- 29 Eylül 2021
- 2.260
- 2.836
- 83
- Konu Sahibi kediannesibiri
-
- #24.101
Nerede olcuyorsunuz sekeri kizlarKızlar benim de şekerim var. Diyetisyenim haftada bir sevdiğin yemek ya da tatlıyı yiyebilirsin dedi tabi abartmamak kaydıyla. Bende bikere dondurma yedim sonrasında ölçtüm hatta normal çıktı. Bikaç kere yükselse de sorun olmayacağını söyledi.
Canim doktorlq gunu karar verdik 25 eylul 1 ay kaldi hastahaneye de haber verdi oyuzden konustum odasini ayarladik fotografci ayarladim uygun hastahane beylikduzu medilifeAaa doğum mu 26 bin şimdiden anlaşılabiliyor mu yoksa sezeryan olduğu için mi biz hiç bsey konuşmadık ne doğum şekli ne ücreti
Allah yardimcin olsun maddi anlamda acibademin masallahi var ne yazikki siz iyisiniz tek teselli hepimize o vallahi siz hepiniz iui olun saglikli olunİşallah kuzum baya durdurdular sancıyı şükür. Dün gerçekten belki 10 saat sürdü. Herkes artık doğuma girerim diye düşünürken kesildi. Acıbadem Atakentteyim şu an. Her kaldığımız gün çok da tuzlu ama yapcak bir şey de yok. Sağ olsunlarherkese kolaylıklar diliyorum
Canim cok iyi doktorum dediki seninkinin keyfi yerinde 38+0 dogum plani yapildi 25 eylul de hastahaneye bildirdik fiyat aldik oda tutuldu 4 eylul bir daha gel nstye dedi suyum fazla rahmim iyiymis ama insallqh vaktinde gelirPınarcım nst sonuçların nasıl çıktı acaba?
Coook gyzel canimmm yaa bayildim kemal ata cok guzel ismi gibi insan olur insallah ulkemizeKızlar bizim magnetlerimiz geldi. Darüşşafaka'dan yaptırdık bizim düğün magnetlerimiz de Darüşşafaka'dandı .Çok memnun kalmıştık o yüzden yine orayı tercih ettikBabasının ısrarıyla ismin önüne Kemal geldi ama ben Ata derim muhteemelen Kapı süsümüz kaldı geriye bakalım o nasıl olacak trendyoldan sipariş ettim onu da
Ayy cok guzel cansu balon gibi mi havada mi duruyor
Süper canım maşallahCanim cok iyi doktorum dediki seninkinin keyfi yerinde 38+0 dogum plani yapildi 25 eylul de hastahaneye bildirdik fiyat aldik oda tutuldu 4 eylul bir daha gel nstye dedi suyum fazla rahmim iyiymis ama insallqh vaktinde gelir
Sevindim kafana uyan birini bulmana, doktorla uyusmak önemli bu surecte. Medicanada kimdi doktorunMasallah medicana yaaa bak ben o hastahanede cook gittim geldim sonrq doktorumla sorun yasayinca medilife gectim iyiki gecmisim gercekten zeynep hoca muhtis kadin
Metin ali celep aslinda cok iyi doktorda ben stresliyidm ilk hamile kaldigimda ondan uyusamadikSevindim kafana uyan birini bulmana, doktorla uyusmak önemli bu surecte. Medicanada kimdi doktorun
Sen nerede yapacaksin dogumu canim doktorum bana 38 oldumu alacagim yeterli dedi kalmasina gerek yok dediSüper canım maşallah1 ay kalmış hadi bakalım seninle benim tarihler aynı, bana doğum tarihi verilmedi henüz. 35 ve 37. Haftada kontrollerim olacak inşallah. Sanıyorum ona göre tarih verilecek.
Benim de geçenlerde kasılmam olunca medilifea gittim yakınım diye. Ali hoca ultrason baktı nst istedi, temiz çıktı şükür. Benim dr nst ne zaman bakar bilmiyorum kafama takılırsa atlar gider baktırırım kafamdan diye düşünüyorum.
Bende ona gidiyordum yapması gereken testleri yapmadı 15 saniye ultrasona zor bakıyordu degistirdim.Param ile tribini çekmeye daha fazla dayanamadim.Suanki drum çok ilgili sağolsunMetin ali celep aslinda cok iyi doktorda ben stresliyidm ilk hamile kaldigimda ondan uyusamadik
Yaa banada hamileligimde degisti benim kanamam oldu gelme dedi bende gittim acikcasi korkttum gittigimde surat asinca bende dedimki kendi kendime daha 2 aylikken boyleyse zorlanacagim evrelerde iyice kaldiramaz beni dedim, hizli bir arayis perinatalogu buldum zeynep iyiki bulmusum cooook sabirli ve inanilmaz sureci guzel yonetti benim hep sorunluydu cunkuBende ona gidiyordum yapması gereken testleri yapmadı 15 saniye ultrasona zor bakıyordu degistirdim.Param ile tribini çekmeye daha fazla dayanamadim.Suanki drum çok ilgili sağolsun
Suanda kimi buldun canim benim haklisin zaten hamilelik zor bir surec doktorunda sert ve tavirli olunca olmuyorBende ona gidiyordum yapması gereken testleri yapmadı 15 saniye ultrasona zor bakıyordu degistirdim.Param ile tribini çekmeye daha fazla dayanamadim.Suanki drum çok ilgili sağolsun
Maslak acıbademde olacak inşallah canım. Ben beylikdüzünde oturduğum için acil durumlarda medilife iyi oluyor. Doğum şeklim de netleşmedi benim tam. Büyük ihtimal sezaryen olacak. Herhalde her şey yolunda giderse 37. Haftadaki muayenemde gün verilir bakalımSen nerede yapacaksin dogumu canim doktorum bana 38 oldumu alacagim yeterli dedi kalmasina gerek yok dedi
Medilife ben 1 senedir kesfettim ve cook memnunum ya medicana disinda gitmezdim ama medicanaya 10 basar bende beylikduzunde oturuyorum 20 yil oldu dusun 1 senedir gidiyorum medilife bir haberdim ,Senin suanda kac hafta oldu dolu dolu grubun cogu acibademde doguracak aziz esim istedi kivanc ben 2 sinude alistiracagim yoksa eziyet cocuga kimlikte bosa isim olacak yaninda ,Maslak acıbademde olacak inşallah canım. Ben beylikdüzünde oturduğum için acil durumlarda medilife iyi oluyor. Doğum şeklim de netleşmedi benim tam. Büyük ihtimal sezaryen olacak. Herhalde her şey yolunda giderse 37. Haftadaki muayenemde gün verilir bakalım38. Hafta sezaryen için gayet yeterli kuzu. Hayırlısıyla gelsin Aziz Kıvanç, ismi de pek havalı
Şuan Acıbadem yeşilköyde İlknur Çitile gidiyorum ultrason günlerini iple çeken hamileleri anlamak çok önemli.Çok yoğun olduklarından sanırım baştan savıyorlar az zamanımız kaldı bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alalım inşallahSuanda kimi buldun canim benim haklisin zaten hamilelik zor bir surec doktorunda sert ve tavirli olunca olmuyor
Evet medicanada fiyatlar biraz boşa şişkin ayrıca. Hatta endokrine gidiyordum en son fiyat 4500 dediler, medilifeta dahiliyeye gittim çok da memnun kaldım 850 tl muayene ücreti de.Medilife ben 1 senedir kesfettim ve cook memnunum ya medicana disinda gitmezdim ama medicanaya 10 basar bende beylikduzunde oturuyorum 20 yil oldu dusun 1 senedir gidiyorum medilife bir haberdim ,Senin suanda kac hafta oldu dolu dolu grubun cogu acibademde doguracak aziz esim istedi kivanc ben 2 sinude alistiracagim yoksa eziyet cocuga kimlikte bosa isim olacak yaninda ,
Yaa sende acibademci ,yesilkoyde benim tevfik erturk ilk kadin dogumcum ustelik miyom ameliyatimi o yapti baya sure gittim oda sakin iyi bir doktordu basedemedim acibadem fiyatlariyla biraktim vallahi istinye liv bahcesehire gectim orada tup bebek yaptirdjm.kaybim oldu sonra.medicanaya gecti 6 yil sonunda kendiliginden nasip oldu sukur en medilife gectim buradan cok.memnunumŞuan Acıbadem yeşilköyde İlknur Çitile gidiyorum ultrason günlerini iple çeken hamileleri anlamak çok önemli.Çok yoğun olduklarından sanırım baştan savıyorlar az zamanımız kaldı bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?