- Konu Sahibi elektroforez
- #25.861
Kızlar yalancı kasılmaları nasıl anlıcaz kasılma tam olarak nasıl oluyor tecrübeli anneler vardı aramızda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim nstde 138-160 arasıydı. Aktif olduğu zaman 160 ları bulduKızlaaar, bebişlerin kalp atışları kaç çıkıyor sizde? Bende 138 - 140 arası geliyor. Normal mi?
Benimki hep yatıyor sanırım her seferinde 138-140 çıkıyorBenim nstde 138-160 arasıydı. Aktif olduğu zaman 160 ları buldu
Keşpiş olsun benim de hamilelik boyu tikaliydi ama bu bir haftadir grip salgin kaynaklı tıkanıyor sonra açılıyor su gibi beynim akiyo rssmen keske tek tikansa veya sumuklense daha iyi böyle migren gibi burnun içini sinüsler mi oluyo artık neyse daha çok acitiyo insani sprey vs kullaadim aşırı yüksek bir hastalik gecirmedigim için ılık limonlu şeyler içtim nane limon vs öksürük hâlâ duruyor arada geliyor öyle yavaştan geçecek gibi bilmiyorum o yüzden gitmedim doktora da ayrıcaKızlar 2 gündür burnum tıkalı ne yapsam açılır acaba sprey kullanan oldumu hamileylen
Ben de cuma günü verdim cumartesi çıkmıştı enabiza bazen unutuyolar sisteme girmeyi benim de tahlilleri girmisler betahgc lazımdı onu unutmuşlar bidaha aile hekimi aradı da öyle sisteme girildi falan, olabiliyor yaniGünaydın herkese tiroit için dahiliyeye cuma günü tahlil verdim enabiza hala dusmemis, bugün sonuç için doktora gideceğim eğer normalse gitmeyi düşünmüyorum.cuma günü tahlil verip enabiza ne zaman düşer fikriniz var mı? Acaba kanı aldılar da sisteme filan mı girmediler diye şüphe diyorum son anda verdim çünkü.
Ben serumluk değilim ama ağır geciriyorsaniz doktorunuza sorun benceGrip olup ta kendi iendine geçmesini bekleyen varmı yoksa hastaneye serum yaptırmaya gitmek lazım ki gece burun tikanikligi geniz akıntısı öksürük oluyo bebeğe zararı olurmu evde c vitamini alıyorum bol bol
Yemedigimde daha beter oluyorum dün gece 3 de salçalı falan yumurta yaptık eşimle yedik çünkü midem ağzıma geldi zaten acikmistim hep de acıkınca geliyor başıma bu jabxjwjxkjsjd o yüzden yedim sonra da bir sorun olmadı zaten yattık reflu harekete geçince ben de yastığı ikiye katliyorum az daha dik yatmak adina korkuyorum gece anlayamazsam ve bogulursam falan diye znnxndnsEvett reflü korkusuna rahat rahat yenmiyo da oturarak uyumaya çalışıyorum bende yoksa uzandığım anda yanma başlıyor anında. İlk dört ay çok bulantım oldu benim ilk gebelik 8-9 kg civarı aldım kusma olmasa daha çok alırdım kesin
Benim 143 du sanırımBenimki hep yatıyor sanırım her seferinde 138-140 çıkıyor
Tecrubeli degilim egitimlerden ogrendigim kadariyla: yalanci kasilmalar duzensiz oluyor ve dinlenmeyle azaliyor. Siddetinde artis olmuyor, genellikle alt karin bolgesinde meydana geliyor.Kızlar yalancı kasılmaları nasıl anlıcaz kasılma tam olarak nasıl oluyor tecrübeli anneler vardı aramızda
Geçmiş olsun canım geçmezse gidicem bende salgın var çok fena gebelikte çok zorÖncelikle geçmiş olsun kızlar. Enfeksiyon varsa maalesef kendi kendine geçmiyor. Ben ilk zamanlar doğal yolla geçmesi için elimden gelen her şeyi yaptım. Ama olmadı. Ses kısıklığı, öksürük, grip, tıkanıklık tam 1.5 ay çektim bu süre zarfında 2 kutu antibiyotik içmek zorunda kaldım. Şu sıra öyle salgın var ki doktorlar da hep söylüyor 1-1.5 ay sürüyor. İlerletmeden kbb uzmanına ya da göğüs hastalıkları doktoruna görünün derim. 1.5 ay öksürdüm ya. Belki o öksürük enfeksiyon yüzünden vs maalesef son zamanlarda yaşadığım kötü durumu yaşadım bilemiyorum . Tedbirinizi alın inşallah bir an önce iyileşirsiniz.
Çok zor hem de geçmezse gecikme canım Allah şifa versinGeçmiş olsun canım geçmezse gidicem bende salgın var çok fena gebelikte çok zor
Ayy salça beni mahvediyor domates çorbası tarhana falan gibi şeyler bile içemiyorum kiloyu emzirmede alcam herhaldeKeşpiş olsun benim de hamilelik boyu tikaliydi ama bu bir haftadir grip salgin kaynaklı tıkanıyor sonra açılıyor su gibi beynim akiyo rssmen keske tek tikansa veya sumuklense daha iyi böyle migren gibi burnun içini sinüsler mi oluyo artık neyse daha çok acitiyo insani sprey vs kullaadim aşırı yüksek bir hastalik gecirmedigim için ılık limonlu şeyler içtim nane limon vs öksürük hâlâ duruyor arada geliyor öyle yavaştan geçecek gibi bilmiyorum o yüzden gitmedim doktora da ayrıca
Ben de cuma günü verdim cumartesi çıkmıştı enabiza bazen unutuyolar sisteme girmeyi benim de tahlilleri girmisler betahgc lazımdı onu unutmuşlar bidaha aile hekimi aradı da öyle sisteme girildi falan, olabiliyor yani
Ben serumluk değilim ama ağır geciriyorsaniz doktorunuza sorun bence
Yemedigimde daha beter oluyorum dün gece 3 de salçalı falan yumurta yaptık eşimle yedik çünkü midem ağzıma geldi zaten acikmistim hep de acıkınca geliyor başıma bu jabxjwjxkjsjd o yüzden yedim sonra da bir sorun olmadı zaten yattık reflu harekete geçince ben de yastığı ikiye katliyorum az daha dik yatmak adina korkuyorum gece anlayamazsam ve bogulursam falan diye znnxndns
keşke benim de biraz iştahım kapansa
Nst de nasıl anliyolar açıklığı ekstra muayene etmeden mi anladılarKızlar 34+1’den herkese selamlar bugün kontrole gittim, nst’ye bağladılar, hafif hafif de sancılarım vardı genital bölgeye vuran, nst’de 1 cm açıklık var denildi. Korktum biraz açıkçası, erken doğum ihtimalinden. Dr 1 cm ile doğurmazsın korkma dedi, servikal uzunluk bayağı fazla korkma dedi. Aynı durumu yaşayan var mı ?
Evet canım sancı dalgalarının yükseldiği yerde 1 cm yazıyor, Dr da muayene ederken dedi 1 cm açıklığın var diyeNst de nasıl anliyolar açıklığı ekstra muayene etmeden mi anladılar
Niye kimseye söyleme dedi ya skdnsndkdjdHastaneden şimdi geldim. Tansiyonuma baktı. Tansiyonumun büyüğü 14'e yakınmış. Evde ölçüyorum 11'e 7 çıkıyor hep. Evde ölçtükleriniz doğru olmayabiliyor ya da burada heyecan yapıyorsunuz dedi. Nst iyi çıktı. Tekrar idrar tahlili istedi protein var mı diye. Temiz çıktı. Çarşamba tekrar kontrol. Valla bezdim ya. Artık haftada 3 defa görecekmiş. Gün aşırı yani.
Nst'yi yapan Ebe de birazcık sohbet etti benimle, doğum şeklini nasıl istediğimi sordu. Doktorumla konuşmadım henüz ama normale daha yakın isteğim şuan dedim. Hayret hep sezaryen isterler. İkisi de aynı zorluk açısından dedi. Hatta epiduralli normal doğumu kötüledi. Açıklık 7 olunca veriliyor, hiç gerek yok epidurale, zaten sonrası hemen oluyor dedi. Normal yaptırırsan alma epidural boşuna, bunu da söylediğimi kimseye söyleme lütfen dedi. Ben de tmm söylemem dedim cidden doğursam da kurtulsam milletin elinde oyuncak hissediyorum kendimi.
Epidural ekstra para herhaldeNiye kimseye söyleme dedi ya skdnsndkdjd
Doktoruma söylememi istemedi bence. ya ne bilim hiç iyi niyetli gelmedi bana. Sanki sezaryene yönlendiriyorlar. Özel hastane değil mi vallahi al birini vur ötekisine hepsi aynı.Niye kimseye söyleme dedi ya skdnsndkdjd
Belden aşağısını uyuşturuyor acı duymuyorsunEpidural dediği şey ne ki?