- 9 Ağustos 2016
- 7.188
- 23.157
- 348
- Konu Sahibi elektroforez
- #25.901
Evet ben de çalışabilir raporu istedim asla veremem dedi. Yok bazılarının raporunda çalışma zamanı yazıyor ben de neden yazmadı onu merak ettimBenim anladığım canım bugünden itibaren 16 hafta evdesin, 16. Haftanın sonunda işbaşı tekrar. Ben çalışabilir raporu aldım, tabi mümkün olur mu bilmem ama doğumdan sonra kullanmak istiyorum hepsini
Evet biliyorum 16 hafta toplam ama ben de neden yazmıyor herkeste yazıyor onu merak ettimmmmm. Çalışabilir ben de almayı çok istedim. Myomdan dolayı asla izin vermedi doktorum. Yoksa ben de ücretliyi bebişimle kullanmak istiyordum ama çokta önemli değil ücretsiz izin kullanırım. Bebeğimle o anlar geri gelmez iş gelirBen çalışabilir aldım,onda çalışabileceğim son gün yazıyordu .Yanılmıyorsam buradaki tarihe 32.haftaysa 8+8 hafta eklenecek o tarih işe başlama tarihi olacak .
Ben hastaneye gittiklerimle geri dönerim nasılsa gidince hemen çıkarıcaz ahhahBenim devlette olacak bunu da belirteyim özelde belki kalma süresi veya odz çekim muhabbeti varsa değişiklik gösterir diye.
Bebişe
11li setin alt üst takımı, yakalık, battaniyesi, zıbın ( bir de iç zıbın diye bir şey varmış kullanirlar belki diye onu da koydum )ve bebek bezini koydum hemşireye vermek için
Ayrıca gerekir belki diye 3 tane 5 li takım koydum (zibinlarla birlikte),
10 tane bebek bezi yine (gerekirse aramiyim dursun yedek
Ağız mendillerini koydum,
hastahane dışı için settekinden hariç biraz daha kalın bir battaniye daha ekledim. (Pişik kremi henüz almadım onu dz alınca koyarım hemen lazım oluyo mu bilmiyorum)
Kendime 2 alt üst pijama takımı, bir tane elbise şeklinde geceliğimsi bir şey nsbdjdndj
Depend, emzirme sütyeni (terlik, atlet, iç çamaşırı, çorap henüz eklemedim eklenecek)
Hastahaneden çıkarken giymeye rahat bir şeyler alırım belki emin değilim duruma göre onları da koyarım yeto şuan aklıma gelmiyo başka ne koyduysam