• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    246
Canımm perşembeden beri evdeyim artık. Fiziksel olarak iyiyim. Bebekler de iyiler. Her gün süt götürüyoruz☺️ gün bile dayamıyoruz daha çıkacaklar diye, çünkü daha ne kadar kalırlar söylenmedi🥲 bekliyoruz sabırla.
İyi olmana sevindim canım çok az kaldı kavuşmaya az daha sabır yeterki onlar iyi olsun annesi ❣️❣️ Benim de sütüm çok azaldı ona üzülüyorum stres yaptım sanırım 😕

Detaylıda bebeğin kalbinde ufak bir parlaklık gördüler ondan yönlendirdi ama kalbinde bir problem yokmus suyu fazla ve karın çevresi önde olunca şekerden suphelendi perinatoloji kontrole başladık gerçekten yediğime dikkat etmezsem yüksek çıkıyor ondan sonra da devam ettik. Bebeğim şuan sağlıklı çok şükür inşallah hepimiz sağ salim kucağımıza alırız bebeklerimizi 🥰
Amin inşallah 🤗

Kızlar akşamdan beri acildeyiz evdeki tansiyon aletim dünden beri yüksek olcuyodu ondan acile gittik ama yanlışmış 11 7 10 7 falan geldi acilde sonra nstye bağladılar sancim çıktı 85 90lari gördük ama ben hicbisey hissetmiyorum alttan muayene yaptı parmak ucu kadar açıklık varmış kendi isteğimle çıktım hastaneden yoksa yatış yapacaklardı yan odada kadın normal doğum yapıyordu o bağırdıkça daha çok stres oldum zaten 37de sezaryen olacaktım dua edin daha da erken gelmesin kızım
Geçmiş olsun canım vakti ile sağlıkla inşallah kucağına alırsın. Bol bol Dinlen sen

İyi olmana sevindim canım çok az kaldı kavuşmaya az daha sabır yeterki onlar iyi olsun annesi ❣️❣️ Benim de sütüm çok azaldı ona üzülüyorum stres yaptım sanırım 😕
Tatlım nacizena tavsiyem ben ilk oğlumda içmiştim, malt içeceği öneririm ve su kusana kadar su iç. Ara ara kendini sessiz bir ortamda dinlendir 5 dk 10 dk süte odaklanma az geliyor deme. Bak gör artar ama iş sende ve kafanda stres en büyük sebep

Canımm perşembeden beri evdeyim artık. Fiziksel olarak iyiyim. Bebekler de iyiler. Her gün süt götürüyoruz☺️ gün bile dayamıyoruz daha çıkacaklar diye, çünkü daha ne kadar kalırlar söylenmedi🥲 bekliyoruz sabırla.
Maşallah ruhen de iyi olucaksin az kaldı. İyice serpilip geceni gündüzünu karıştırmaya gelicekler anneleri. Onlar gelene kadar sende dinlen bolca enerjiye ihtiyacın olucak 😍 Allah selamet versin.

Tatlım nacizena tavsiyem ben ilk oğlumda içmiştim, malt içeceği öneririm ve su kusana kadar su iç. Ara ara kendini sessiz bir ortamda dinlendir 5 dk 10 dk süte odaklanma az geliyor deme. Bak gör artar ama iş sende ve kafanda stres en büyük sebep
Hepsini denedim canım anne çayı, dut incir kurusu, hoşaf malt içecek suyu da bol içiyorum. Anlamadım gitti gerçekten. 2 gün mama takviyesiz gittim onda da kilo verdi bebiş. Premature olmasa daha fazla direneceğim ama yine sarılık hasta olur diye de korkuyorum yine mama vermeye başladım emzirmeden sonra. Şu 1 ayı çıkalım 3 kgı görelim de umarım komple bırakmaz memeyi

Kızlar az önce midem bulandı kustum şimdi iyi gibiyim. Yediğim bir şey mi dokundu anlamadım. Doktora gitmelimiyim sizce
Artik mide kapasitemiz, hazmımız vs oldukca azalmis durumda. Ben de neredeyse her yemekten sonra bulanti yasiyorum. Kendimi tutmasam kusacagim zamanlar da oluyor. Muhtemelen o tarz bir seydir ama dokunacagini dusundugun, suphe duydugun bir gida tukettiysen yine tetikte ol.

Artik mide kapasitemiz, hazmımız vs oldukca azalmis durumda. Ben de neredeyse her yemekten sonra bulanti yasiyorum. Kendimi tutmasam kusacagim zamanlar da oluyor. Muhtemelen o tarz bir seydir ama dokunacagini dusundugun, suphe duydugun bir gida tukettiysen yine tetikte ol.
Çok fazla yoğurt ayrann süt filan içtim ondan mı oldu acaba anlamadım. Bir kere kustum şimdi geçti gibi bir daha gelmedi bulantı uyumaya çalışıcam bakalım takipteyim

Kızlar az önce midem bulandı kustum şimdi iyi gibiyim. Yediğim bir şey mi dokundu anlamadım. Doktora gitmelimiyim sizce
Geçmiş olsun 😔 bende artık hemen doyuyorum, bir şey yiyesim gelmiyor, yiyince de kusmuyorum ama hafif bi bulantı yaşıyorum. Son zamanlar diye normal bence artık. Ama sen yine de kendini takip et bulantı, kusma devam ederse gidebilirsin

Çok fazla yoğurt ayrann süt filan içtim ondan mı oldu acaba anlamadım. Bir kere kustum şimdi geçti gibi bir daha gelmedi bulantı uyumaya çalışıcam bakalım takipteyim
Ayran, süt, yogurt hazım konusunda beni mahvediyor mesela. Midede aciyla karışık bulantı yapıyor. Gida zehirlenmesi gibi bir durum olsa sadece bulanti olmuyor zaten. Bas dönmesi, terleme vs. de gelisirdi muhtmelen. Stresliyiz de artik o da mideye vuruyor. Uyumaya calis. Aksi bir durum varsa zaten ikileme düşmeden farkedersin emin ol. Hamilelikten önce her 3 ayda bir düzenli gıda zehirlenmesi yasayan biri olarak söylüyorum 😂😂

İnşallah benim doktorumda böyle bir karar alır biraz daha bekler bebişim pazartesi günü tekrar doktora gideceğim dua ediyorum her dk umarım geri kalmaz 1 hafta daha. Ben hamileliğimden bir sey anlayamadan doğum yapacağım sanırım son zamanlarımı inşallah huzurla gecirmek istiyorum 1 tane resmim bile yok hamileyken ..
Kızlarr dün kontrole gittim ciğer geliştirici yapalım her ihtimale karşı dediler. İçime sinmedi fakat itiraz edemedim yaptılar. Bugün sabah tekrar yapılacaklar. Yaptırmasam mı acaba diye düşünüyorum? İçinde kortizon olduğu için bebeği strese sokar mı ? kolik olmasına sebep olduğunu okumuştum :(

Hepsini denedim canım anne çayı, dut incir kurusu, hoşaf malt içecek suyu da bol içiyorum. Anlamadım gitti gerçekten. 2 gün mama takviyesiz gittim onda da kilo verdi bebiş. Premature olmasa daha fazla direneceğim ama yine sarılık hasta olur diye de korkuyorum yine mama vermeye başladım emzirmeden sonra. Şu 1 ayı çıkalım 3 kgı görelim de umarım komple bırakmaz memeyi
Çok tecrübesiz olduğum için süt konusunda bir şey tavsiye edemedim 😔 ama inşallah komple bırakmaz dediğiniz için merak ettim. Hangi biberonu kullanıyorsunuz? Aventin akışı çok diyorlar. Eğer aventse rahat rahat içmeye alışabilir belki

Kızlarr dün kontrole gittim ciğer geliştirici yapalım her ihtimale karşı dediler. İçime sinmedi fakat itiraz edemedim yaptılar. Bugün sabah tekrar yapılacaklar. Yaptırmasam mı acaba diye düşünüyorum? İçinde kortizon olduğu için bebeği strese sokar mı ? kolik olmasına sebep olduğunu okumuştum :KK43:
Çook iyi yapmışsın 🙏🏻 Erken doğum riski ve ona bağlı gelişebilecek riskler olmasa zaten önermezlerdi diye düşünüyoruum. Ciğer geliştiriciyi ne olur ne olmaz diye yaptıran anneler erken doğum olunca iyi ki yaptırmışız diyor.
Kolik yapacağını zannetmiyorum ama diyelim ki öyle, bebeğinin hayati fonksiyonu için aldığın önlem ondan çok daha önemli. Rahat ol o yüzden, en doğrusunu yaptın. Tedbir iyidir. ☺️

Back