• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Bu hafta rota yaptıracağız 5. Ayda da rotanın ikinci dozu + menenjit aşılar. İnşallah ağır gelmez

Sanrım öyle ben rota da yaptırmadım kızıma orda mesela hiç bir özel aşısı yok kızımın. Yaptırma diyen doktor yok ama içime de sinmiyor bilemiyorum ki
Tr de hastalık çok . Benim kuzenim hemşire . Onun da bebeği var. Ona soruyorum yaptırdıysa yaptırıyorum 😂 normalde bende bu kadar aşıya boğmak istemiyorum😂

Biz yaptıracaktık beşinci ayda ama doktor değiştirdik, yeni gittiğimiz doktor 1 yaşından sonra yaptırıyorum ben dedi. Onunla ilerleyeceğiz sanırım
Bizde doktor değiştirecektik ama gittiğimiz doktor aşılarınızı eski doktorunuzla devam edin bence dedi bizde 2+1 sisteme başlamıştık ilkini yaptırdık 2. Yaptıracağız

Geçmiş olsun öncelikle nasılsınız bebek ve sen iyi misiniz şimdi.
Ayrıca yemek yapmadın diye eşin neden kıyamet ya. İnan çok garip oldum sürekli emzirmek zaten zor gece uyku yok gündüz vs bu kadar zor Bi zaman da yemeğide o yapsın ya da dışarıdan söylesin.

Kusura bakma inan ki gıcık oldum eşine.
Bende gıcık oluyorum ama elimden bişe gelmiyor sürekli evimi temiz tutmam gerekiyor yemeği içkisi vs bazen düşünüyorum çekip gitsem diye

Kızlar ben de hastanedeyim. Dualariniza ihtiyacim var ,canım şuan çok sıkkın. bugün akşamüstü görümcem kızımı kucağında tutarken ben de oturmuş onları izliyordum. Bi an baktığımda kızımın kıyafetinin paçası yukarı kaymış, ayak bileklerini gördüm ki mosmor olmustu iki bacağı da. Panikle hemen kucağıma aldım yatırdım , altını açtım. Yatırıp altını açtığımda mosmor olan bacakları normal rengine döndü. Eşim evde yoktu hemen aradim geldi. Hastanedeyiz kan alındı bekliyoruz. Tabi kan alınırken de meleğim çok ağladı, o ağlayınca ben de ağladım.. :(
Ay ne oldu anlayamadım neden morardı şimdi nasıl yeni gördüm yaziyi

Canım merhaba 4. Ay çok zor Allah hepimize kolaylık versin aşı dan sonra 2 gün çok zordu bizimdd . 38.5 lara çıktı ateşi ve dediğiniz gibi hep mızmız sürekli meme istiyo bu süreç normalmiş uyku gerilemesi olan ay bu ay sen iyi 4 defa kalkıyorsun ben 8-9 defa kalkıyorum biz diş çıkartıyoruz bide o da eklendi çok zor bi dönem bende bittim ..
Biz senle aynı gün doğum yaptık uyku gerilemesi naisl oluyor bilmiyorum ama artık uykusu gelince hep ağlıyor gerçi bu ara genel olarak hep ahlak mız mız

Biz senle aynı gün doğum yaptık uyku gerilemesi naisl oluyor bilmiyorum ama artık uykusu gelince hep ağlıyor gerçi bu ara genel olarak hep ahlak mız mız
Ya söyle bizim 3. Ay güzel bi düşen olmuştu . 5-6 saatt arası uyuyordu 4 e bir hafta kala 2 saat 1.5 saatte bir uyanmaya başladı ve huzursuz şekilde hala devam ediyor 😬

Bizde doktor değiştirecektik ama gittiğimiz doktor aşılarınızı eski doktorunuzla devam edin bence dedi bizde 2+1 sisteme başlamıştık ilkini yaptırdık 2. Yaptıracağız
Biz hiç başlamadığımız için belki, demedi öyle. Rotaya başladık onun ikinci dozu olacak ama menenjiti dediği gibi 1 yaş sonrası yaptıracağız artık

Çok şanslısın eşini çok tebrik ederim seni seven sayan değer veren bir eşin var ne güzel 🙏Bnm eşim home ofis. 5 yaşında ki kızıma bana sabah kahvaltı hazırlar sağ olsun yemeği de oğlum doğduğundan beri yapıyor aslında yemek yapmayı çok sever zaten genel de de eşim yapardı ama oğlumuz doğduğundan beri desteğini daha da arttırdı bu günlerin gelip geçici olacağını biliyoruz çünkü
Ben ne hamileliğimde ne lohusa dönemim de hep sıkıntı çektim hala cekiyorum sürekli herşeye dikkat etmek zorundayım çamaşırı ütüsü ev temizliği delirmeme ramak kaladayim hiç iyi değilim

Back