Canim benim hiç o güzel gönlünü bunlarla üzme inan ki insan uzulduguyle kalıyor. Belki hatırlarsınız bayramda canım dolma çekmişti kimse getirmedi ailemden, bende kalkmam yasak olduğu için yapamamistim sorun dolma vs değildi sorun değer görmek ailelerimizin desteğini hissetmekti aslında...ama ben hala tekim hala kimse gelip bir çorba yapmış değil ama şöyle baktığımda bu benim için harika bir deneyim oldu kimin bende ne kadar olduğunu gördüm. Hastanede yattım sancidan en yakınımdan aramayanlar oldu. Ve dediğin gibi kendi baba tarafimda bütün ailemi çekip çeviren bendim 2 çocuğum daha var onlara rağmen hastane işleri evlerinde yardım psikolojik destek hepsini ben yaptım ama ben bana yakışanı yaptım. İnan ki artık üzülmüyorum aksine herkesin gerçek yuznu gördüğüm için seviniyorum sende öyle ol moralini yüksek tut ozaman daha dinç hissedeceksin inan bana
bende bu erken doğum riski sebebiyle daha çıkıp 1 parca bisey almadım liste yaptım bi şekilde hallolcak. Aç açıkta kalmiycaklar ya gönlünü ferah tut
burda ablaların ve kizkardeslerin olarak biz yanındayız