• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    119
Aynısı her yürüyüşümde bana da oluyor neredeyse. İlk olduğunda acayip korkmuştum. Adım bile atamıyorum ben bıçak saplanıyor yürümeye başladığım anda. Doktorum bebeğin büyüdüğünü ve baskı yapıyor olabileceğini söyledi. Dün kontrolüm vardı mesela her şey yolunda çok şükür ama bugün de markete giderken aynısını yaşadım
Sagolun, biraz rahatladim. Az once doktorum da ayni seyi yazdi, buyume atagi olabilirmis ya da bebegin pozisyonu dolayisiyla olabilirmis. Sukur🙏

Bize nolur yasadiginiz her seyi anlatin😅 kasilma denilen sey nasil bir sey mesela? Ben bebek geriniyor saniyordum o kasilmaymis falan. Kafam cok karisik😅
Doğum kasılması o kasılmalardan daha ayrı bir durum ya belden ya karından vuran bir sancı oluyor diken batması vs gibi değil ama benimki ishal sancısıyla benzerdi adet sancısı desem biraz basit kalır sona yaklaşınca büyük tuvaletin var gibi hissediyorsun ama o bebeğin gelişinin habercisi oluyor ben belden olan sancıyı bilmiyorum karnımın tam aşağıda ortasında gittikçe şiddetlenen ağrı hissettim bu şöyle oluyor 1 dk kadar sürüyor ilk 20 sn yavaş sonraki 20 sn şiddetli son 20 saniye ise azalarak bitiyor çok ilginç sonra birkaç dakika ara veriyor kendine geliyorsun
Doğum anında artık ard arda giriyor sancı tuvalet yapar gibi ıkınıyorsun sakın karnınızı ıh ıh diye ittirmeyin😆alltan kuvvetli ittirmek gerekli

Kızlar benim 32. Hafta civarı ile bebek hareketleri baya azaldı yaparsa da derinden geliyor eskiden göbeğim oyanrdi baya ama bence ters döndü gibi geliyor çünkü hıçkırık benzeri durumu artık aşağıda hissediyorum birde bende bugün çantamı hazırladım artık.

Daha önce bir arkadaşımı kedi tırmıkladığında acile gitmisti aşı yapmışlardı üst üste bir kaç gün. Ama hamilelikte yapılıyor mu bilmiyorum sen yine de bir doktoruna sor yada acile git istersen

Ne yaptın? Doktorunla görüştün mü?
Kızlar hiç bir şey yapmadım ya doktora da sormadım kedi temizdi diye elimi yıkadım kolonya sıktım ama yine de bir içime kuşku düşmedi değil yarın sabahtan bir mesaj atarım doktora bakalım teşekkür ederim 🤦🏻‍♀️

Kızlar benim 32. Hafta civarı ile bebek hareketleri baya azaldı yaparsa da derinden geliyor eskiden göbeğim oyanrdi baya ama bence ters döndü gibi geliyor çünkü hıçkırık benzeri durumu artık aşağıda hissediyorum birde bende bugün çantamı hazırladım artık.
GEcen hafta doktor kontrolumde doktora sormustum bebek asagi dönmüşmu diye. Bebek son haftaya kdr surekli yer degistirebilir. Asagi dönsede sabit durmaz takilma bu konuya dedi :) onemli olan son haftadaki pozisyonudur dedi. Buarada bugun 32 olduk. Ve benim bebisinde bir suredir yavas hareketleri

GEcen hafta doktor kontrolumde doktora sormustum bebek asagi dönmüşmu diye. Bebek son haftaya kdr surekli yer degistirebilir. Asagi dönsede sabit durmaz takilma bu konuya dedi :) onemli olan son haftadaki pozisyonudur dedi. Buarada bugun 32 olduk. Ve benim bebisinde bir suredir yavas hareketleri
Canım benim daha önce gebeligimde 33. Haftada dönmüştü evet dediğin gibi son güne kadar değişebilir. Bende yarın tam 32 oluyorum bayadir hareketlerini hissetmiyorum eskisi gibi insanida tedirgin etmiyor değil insan iyi mi değil.mi gözüyle göremeyince hep şüphe içinde.

İyi akşamlar kızlar 🌸 sabahtan beri karnımda acı şeklinde ağrı var .Bazen kasıklarıma da vuruyor çok değil ama ara ara .Böyle bir şey yaşayan oldu mu?
İyi akşamlar canım eğer çatlağın olduysa karnın iç tarafı acır ilk gebeliğinse o içten çatlayışlar acı veriyor bilgin olsun

Canım benim daha önce gebeligimde 33. Haftada dönmüştü evet dediğin gibi son güne kadar değişebilir. Bende yarın tam 32 oluyorum bayadir hareketlerini hissetmiyorum eskisi gibi insanida tedirgin etmiyor değil insan iyi mi değil.mi gözüyle göremeyince hep şüphe içinde.
Aynen bende gunlerce hep tedirgin oldum hareketleri azaldi diye. Kontrol gunumu iple cekiyordum. Ama neyseki bir sknti yokmus. Sizde korkmayin hersey yolundadir Allahın izniyle

Back