• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Birde bebekleriniz artık oturmak istiyor mu ? Benimki oturuyor kucağımda. Çok mu erken normal mi ne yapmalıyım
Benim ki 2 aydan beri kafayida sağlam tutuyor sürekli oturmak istiyor ama daha oturtmasimnkucagimda az az oturtuyrum agirligini vermeden

Aynen bizde böyleyiz 4 ay 10 günlüğüz dediklerininiz hepsini yaşıyoruz kusmada çok arttı üst baş bırakmıyor acaba gelişimini etkiler mi diye tedirginim sizin kilo alımınız nasıl kusmaya rağmen iyi gidiyor mu biz de yarın bi kontrole gidelim dedik en azından şu kusma olayı için
Kilo alıyor bugünde doktora gittik kusma için bir ilaç yazdi rahatlatır biraz dedi ama biraz daha bekleyip alicam 5 aya kadar bekliyim diye düşünüyorum fazlasını kusuyor diyor doktor kilo. Almasa ozaman sikintiydi dedi

Kizlar kızım hasta oldu dünden beri ateşi var biraz öksürüyor çok fazla kaka yapıyor hiriltisi var genzi akıyor gece hiç uyumadim bütün gece hava nemlendiricisi önünde yatırdım doktora gittik kan tahlili yaptı enfeksiyon var mı diye baktı yok çıktı doktor dişten olabilir ya da birazcık mikrop almış olabilir dedi ilaç vermedi 3 gün ateş takibi yapalım dedi tabi suç bana kaldı dışarı çıkartıyorum diye çocuğu ben usutmus oldum ağlayıp duruyor çok huzursuz ben de iyi değilim zaten üzülüyorum bide eşim beni suçlaması gerçekten benim yüzümden mi oldu diye üzülüp duruyorum

Kizlar kızım hasta oldu dünden beri ateşi var biraz öksürüyor çok fazla kaka yapıyor hiriltisi var genzi akıyor gece hiç uyumadim bütün gece hava nemlendiricisi önünde yatırdım doktora gittik kan tahlili yaptı enfeksiyon var mı diye baktı yok çıktı doktor dişten olabilir ya da birazcık mikrop almış olabilir dedi ilaç vermedi 3 gün ateş takibi yapalım dedi tabi suç bana kaldı dışarı çıkartıyorum diye çocuğu ben usutmus oldum ağlayıp duruyor çok huzursuz ben de iyi değilim zaten üzülüyorum bide eşim beni suçlaması gerçekten benim yüzümden mi oldu diye üzülüp duruyorum
Sizin yüzünüzden de olabilir. Bilerek yapmadınız ya. Daha neler gelecek başlarına bizim yüzümüzden. Suçlaması çok gereksiz. Geçmiş olsun. Çok çabuk iyileşsin 🙏

Kilo alıyor bugünde doktora gittik kusma için bir ilaç yazdi rahatlatır biraz dedi ama biraz daha bekleyip alicam 5 aya kadar bekliyim diye düşünüyorum fazlasını kusuyor diyor doktor kilo. Almasa ozaman sikintiydi dedi
Bizede gastrotuss baby yazdı ama bende sizin gibi kullanmadım bugün verdim artık çok arttı diye , bugünde aksine ishal var 3. Bez değişimim oldu ilaç mı etkiledi yoksa hasta mı çocuk korktum ishal için ne yapmak lazım bilginiz var mı neden olur acaba

Bu mesajınızı şimdi gördüm geçmiş olsun bizde üşüttük galiba , Rabbim yavrularımızı korusun . Eşinize söyleyin biraz da o baksın bakalım ne kadar dayanabiliyor

Ya bebek bu hasta da olur dışarı da çıkar olabilir yani. Bende geçen hafta yıkadım onun üzerine hasta oldu evet keyifsizdi huysuzdu ama ne yapalım olacağı varmış bu kadar takılmayın.

Bizede gastrotuss baby yazdı ama bende sizin gibi kullanmadım bugün verdim artık çok arttı diye , bugünde aksine ishal var 3. Bez değişimim oldu ilaç mı etkiledi yoksa hasta mı çocuk korktum ishal için ne yapmak lazım bilginiz var mı neden olur acaba
Valla bilmem ben bugün rahat 10 bez değiştim sabah tannberi az az sık sık yapıyor kandan enfeksiyon yok dedi diş çıkarma sürecinde hafif öksürük ateş ve ishal olabiliyor dedi ya da mikrop bı miktar almış olabilir dedi

Kizlar ek gida ya az kaldı neler düşünüyorsunuz alışveriş yaptınız mı ben philipsin surahi blender aldım püre yapmak için falan soul kithen organik var Trendyol da ordan unları ni almayı düşünüyorum ama princ unu almicam doktorlar gereksiz nişasta alımı diyorlar siLer neler düşünüyorsunuz oioi ek gıda için eşyalar pek pahalı melani diye bir marka gördüm silikon vakumlu tabaklar faln bileniniz var mı degisik bir konu açım dedim

Kizlar ek gida ya az kaldı neler düşünüyorsunuz alışveriş yaptınız mı ben philipsin surahi blender aldım püre yapmak için falan soul kithen organik var Trendyol da ordan unları ni almayı düşünüyorum ama princ unu almicam doktorlar gereksiz nişasta alımı diyorlar siLer neler düşünüyorsunuz oioi ek gıda için eşyalar pek pahalı melani diye bir marka gördüm silikon vakumlu tabaklar faln bileniniz var mı degisik bir konu açım dedim
Ben pdf kitaplar edindim. Onları inceliyorum. Neler yapabilirim neler yapamam diye. Henüz başlamadım alışverişe siz benden 1 ay öndesiniz 😅

Back
X