapıldı mı ciğer geliştirici? Çevremde 2 tane yapılan bebek var. Çok ciddi gaz sorunu yaşadılar haftalarında doğmalarına rağmen

Ben 28 haftada ciğer geliştirici yapdırmışdım dokdor önlem amaclı yapalım demişti şu an 35 haftadayız güzel gidiyoruz, ciger geliştiricinin bir sakıncasın görmüyorum şahsen
Sana neden yaptılar kasılma vs mi oldu ? Benim bebek haftasından geri kaldı o sebeple yapıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…