• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    246
Evet medicanada fiyatlar biraz boşa şişkin ayrıca. Hatta endokrine gidiyordum en son fiyat 4500 dediler, medilifeta dahiliyeye gittim çok da memnun kaldım 850 tl muayene ücreti de.
Sen de perinatologdan memnunum diyorsun çok şükür. Benim bugün 33+3 canım, 333 😝
Ayy senle ben ayniyizz dogumda ayni hafta olabilir hahaha vallahi ,bende medicanada endokronoliye gidiyorum onu birakamiyorum prof nujen colak inanilmaz muhtis kadin onun hakkida var hamileligimde payi yuksek Allah ondan razi olsun tek memnun oldugum.medicana doktoru o oldu 2 yildan fazladir devamli gidiyorum ben o doktora ozel saglik sigortasj yaptim oyuzden fiyatlardan haberim yok ,sadece o doktora kullaniyorum tamamlayicimi senelik 10 kez hakkin oluyor

Yaa sende acibademci ,yesilkoyde benim tevfik erturk ilk kadin dogumcum ustelik miyom ameliyatimi o yapti baya sure gittim oda sakin iyi bir doktordu basedemedim acibadem fiyatlariyla biraktim vallahi istinye liv bahcesehire gectim orada tup bebek yaptirdjm.kaybim oldu sonra.medicanaya gecti 6 yil sonunda kendiliginden nasip oldu sukur en medilife gectim buradan cok.memnunum🙏
Canım bende pıhtılaşma sorunu var önceki gebeliğimde zor zamanlar geçirmiştim.38 yaşındayım 2 çocukta tüp bebekle oldu biri 16 biri 7 yaşında bu kendiliğinden oldu benimde :) nasibi varmış bebişin.Yaşımdan ve sağlık problemimden dolayı içim daha rahat edeceğinden Acıbadem olsun dedim battı balık yan gider :) Drla frekansın tutması çok önemli ne güzel yakalamışsınız.

Canım bende pıhtılaşma sorunu var önceki gebeliğimde zor zamanlar geçirmiştim.38 yaşındayım 2 çocukta tüp bebekle oldu biri 16 biri 7 yaşında bu kendiliğinden oldu benimde :) nasibi varmış bebişin.Yaşımdan ve sağlık problemimden dolayı içim daha rahat edeceğinden Acıbadem olsun dedim battı balık yan gider :) Drla frekansın tutması çok önemli ne güzel yakalamışsınız.
Yasitiz seninle iyi yapmissin vallahi ben esimden dolayi beylikduzu disinda bir hastahane tercih edemiyorum bizim is durumu sorunlu getirip goturme acil durum sorunlari oldugu icin mecbur tercihi yaptik ama benim zor gebelik olmasaydi bende acibadem isterdim cunku kendim gidiyorum geliyorum esim olmuyor yanimda oraya gidemem surekli diye esiminde kendi isi birakamiyor mecbur beylikduzu istedik 2 imizde acibadem memorial bunlar gercrkten iyi hastajaneler

Ben de Beylikdüzü tarafındayım canım gerçekten zor oluyor gidip gelmesi araçla bile zor trafik oluyor son zamanlar diye avutuyorum kendimi en iyisini yapmışsın sık gidiyorsan çok zor olurdu
Evet hele bir ara haftada 2 ydi zor donemim oldu hep kendim gidiyorum.esim bebegi kac.aydir goremiyor ne yazikki isi birakmiyor sorunlu bir isimiz var

Benim de yüksek çıkmış son durumunuz nedir bu durum Allah korusun bebeği etkileyen bir şey mi gebelik şekeriyle boğuşurken bir de bu çıktı 🥺
Bende bilmiyorum ki dün doktorumla konuştum gastroenteroloji bölümü baksın bi dedi bulunduğum şehirde o bölüm yok şehir dışına gitsem dahikiyenin sevki gerekiyormuş pazartesi kontrolim var yine konuşacam bakalım şeker sıkıntısı bende de var dikkat ediyorum diyet listesine göre besleniyorum isteyen varsa listeyi paylaşabilirim baya normale döndü şekerim ama bu çıktı

Bende bilmiyorum ki dün doktorumla konuştum gastroenteroloji bölümü baksın bi dedi bulunduğum şehirde o bölüm yok şehir dışına gitsem dahikiyenin sevki gerekiyormuş pazartesi kontrolim var yine konuşacam bakalım şeker sıkıntısı bende de var dikkat ediyorum diyet listesine göre besleniyorum isteyen varsa listeyi paylaşabilirim baya normale döndü şekerim ama bu çıktı
Olur diyet listeni atabilirsin acaba yaptığımız diyet mi sebep oldu bır de sende anı halsizlik oluyor mu

Benimde isimli tulumum geldi kızlar 🥰😇
IMG_7905.jpeg

Kızlar 4 günlük annelik serüvenimde sizinle olmazsa olmazlarımı paylaşacağım ama benim bebeğim prematüre olduğu için şartlar değişebilir. 5 tane yeni doğan takımım vardı kesinlikle yeterli gelmedi ç, kuzenime yıkattık 2. Gün ve 3 takım daha almak durumunda kaldık diğer türlü gün aşırı yıkayıp hazırlamak gerekiyor bilginiz olsun. Zıbın 6 7 tane vardı yetmedi ve bugün 6 tane daha aldık. Müslin örtü 12 13 tane vardı ve gerçekten tam yetti. Günüş kapaklar lansinoh göğüs kremi göğüs pedleri gerçekten olmazsa olmazmış benim göğüslerim çok yara oldu ve bu şekilde önlem almaya çalışıyorum. Bebeğiniz yeterli emmiyorsa mamadan çekinmeyin, emzirdikten hemen sonra çok az verirseniz kesşnlikle meme reddi yapmıyor ve doymuş oluyor. Sarılıktan korkmayın kızlar %80 her bebekte görülüyormuş. Sezaryen olacaklar ilk 3 gün biraz zor geçecek sonrasında kendi kendinize duş alıp kahvenizi yapıp içebiliyorsunuz biraz sabır sadece. Yine sezaryen olacaklar ağrım var diye yürümemezlik yapmayın, evet zor olacak ama organlarınız hızlı yerine oturursa iyileşme sürecinizde bir o kadar hızlı olacaktır. Doğum sonrası ağrı kesici antibiyotik kullanmaktan çekinmeyin bebeğimin sütüne geçer diye inanın ağrı kesici olmadan yaşayacağınız sürecin stresi bebeğinize daha zarar verebilir. Ben hep ağrı kesici istedim ve ebeler destekledi kimileri yaptırmayıp kan kusturuyormuş insanlara. Emziğe karşı ön yargılı olmayın 2. Gün kullanmam gerekti rahat uyuyabilmesş için çok sık vermedik tabi ki ama meme reddi asla olmadı. Son olarakta bebeğinizle bol bol ten temasında bulunun hem sütünüzü arttırıyor hormonlar hem de iyileşme sürecinizi arttırıyor. Emzirmekte iyileşme sürecinizi aşırı hızlandırıyor biraz sabır işi ama pes etmeyin biraz sabır sadece. Sormak istediğiniz bişeyler olursa seve seve yine cevaplarım şimdilik bu kadar güzel annelerim ❣️❣️❣️

Kızlar bugün de düzensiz minik kasılmalarla geçti. Ultrasona da girdim. Bebelerimden birinin suyu bitmiş🥲 yine de sorun yok dedi. Sürekli antibiyotik alıyorum. Doktor dünkü gibi sancım olmadığı sürece 2 hafta daha dursun istiyor. Ben de öyle istiyorum ama 2 hafta burda kalmak o kadar yüksek maliyetli ki ne yapacağımı bilemiyorum 🥺

Paylaşabilir misin farklı bişey var mı

Terazi burcu olarak yorum yapıyım ☺️ Terazi burcu kadını bakımlı olur güzel olur ortamda kendini belli eder. Arkadaş canlısıdır sosyaldir. Kötü yan olarakta kararsızdır ve dengesiz davrandığı da olabilir 😁 Başak burçları da daha temiz daha düzenli biraz daha disiplinli olabilirler başkada pek bilmiyorum başağı. Ben bir teraziseverim 😇😊

Back