• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    120
teşekkürler canımm

ipeksi tekrar 34. haftada çağırdı diyince acaba bende riskli gördü erken doğum vs ondan mı erkenden başlıyor diye düşündüm birden :D
Canım benım doktorda bır sorun olmazsa 36 da nst ye alacakmıs.her hafta ultrason kontrolum var ama,oradan anlıyor demekkı kasılma falan varmı dıye,sıkayetın varmı dıyede soruyor bende hep yok dıyorum😀

Canım benım doktorda bır sorun olmazsa 36 da nst ye alacakmıs.her hafta ultrason kontrolum var ama,oradan anlıyor demekkı kasılma falan varmı dıye,sıkayetın varmı dıyede soruyor bende hep yok dıyorum😀
Bende de bi şey yok aslında ama neden 32 dedi acaba bilemedim şimdi :) 37ye kadar çalışmayı düşünüyorum zaten izne çıkmayacağım hemen

teşekkürler canımm

ipeksi tekrar 34. haftada çağırdı diyince acaba bende riskli gördü erken doğum vs ondan mı erkenden başlıyor diye düşündüm birden :D

Eklentiler

• Screenshot_2025-01-16-09-56-25-805_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2025-01-16-09-56-25-805_com.android.chrome.jpg
    85 KB · Görüntüleme: 9
canım çikolata için erken değil mi? beklemesi muhafaza etmesi falan sıkıntı olmaz mı onu nasıl yapıyorsun
1 yıl duruyormuş çikolatalar. Benim normalde de evde gelene gidene ikram etmek için madlen çikolatam oluyor canım konsolda bozulmuyorlar. Çoğu kişi de aldı bişey olmaz allahın izniyle💖

Kızlar benim 32. Hafta civarı ile bebek hareketleri baya azaldı yaparsa da derinden geliyor eskiden göbeğim oyanrdi baya ama bence ters döndü gibi geliyor çünkü hıçkırık benzeri durumu artık aşağıda hissediyorum birde bende bugün çantamı hazırladım artık.
Genelde hıçkırığı gövdeden geliyor dönmüş de olabilir

Tamam kuzum eşime atayım bir baksın ya çok teşekkür ediyorum kankimmmm
Ben valla gynoferon mu ne öyle bi isimli demir ilacı yazmıştı devletin karşıladığı. Midemi yaktı ishal yada kabız yaptı hiç icemedim. #reklamdegil
9gun kullandim bıraktım. Nerdeyse 5aydir bu ilacı kullanıyorum hem c vitamini olduğu için emilimi yüksek hemde birazda olsa B12 var içinde. Paralı bir ilaç ama faydasını cidden gördüm kankim. Al derim zaten bir iki ayın kaldı günde 1tane içiyorum ben ama sen doktoruna sor. Bana bunun dozu yetiyormus senin ki baya düşmüş başka bir yol izler mi bilemem. Sabah wcye kalktıgımda içip uyuyorum tekrar yani yemeğe 5saat varken falan iyice emilsin diye. Sende bir danış doktora kuzum.

Güno güno 🌸🌸 takılma ultrasonda da sapmalar olabiliyor büyük sorun olsa doktorun özellikle konuşurdu bence. Maşallah 2 kilo olmak üzere 🥰🥰 bozma moralini insanlar fesatlık yapabiliyo 💛
Benim bebişin kafasıda önden gidiyor. Doktorum bebeklerin kafası önden gider doğuma yakın orantıları yakalar dedi. İçin rahat olsun 🙏🏻
Teşekkür ediyorum kızlar 🌸 Öncekinde yaşamadığım için bir kafama takıldı…

günaydııın

ben 28 de gittim en son 32. haftada çağırdı beni tekrar. nst ye başlayacağız dedi. acaba siz de öyle bi şey demedi mi? ya da bende erken mi başlıyor nst ye acaba size hiç bahsetti mi?
Bende öyle bekliyordum 32 de alır nts ye diye 3 hafta sonra çağırdı dedim nts ye o zaman mı başlayacağız evet dedim sorgulamadım durumuma göre demiştir diye :)

Back