• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    106
Kızlar selammm doktor kontrolünden geldim. Plasenta yukarı çıkmış çok şükür, darısı çıkmasını bekleyen tüm arkadaşlarıma .
Diğer bir sorunum damarda çentik idi daha önce yazmıştım. Hala devam . Doktor şuan için ilaç vermeyi dişünmediğini söyledi. İlaç denilen kan sulandırıcı. O konura kafam çok karışık. Doktorların bi kısmı öneriyor ilacı bi kısmı önermiyor. Yararı ve zararı aynı orandaymış. Bir yeri düzeltirken diğer yeri bozabiliyormuş. Detaylı ultrasondadaha net karwr vereceğiz detaylıyı çekecek doktorw da danışacağım. Bu durumu yaşaywn arkadaşım var mı? Aslında doktorumun söylediğine göre detaylıya kadwr çoğu doktor bu duruma bakmıyormuş zaten . Detaylıya gir en arkadaşlar höyle hi sorun ile karşılaşorsa bana da bilgi verebilir mi? Umarım kimse de çıkmaz tabiki .
Yukarı çıkmasına çok sevindim canım. Darısı başıma inşallah. Diğer konu da kolayca hallolur inşallah. 🙏

Merhabalar kızlar nasılsınız ben yine grip oldum masallah gebeliğin başından beri kaç kez hasta oldum sayamadım ya sağlık ocağına hem izlem hem de hasta olunca bakılsın bi antibiyotik falan gerekli mi diye gittim viral antibiyotige gerek yok yinede cpr bakalım dedi yarına cıkcak o .El doppleri ile kalp atışlarını dinledim zaten hissediyorum hareketleri ama duymak da güzeldi🥰 salgın varmış herkes hasta bol sıvı tüketin meyve yiyin kızlar hastalık gelmeden savusturun yoksa gitmek bilmiyor 😞
Çok geçmiş olsun canım. Şifa diliyorum. 🌸

Arac var benim ehliyet yok esimde calisiyor izin vermiyorlar zaten devlet hastanesi iceriye esleri almiyor
Randevu aldim bakalim hem bebegimi gorurum hem de sira bulurum insallah tesekkur ederim canim

Günaydın bu arada canim anneler 💚💜
Her bebegi gormege gidecegim de heyecan basiyor hareketleri hissediyorum iyi anliyorum ama iste gormek daha farkli 🥺
İşin gücün rast gitsin inşallah canım. 💕

Gunaydin kizlar. Muhtemelen gruptaki ilk ve tek 3lu test yaptiran ben olcam 😄 doktorum 1 ay sonra gel demisti ama ben dayanamadim, 2 hafta sonrasi icin yani bugune devletten randevu almistim, istanbul kanuni sultan suleyman hast.ne gittim, sonunda asistana degil bi doktora denk geldim, ekranini gormedim, kalp atisini dinletmedi, usg goruntusu vermedi klasik, 17+2yim ama 17+5le uyumlu dedi ve 3lu test icin kan ver dedi, hocam ben 2li ve fetal yaptirdim 3luye gerek var mi dedim, biz istiyoruz dedi, gittim bi de kan verdim. Sonucunu hastaneden alcakmisim haftaya, enabiza dusuyo mu diye sordum burdan alcaksin dediler israrla, bi daha ayni hastaneden randevu bulamayabilirim belki bi daha hic gidemicem o yuzden rapor almaya gitmeye niyetim de yok acikcasi, enabiza duserse ne ala, neden yapildigini neden istendigini de anlamadim. Bu da boyle bi animdir.

Gecmis olsun canim portakal suyunu ic
Sabah bir tatli kasigi tahin ye
Ustune az zaman gecsin pekmezli su ic bunu rutinine ekleyebilirsin daha hasta olmazsin insallah
Tahin zaten mide bulanti ve yanmasina iyi geliyor hasta olmayida engelliyor
Pekmez zaten biliyoruz
Portakal cok guclu vitamin ilacsiz atlat insallah🤲🏼
Çok sağol canım deniyeyim evde organik ev yapımı pekmez de var ama düzenli içmedim hiç sagolasın inşallah toparlarım bir an evvel 🙏

Gunaydin kizlar. Muhtemelen gruptaki ilk ve tek 3lu test yaptiran ben olcam 😄 doktorum 1 ay sonra gel demisti ama ben dayanamadim, 2 hafta sonrasi icin yani bugune devletten randevu almistim, istanbul kanuni sultan suleyman hast.ne gittim, sonunda asistana degil bi doktora denk geldim, ekranini gormedim, kalp atisini dinletmedi, usg goruntusu vermedi klasik, 17+2yim ama 17+5le uyumlu dedi ve 3lu test icin kan ver dedi, hocam ben 2li ve fetal yaptirdim 3luye gerek var mi dedim, biz istiyoruz dedi, gittim bi de kan verdim. Sonucunu hastaneden alcakmisim haftaya, enabiza dusuyo mu diye sordum burdan alcaksin dediler israrla, bi daha ayni hastaneden randevu bulamayabilirim belki bi daha hic gidemicem o yuzden rapor almaya gitmeye niyetim de yok acikcasi, enabiza duserse ne ala, neden yapildigini neden istendigini de anlamadim. Bu da boyle bi animdir.
3lu testi ilk yaptıran benim kiz 8 gun oldu hatta yazmistim niye yaptilar ikilide bisey cikmadi diye 3lude de bisey cikmadi cok sukur
Bana da 10gune sonuc cikar dediler 2 gune cikti ve hastanenin lab.baktim
Deli gibi detayli ulturason icin sira bakiyorum yok yok yok
Ozele kaldim 2 hafta daha takip edicem sonra bakcam duruma

Kızlar bir şey soracağım.

Evde ada çayı yaktım biraz fazla duman oldu sizce bu bir zarar verir mi?

Arac var benim ehliyet yok esimde calisiyor izin vermiyorlar zaten devlet hastanesi iceriye esleri almiyor
Randevu aldim bakalim hem bebegimi gorurum hem de sira bulurum insallah tesekkur ederim canim

Günaydın bu arada canim anneler 💚💜
Her bebegi gormege gidecegim de heyecan basiyor hareketleri hissediyorum iyi anliyorum ama iste gormek daha farkli 🥺
Ya canım sen neden alan açtırmıyosun, her defasında hastaneye gitmek diye bi şey yok. Alan açtırıyosun sonra mhrs üzerinden takip ediyorsun, kolay açılmıyor ama zaten bulursan öyle alırsın

3lu testi ilk yaptıran benim kiz 8 gun oldu hatta yazmistim niye yaptilar ikilide bisey cikmadi diye 3lude de bisey cikmadi cok sukur
Bana da 10gune sonuc cikar dediler 2 gune cikti ve hastanenin lab.baktim
Deli gibi detayli ulturason icin sira bakiyorum yok yok yok
Ozele kaldim 2 hafta daha takip edicem sonra bakcam duruma
Aaa ben onu kacirmisim kusura bakma normalde her yazilani okuyorum aslinda ama arada kaciyo demek ki 🙈 valla 2024te daha acikti sanki bi seyler, istanbulda ucretsiz yaptirmak isteyen cerrahpasaya gitsin diyodum cok kolay randevu bulunuyodu 1 ocaktan beri resmen sayfalari bile acilmiyo kilit, devlette hicbi bolum icin randevu bulunmuyo denilebilir, ocak niye boyle oldu anlamadim. Senin de cok uzak, yakin olsa her gun gider danisirsin da o yol vallahi zor seni cok iyi anliyorum 🥺

Canım o doktorda heyecandan yükseliyor. Sonra normale dönüyor.
Bilmiyorum ya. 10 gündür başım dönüyor ben tansiyonum düşmüştür diyip geçiyordum. Şimdi baktım yüksek twnsiyon da bağ dönmesi yapıyormuş. Belki de 10 fündür tansiyonum yüksek seyrediyorsur. Ve yüksek tansiyon aşırı riskliymiş. Moralim aşırı bozuldu

Ya canım sen neden alan açtırmıyosun, her defasında hastaneye gitmek diye bi şey yok. Alan açtırıyosun sonra mhrs üzerinden takip ediyorsun, kolay açılmıyor ama zaten bulursan öyle alırsın
Kendileri aciyormus sordum onuda kendileri acip oyle yonlendiriyor
Yani perinatoloji icin once ulturasona yonlendiriyorlar sonra ulturasonda sira varsa açılıyormusmus daha gelemem dedim ulturasondaki hemsireye santrali arayin ona gore gelin ama subat icin bile açılması zor gibi dedi
Parasi olmayan napsin yaptirmasin mi yani ben bir ozele bir devlete gitmeyeyim dedim ama yok

Aaa ben onu kacirmisim kusura bakma normalde her yazilani okuyorum aslinda ama arada kaciyo demek ki 🙈 valla 2024te daha acikti sanki bi seyler, istanbulda ucretsiz yaptirmak isteyen cerrahpasaya gitsin diyodum cok kolay randevu bulunuyodu 1 ocaktan beri resmen sayfalari bile acilmiyo kilit, devlette hicbi bolum icin randevu bulunmuyo denilebilir, ocak niye boyle oldu anlamadim. Senin de cok uzak, yakin olsa her gun gider danisirsin da o yol vallahi zor seni cok iyi anliyorum 🥺
Ya sorma canim kayseri cok buyuk sehir ben bir uctayim hastane bir ucta tramvayla 1 bucuk saat suruyor
Arac var aracla 20-25 dk suruyor surmuyor ama esim memur ve iceri almadiklari icin onu bosuna kimseyle ugrastirip isinden etmek istemiyorum mesela ozele giderken gelebilir ama boyle durumda iste tek git gel yoruyor
Hepimiz hayirlisiyla su 3lusu detaylisini atlatsakta baska surece gecsek 😀😀

Benim kiz herhalde tramvayda skildigimi anladi ilk defa elim karnimdayken iki defa tekme atti evde elim karnimda gezerim hic atmaz elimi cekerim atar disarda beni mi korudu naptiysa 😀😀😀

Sorduğun için çok

sorduğun için çok teşekkür ederim canım. ❤️ Evde yatıyorum iğneye gidiyorum sadece. Çok şükür. Bebek için de 30 ocakta randevumuz var detaylı ultrason olacak herhalde. İnşallah herşey güzel olacak diye olumlu düşünmeye çalışıyorum. Sen nasılsın canım?
Ohhh cok sukur canim lekelenme yok dimi
Dogunca dersin bak boyle boyle yaptin seni seni diye 😀😀
Ay en yakin detayli senin sanirim Allah'ım hayirli haberler versin insallah 😍😍😍
Ben de bebisi gordum sukur detayli bakmiyorlar ama doktor bilgi veriyor agzi burnu dudaklari gozukuyor ya nasil tatli kalbini duyunca zaten bana hersey yetiyor
Sadece 1 hafta ondeyiz sistemde mesela 18 hafta ama suan 19+5 mi ne gozukuyormus
Boylu sipam benim 😀😀

Bilmiyorum ya. 10 gündür başım dönüyor ben tansiyonum düşmüştür diyip geçiyordum. Şimdi baktım yüksek twnsiyon da bağ dönmesi yapıyormuş. Belki de 10 fündür tansiyonum yüksek seyrediyorsur. Ve yüksek tansiyon aşırı riskliymiş. Moralim aşırı bozuldu
Bozma moralini aman aman dur
Stres yok annesi her sey yolunda
Kotuyu dusunup cagirma canim
Takibini yap tuzlu yeme ki yemiyorsundur eminim duzelir hemen 🤲🏼

Tatlı ye sırt üstü uzan tüm nefesini boşaltıp derin nefesle karnını şişir tutup yavaş yavaş vermeye başla sonrasında normal bı şekilde nefes al ben öyle yapa yapa hissetmeye başladım inşallah sende hissedersin ama endişelenme doktorlar 20.haftadan önce hissedilmez diyo iç karnın genişse ve bebeğin arkasi dönükse hissetmeye bilirsin 🤗 ben cinsiyete bakmayı unuttum 13.haftada bı dahakine 1 ay sonra gel dediği için öğrenemedim inşallah bu defa unutmam sorar öğrenirim sende biran önce öğrenirsin 🥰
Yaa çok tatlısınız teşekkür ederim deneyeceğim bugün bunu 🧡🥹 umarım cinsiyeyi öğrenirsiniz bu kez🧡🧡

Bi sey olmazzzz, cayini yapip cok icsen sorun olabilirdi belki ama kokudan cok bi sey olmaz oyle, bi dahakine o kadar yakmazsin olur biter 😍
Ayy inşallah ya aldı beni bir korku valla 😅 hayır yani saçma bir durum oldu bi anda akıl edemedim yani İnt yazıyorum kasılmaya yol açar diyor ne alaka içmiyorum ki ben bunu ama acayip kafama takıldı yani psikolojik kasıklarım ağrıyor heralde. Doktora yazdım dayanamadım valla adam dicek ne salak salak sorular bunlar 😀

Ayy inşallah ya aldı beni bir korku valla 😅 hayır yani saçma bir durum oldu bi anda akıl edemedim yani İnt yazıyorum kasılmaya yol açar diyor ne alaka içmiyorum ki ben bunu ama acayip kafama takıldı yani psikolojik kasıklarım ağrıyor heralde. Doktora yazdım dayanamadım valla adam dicek ne salak salak sorular bunlar 😀
Bi sey olmaz doktor ne sorular duyuyodur kim bilir, dondurma yedim bebek usur mu diye soran cok 😄 icin rahat etsin yeter ki 🌸

Back