- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #26.301
Öyle mi diyorsunuz umarım doğru yapmışımdır. Muayene oluyordum Küveze girme ihtimalindense yapalım dediler ben ay bilmiyorum falan derken hemşire geldi çat diye yaptıÇook iyi yapmışsınErken doğum riski ve ona bağlı gelişebilecek riskler olmasa zaten önermezlerdi diye düşünüyoruum. Ciğer geliştiriciyi ne olur ne olmaz diye yaptıran anneler erken doğum olunca iyi ki yaptırmışız diyor.
Kolik yapacağını zannetmiyorum ama diyelim ki öyle, bebeğinin hayati fonksiyonu için aldığın önlem ondan çok daha önemli. Rahat ol o yüzden, en doğrusunu yaptın. Tedbir iyidir.
Burada bir ikilem var kolik olmasimi? Erken doğarsa yeterli gelişimde olmamasimi? Ama açıkçası ben duymadım da okumadım da ne kadar doğru bilmiyorum kolik olduğu. Tedbir alınması iyi olmuş aslında ama tabi ki burada anne sensin karar seninKızlarr dün kontrole gittim ciğer geliştirici yapalım her ihtimale karşı dediler. İçime sinmedi fakat itiraz edemedim yaptılar. Bugün sabah tekrar yapılacaklar. Yaptırmasam mı acaba diye düşünüyorum? İçinde kortizon olduğu için bebeği strese sokar mı ? kolik olmasına sebep olduğunu okumuştum
İlk başta aventti tek damla olanını indiremedi benim bebiş ilk doğduğunda emme refleksi daha zayıftı 2 damla olanı kullandım sonra mamajoo aldım ama onun akımı çok daha hızlıydı kullanamadım. Şimdi Aventin 1 damla olan başlığına geri döndüm çok yavaş aslında akımı ben bile çekemiyorum baktımÇok tecrübesiz olduğum için süt konusunda bir şey tavsiye edemedimama inşallah komple bırakmaz dediğiniz için merak ettim. Hangi biberonu kullanıyorsunuz? Aventin akışı çok diyorlar. Eğer aventse rahat rahat içmeye alışabilir belki
Doktor bana yapalım dese yaptırırdım. Doktor daha iyi bilir sanki yaa kötü bir şey yapmaz herhalde. Kilosuna suyuna damarlarına baktı mı ne durumdaymış?Kızlarr dün kontrole gittim ciğer geliştirici yapalım her ihtimale karşı dediler. İçime sinmedi fakat itiraz edemedim yaptılar. Bugün sabah tekrar yapılacaklar. Yaptırmasam mı acaba diye düşünüyorum? İçinde kortizon olduğu için bebeği strese sokar mı ? kolik olmasına sebep olduğunu okumuştum
Erken doğum riskin varsa kesinlikle yaptırmalısın canım. Ben de yaptırdım bebeğim bu sayede küveze girmedi kolik falan da değil. Hatta kilo alması durabilir dediler ciğer geliştiriciden sonra tam tersi 1 haftada 400 gram aldıKızlarr dün kontrole gittim ciğer geliştirici yapalım her ihtimale karşı dediler. İçime sinmedi fakat itiraz edemedim yaptılar. Bugün sabah tekrar yapılacaklar. Yaptırmasam mı acaba diye düşünüyorum? İçinde kortizon olduğu için bebeği strese sokar mı ? kolik olmasına sebep olduğunu okumuştum
İkilem derken ? Bir karar ver bebekte hangisi olsun demediler. Şu an planan doğum tarihi belli değil belki bebek 38.haftada doğacak. Erken yapıldığını düşündüm ve bunu paylaştım.Burada bir ikilem var kolik olmasimi? Erken doğarsa yeterli gelişimde olmamasimi? Ama açıkçası ben duymadım da okumadım da ne kadar doğru bilmiyorum kolik olduğu. Tedbir alınması iyi olmuş aslında ama tabi ki burada anne sensin karar senin
Evet baktılar diğer ölçüleri haftasıyla uyumlu çok şükürDoktor bana yapalım dese yaptırırdım. Doktor daha iyi bilir sanki yaa kötü bir şey yapmaz herhalde. Kilosuna suyuna damarlarına baktı mı ne durumdaymış?
Evett cevap bekliyoruzx
Evet ama şeker ve TSH sıkıntısı varsa riskli gebelik grubuna giriyormuş, yüksek risklilerin durumunu bilmiyorum onların farklı sanrmBana öyle bisey demedi dahiliye doktoruna yönlendirdi o alan açtı şuan endokrin takipliyim. Yüksek riskli gebelik olsa perinatolojiye yönlendirirdi.
Hareketleri azalır korkma dedi. Dün akşam iyiydi, Sabahtan beri hissetmedim bekliyorum bakalım. Sana kaç doz yaptılar.Erken doğum riskin varsa kesinlikle yaptırmalısın canım. Ben de yaptırdım bebeğim bu sayede küveze girmedi kolik falan da değil. Hatta kilo alması durabilir dediler ciğer geliştiriciden sonra tam tersi 1 haftada 400 gram aldı
Bende ikiside varEvet ama şeker ve TSH sıkıntısı varsa riskli gebelik grubuna giriyormuş, yüksek risklilerin durumunu bilmiyorum onların farklı sanrm
Sen nasılsın pekiii? Barlas bebikto nasıl? Büyüdüğünü görmek nasıl bir duygu?Erken doğum riskin varsa kesinlikle yaptırmalısın canım. Ben de yaptırdım bebeğim bu sayede küveze girmedi kolik falan da değil. Hatta kilo alması durabilir dediler ciğer geliştiriciden sonra tam tersi 1 haftada 400 gram aldı
Anladım hayırlısı olsun hakkında inşallah zamanında sağlıkla doğarEvet baktılar diğer ölçüleri haftasıyla uyumlu çok şükürKilo 1900 dedi. Damarlarda direnç olmasa da plesanta bebeği yeterli beslemiyor dedi hemşire
Aynen benim doktorum da bsey demedi ama sağlık ocağında riskli gebelik olarak not düştü.Bende korktum neden öyle yazdınız dedim ilaç kullanıyorsun seker takibin var normal bir şey korkulacak bsey degl dediBende ikiside varama doktorum bisey demedi sürekli kontrol ediyor.
ayy bu biberon işi derya deniz galibaİlk başta aventti tek damla olanını indiremedi benim bebiş ilk doğduğunda emme refleksi daha zayıftı 2 damla olanı kullandım sonra mamajoo aldım ama onun akımı çok daha hızlıydı kullanamadım. Şimdi Aventin 1 damla olan başlığına geri döndüm çok yavaş aslında akımı ben bile çekemiyorum baktım
2 doz standart zaten canım evet hareketleri azalıyor 1 2 gün sadece o kadar korkma her şey onun iyiliği için annesiHareketleri azalır korkma dedi. Dün akşam iyiydi, Sabahtan beri hissetmedim bekliyorum bakalım. Sana kaç doz yaptılar.
Hadi bakalım benimde kilo almaya devam eder inş
Ben iyiyim fiziksel olarak mental olarakta çok iyiydim ama benim karnımda oburix olan bebişim şimdi tam tersi yolda ilerliyor onunla mücadele ediyorumSen nasılsın pekiii? Barlas bebikto nasıl? Büyüdüğünü görmek nasıl bir duygu?
Seni zor durumda bırakmışlar demek ki ne tuhaflar. Hakkında hayırlısi canım. Vaktinde sağlıkla gelsinİkilem derken ? Bir karar ver bebekte hangisi olsun demediler. Şu an planan doğum tarihi belli değil belki bebek 38.haftada doğacak. Erken yapıldığını düşündüm ve bunu paylaştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?