• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    246
Herkeste aynı atak dönemi varmış peki bişey soracağım. Uykudan çığlık atarak mı uyanıyor bizim ki öyle yapıyor 3 ay 10 günlük şuan
Bazen çığlık atarak uyanıp ağlıyor bazen sanki uykuya derin dalmamış gibi uyanıp ağlıyor 😔 hemen uykusunu açıyor ne yaparsam yapayım uyumuyor. Dün gece de 4e kadar uyumadı sabah 8de uyandı 😔😔

Valla bir haftadır çok huzursuz ve uyumuyor gazı vardı bi gariplik olduğunu düşündüm gerçekten de öyleymiş gizli kan testi pozitif çıktı bi değer daha bar onu da bekliyorum yarın çıksın görüşmeye gidicem alerji var şüphelenmişti doktor ama detayını yarın öğrenicim canım epey sikildi ..
Çok geçmiş olsun canım. Gizli kan testi pozitif çıktı demişsin tam anlamadım yani bebekte alerji olduğunu kan ve kaka testi ile mi anlıyorlar

Ya bizim doktor vucudundaki döküntüler gibi bagirsak yuzeyi de boyle dökülüyor yeterli emilimi yapamiyor kilo o yuzden az aliyorlar demisti belki onla ilgilidir diycem ama doktor da kuruluk demis bilemedim bi de pazartesi ne diyecek bakalim diger doktorunuz. Yoksa sütünüz iyiymis dediginiz gibi neden almasin ki kilo
Döküntü dediğiniz nasıl bir şey ? Kulak arkasında konak gibi şeyler var küçük bir bölümde . Döküntü o mu oluyor

Back