• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    246
Ya maşallah çok sevindim güçlü kiz Yaz 🥰 bize büyüyünce siz giderken biz dönüyorduk der 🤭
Hahaha ama sanırım prematüreler gelişim tablosunda normal doğum zamanı doğmuş gibi ilerliyor. Mesela Yaz iki ay erken döndü. 6. Ayda değil de 8. Ayda katı gıdaya geçecek gibi gibi… yani eşitleneceğiz:)

Ay kızlar çok şükür geçen hafta 120 gram alıp 1384 gram olan bebeğim bu hafta 1625 olmuş 🧿 2 kiloyu görcez dedi doktor çok şükür 🙏 Diğer hafta daha az alabilir hep aynı artcak diye bir şey yok dedi. 1500 olur inşallah diyordum 1600 leri gördük çok şükür 🙏 🧿😇 ultrasonda ağzını açıp kapadı gözlerini açıp kapadı 😇💙 Çalışamaz raporumuda aldım artık evdeyim. Aspirinide kesicez. Kan akışı iyice kötü olmaz mı dedim kesmezsek kalbini etkiler delik oluşur dedi. İğneye devam 😌

Canım kaçıncı haftanda kesti aspirini ben bugün 32 sordum dr uma 34 e kadar hem iğne hem aspirin kullanacaksın dedi

Hahahah yag aldirma estetik ci girmesi lazim demi biri bana dedi acilmisken onu hallet dedi bu dediginnhangisi senin peki
Spinal canım bu dediğim
Esime sordum ben girmem dedi ama fotografci tuttum benn doktorlq konusmadim spinal epidural farkinnedir?
Epiduralle ne fark var bilmiyorum benimkinin spinal olduğunu biliyorum sadece ama dediğim gibi yani genel anesteziyi yalnız olsam isterdim açıkçası. Fotoğrafçı güzel olabilir benim de yakın arkadaşım fotoğrafçı o gelmek istedi doğuma ama bakalım daha karar veremedim bunu isteyip istemediğime

Kızlar bizim magnetlerimiz geldi. Darüşşafaka'dan yaptırdık bizim düğün magnetlerimiz de Darüşşafaka'dandı .Çok memnun kalmıştık o yüzden yine orayı tercih ettik 🥰 Babasının ısrarıyla ismin önüne Kemal geldi ama ben Ata derim muhteemelen 🤭 Kapı süsümüz kaldı geriye bakalım o nasıl olacak trendyoldan sipariş ettim onu da 🤔

Eklentiler

• IMG-20240824-WA0020.jpeg
    IMG-20240824-WA0020.jpeg
    99,3 KB · Görüntüleme: 92
  • IMG-20240824-WA0011.jpeg
    IMG-20240824-WA0011.jpeg
    77,2 KB · Görüntüleme: 92
Kemal Ata mükemmel 🩷 sağlıkla gelsin💜
Kızlar bizim magnetlerimiz geldi. Darüşşafaka'dan yaptırdık bizim düğün magnetlerimiz de Darüşşafaka'dandı .Çok memnun kalmıştık o yüzden yine orayı tercih ettik 🥰 Babasının ısrarıyla ismin önüne Kemal geldi ama ben Ata derim muhteemelen 🤭 Kapı süsümüz kaldı geriye bakalım o nasıl olacak trendyoldan sipariş ettim onu da 🤔

Yaa ben de özeniyorum 🙈 cok zayıf değildim bir de hamile kaldığımda o yuzden de daha az hissediyorum belki. Sağlıklı olsunlar da artık yakında kucağımıza hissedicez inşallah:))
İnşallah 🙏🏻 hareket saymıyorum, hissetmen lazım diyenleri takmıyorum. 5 aylıkken bıdı bıdı hissetmen lazım bir günde şu kadar hareket etmesi lazım diyorlardı. He dedim geçtim. Doktorun ne dediği önemli sonuçta. Dışardaki Herkesin fikri var :D

Medicana internationalda sadece dogum için 65 bine sabitlediler
Organizasyon min. 10 bin - fotograf 10 bin tl idi. Org ve foto için anlasmadim. Dışarıdan hallediyorum
Masallah medicana yaaa bak ben o hastahanede cook gittim geldim sonrq doktorumla sorun yasayinca medilife gectim iyiki gecmisim gercekten zeynep hoca muhtis kadin

Back