• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Kızlar biz ferrum demir damlasına başladık birkaç gün oluyor. Dün 3 kere kaka yaptı normalde günde bir bazen yapar bazen yapmazdı. Bu sabah da inanilmaz bir şekilde kustu yani resmen dünden beri içtiği ne varsa kustu çok korktum. Kakası da yeşilimsi siyahımsıydı. Demirden kaynaklı diyor internette ama sizler kullanmaya başladınız mı? Birde devit 3 kullanıyoruz d vitamini için sizler ne kullaniyorsunuz.

Kızlar biz ferrum demir damlasına başladık birkaç gün oluyor. Dün 3 kere kaka yaptı normalde günde bir bazen yapar bazen yapmazdı. Bu sabah da inanilmaz bir şekilde kustu yani resmen dünden beri içtiği ne varsa kustu çok korktum. Kakası da yeşilimsi siyahımsıydı. Demirden kaynaklı diyor internette ama sizler kullanmaya başladınız mı? Birde devit 3 kullanıyoruz d vitamini için sizler ne kullaniyorsunuz.
Ben ocean kullanıyorum d vitamini demir ilk zaman yeşil yaptı kaka şu nra düzeldi

Kizlar 5aydan bildiriyorum 4ay atağı hala duzelmedi perişanım surakli ağlıyor sanırım dişleri ağrıyor dış jeli aldım nursey harveyin hiç bı işe yaramiyor bilginiz olsun boşuna almayın kendimde de denedim hiç fayda yok gece 6 7kere kalktım sürekli gece uyanıp emmek istiyor biri bişe desin ne zaman düzelecek perisanim

Ben ocean kullanıyorum d vitamini demir ilk zaman yeşil yaptı kaka şu nra düzeldi
Ay biraz yorumlar okudum da genelde kakada renk değişikliği yapmış bende hasta oldu yada üşüttü diye çok korkmuştum🥲 teşekkür ederim. Birde demiri aç mi tok mu veriyorsunuz

Kizlar 5aydan bildiriyorum 4ay atağı hala duzelmedi perişanım surakli ağlıyor sanırım dişleri ağrıyor dış jeli aldım nursey harveyin hiç bı işe yaramiyor bilginiz olsun boşuna almayın kendimde de denedim hiç fayda yok gece 6 7kere kalktım sürekli gece uyanıp emmek istiyor biri bişe desin ne zaman düzelecek perisanim
Biz de aynı durumdayız birisi geçecek desin ne olur
Her uykuya ağlayarak gidiyoruz
Direniyor
3 saat uyanık kaldığı oluyor nasıl dayanıyor bilmiyorum
Zorla uyutayım diyorum iyice çıldırıyor
Öylece kucakta dursa etrafı izlese hiç gıkı çıkmaz
Nasıl bir atak bu ya

Biz de aynı durumdayız birisi geçecek desin ne olur
Her uykuya ağlayarak gidiyoruz
Direniyor
3 saat uyanık kaldığı oluyor nasıl dayanıyor bilmiyorum
Zorla uyutayım diyorum iyice çıldırıyor
Öylece kucakta dursa etrafı izlese hiç gıkı çıkmaz
Nasıl bir atak bu ya
Aynisindan bende de var. Geceleri saat basi uyaniyor yataginda filan hayatta uyumuyo zaten hep benim ustumde uyuyo pertim cikti. İki dk emip geri uyuyakaliyo. Grce es kaza uykusu biraz acildiysa gecmis olsun iki saat uyumuyo. Gunduz de uykuya direniyo emzik verdik mi kucakta sallayinca uyurdu simdi emzikle guresiyo. Duzelcek insallah diye sabirla bekliyoruz

Aynisindan bende de var. Geceleri saat basi uyaniyor yataginda filan hayatta uyumuyo zaten hep benim ustumde uyuyo pertim cikti. İki dk emip geri uyuyakaliyo. Grce es kaza uykusu biraz acildiysa gecmis olsun iki saat uyumuyo. Gunduz de uykuya direniyo emzik verdik mi kucakta sallayinca uyurdu simdi emzikle guresiyo. Duzelcek insallah diye sabirla bekliyoruz
resmen aynı şeyler bu kadar mı olur
Bir de gündüz çok zor emziriyorum sürekli etrafa bakmak istiyor
Ve de dediğiniz gibi kucakta uyurdu artık öyle de uyumuyor çok ağlıyor
Bazen hiç uyumadığı oluyor nasıl dayanıyorlar
O değil gece her uyandığında emzirmek zorundayım yoksa hayatta dönmüyor uykuya ve hemen açılıyor uykusu
Ne yapacağız böyle ne zaman biter ki

O değil gece her uyandığında emzirmek zorundayım yoksa hayatta dönmüyor uykuya ve hemen açılıyor uykusu
Birisi 2 yıldır 4. Ay atagindayiz yazmisti insallah öyle bisey olmaz 🥲

Bizde de durumlar aynı. Bugün hiç bi şekilde teselli bulamadı ne emiyor ne uyuyor dikken ağlıyor kucağımda yatırırken ağlıyor. En son ana kucağına koydum orda sallarken uyudu. Gazı vb bi rahatsızlığı mı var atak huysuzluğu mu anlamadım. Eskiden yatağına koyardım yüzünü okşarken uyuturdum şimdi yatırınca çığlık atıyor 😢

Bu grubun bir kısmı Instagramda açılan gruba gitmiş o yüzden bu grup çok aktif değil maalesef
Bı ara gitmişti Ler bidaha mi gittiler ben bu duruma çok üzüldüm okadar değer verdik gruba Eylül ayı orda Mia gibi sohpet bakıyorum ama burası gibi olmuyor oraya adapte olamıyorum hala aklıma geldikçe uzuluyorum

Hangi grup instagramdaki
Daha gruptakiler hamileyken birisi öyle bir şey çıkarmış instagramda grup kuralım diye üyeler de oraya gitmiş, bir ara takip edememiştim kaçırmışım bu mevzuyu, bi geldim başlık sessizleşmiş. meğerse oraya geçiş yapmışlar. Sonradan link isteyip katılma isteği yollamıştım ama kabul etmediler. Hatayla oldu galiba diye bir kaç kez yolladım ve kabul etmediler “elite club üyeleri” 🤣 hatta bazılarını da bir süre sonra çıkarmışlar diye okumuştum

Back
X