• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    168
Amin canim İnşallah kabul ederler ama umudum hiç yok bu tarz şeyler her ne kadar yönetmelikte yer bulsa da teoride dikkate alınmıyor. Biraz önce aradı eşim görüştü durumu anlattık. Doğu'da perinatolog olan bir hastanenin bulunduğu garnizona atama yapabiliriz diyorlar. Benim yolculuk yapmam yasak taşınma sürecini kaldıracak durumum da yok bunu anlatıyoruz ama anlamıyorlar malesef.
Çok kötü olmuş senin için canım😕 taşınma için birilerini tut yoksa kendi başına mümkün değil. Umarım yinede uzatırlar, bebişin de sende Allaha emanet olun, Bebişinede sanada bişey olmadan sağlıkla gününde kucağına alırsın inşallah

Çok kötü olmuş senin için canım😕 taşınma için birilerini tut yoksa kendi başına mümkün değil. Umarım yinede uzatırlar, bebişin de sende Allaha emanet olun, Bebişinede sanada bişey olmadan sağlıkla gününde kucağına alırsın inşallah
Amin canım tesekur ederim inşallah 🙏🏼

Hamileye kokar hesabı 😂😂 ilgimizi çekti hepimizin. Bence de bodylere, zıbınlara, beşiklere falan geri dönelim. 😂
Geçen gün bez aldım aklımdaydı buraya yazayım diyordum unutmuşum, şimdi görünce farkettim. Prima 1 ve 3 almıştım, sleepy çok övüyorlardı bir paket alayım dedim 2 numara. Resmen primanın 1 numarası ile aynı çok küçük. Neyseki az aldım. Alırsanız aklınızda bulunsun

Morelim çok bozuk abla bir kilo mantıyı yapti sabah aldım öğlen pisirdik yediler namaza gitmişti kayinbabam annemde görumceme bı geldiler beş kilo un üç kilo et almışlar ramazanda buzluğa atmalık mantı yap diye yarına ağlama krizi geçirdim şuan niyetlerinin iyi olduğunu düşünmüyorum artık 🥺 eşim de bişey diyemedi mesaj attı bana anne seneye yapalım ağrım var falan de dedi böyle değillerdi normalde ne diyeceğimi şaşırdım
Oha ben anlamadım şimdi sen yemeleri için mantı yaptın, yediler üstüne ekstra un ve kıyma alıp kışlık için mi yaptırdılar ?

Evet sanki onlar hamileymiş gibi kıza iş yaptırmışlar yemiş içmişler. Bide ramazana hazırlık yap demişler.
Umarım buzluk hazırlığını yapmamıştır. Bende kimseyi kıramam ama böyle bir teklif alsam başlardım tam açarken kasıldım diye numara yapıp bırakırdım 😂 koca tarafına karşı böyle olmazsan hayatı zindan ederler

Geçen gün bez aldım aklımdaydı buraya yazayım diyordum unutmuşum, şimdi görünce farkettim. Prima 1 ve 3 almıştım, sleepy çok övüyorlardı bir paket alayım dedim 2 numara. Resmen primanın 1 numarası ile aynı çok küçük. Neyseki az aldım. Alırsanız aklınızda bulunsun
Ben de bakıyordum bezlere bu aralar, Prima 1 premium care almayı düşünüyordum direkt, en iyisi o diyorlar. Sleepy hiç düşünmem o zaman sağol canım. Braun ateş ölçerlere bakıyorum birde Trendyol’da indirimde şu an. Ama bir sürü modeli var kafam karıştı 😂

Rahim ağzını bir ay önce vajinal 5 cm ölçmüştü. İki gün önce de karından baktı, kapalı sorun yok dedi. Yazdığınız şeye internetten baktım, yanma ve kaşıntı yaparmış. Ama bende bunlar yok. Yine de akıntı artarsa doktorumla tekrar konuşacağım, teşekkür ederim 🙏
herkesin süreci farklı oluyor kimseyi endişelendirmek istemem ama bende de yanma veya kaşıntı yoktu ben sadece akıntıdan şüphe duydum. bir hafta içinde 41mm'den 26mm'e düşmüştü.

Ben de bakıyordum bezlere bu aralar, Prima 1 premium care almayı düşünüyordum direkt, en iyisi o diyorlar. Sleepy hiç düşünmem o zaman sağol canım. Braun ateş ölçerlere bakıyorum birde Trendyol’da indirimde şu an. Ama bir sürü modeli var kafam karıştı 😂
Sleepy den çok memnun kalan varmış ama küçük, belki 1 büyük numara alınıp denenebilir.

Evde bende var birtane o yüzden almam herhalde. Tansiyon aleti ile birlikte satılıyordu acura galiba markası birlikte almıştım. O kadar önemli mi ki marka model hiç bilmiyorum ben

Sleepy den çok memnun kalan varmış ama küçük, belki 1 büyük numara alınıp denenebilir.

Evde bende var birtane o yüzden almam herhalde. Tansiyon aleti ile birlikte satılıyordu acura galiba markası birlikte almıştım. O kadar önemli mi ki marka model hiç bilmiyorum ben
Pişik önleyici için en iyi Prima diyorlar bakalım yaşayacağız göreceğiz. Ebebek’te görmedim ama Carter’s mağazasında geçen hafta bu ürün vardı, hem de indirimli diye 3300₺’ye satmaya çalıştı şaka gibi 😒 Bebekler için en çok tercih edilen markaymış. Irt6525 modeli var sanırım onu alacağım. Anne bebek çantasını da Oysho’dan aldım, bej rengi sırt çantası modelinden, içi de aşırı kullanışlı 🥹

Pişik önleyici için en iyi Prima diyorlar bakalım yaşayacağız göreceğiz. Ebebek’te görmedim ama Carter’s mağazasında geçen hafta bu ürün vardı, hem de indirimli diye 3300₺’ye satmaya çalıştı şaka gibi 😒 Bebekler için en çok tercih edilen markaymış. Irt6525 modeli var sanırım onu alacağım. Anne bebek çantasını da Oysho’dan aldım, bej rengi sırt çantası modelinden, içi de aşırı kullanışlı 🥹
1 ve 3 prima aldım da, 2 numara bulamadım ya. Denk gelirsen bazen Şok markete geliyor trendyoldan filan çok ucuz. 180 li olanı ben 650 tl ye filan almıştım. 2 bulamıyorum ama çok giden bir numara herhalde onu da prima alcam ben de pişikle filan uğraşmayayım.

😳 Ateş ölçer için çok yüksek değil mi ya. Carter’s a çok ayar oluyorum ya. Amerika da filan ucuzluk marketlerinde bile satılıyor burada gereksiz yüksek fiyatları. Hiç bakmıyorum bile.

Çanta daha almadım bakayım Oysho’ya, çok anne çantası gibi değil de normalde de kullanabileceğim şeyler bakıyorum genelde ya . Benim epey eksiğim var 😅

Kızlar merhaba, moralim çok bozuk 🥺 Eşim askeri personel, kendim de kamu personeliyim. Esimin tayinin çıktığını öğrendik bugün. Neresi olduğu henüz belli değil ama doğu görevi yapmadığı için yüzde 99 doğu görevidir. Tüp bebek sürecinde yeterince yıprandık zaten şuan bir de gebeliğim riskli gebelik serklajim var yatak istirahati yapmak zorundayım nasıl seyehat edicem ev taşıyacağım her şeyi geçtim eşim olmadan napicam bu halimle Nasıl olacak hiç bilmiyorum resmen yıkıldım. Gerçekten askeriyede tayin işleri çok sıkıntılı, riskli gebelik durumuna istinaden 1 yil uzatma dilekçesi verelim diye düşündük ama hiç kabul edeceklerini sanmıyorum 😢
Canım katı muhtemel açıklanmıştı benimde esim askeri personel bizede bu yil katı gelebilir hemde doğu ve 5. Bölge ama açıklanmadı diye biliyorum

Morelim çok bozuk abla bir kilo mantıyı yapti sabah aldım öğlen pisirdik yediler namaza gitmişti kayinbabam annemde görumceme bı geldiler beş kilo un üç kilo et almışlar ramazanda buzluğa atmalık mantı yap diye yarına ağlama krizi geçirdim şuan niyetlerinin iyi olduğunu düşünmüyorum artık 🥺 eşim de bişey diyemedi mesaj attı bana anne seneye yapalım ağrım var falan de dedi böyle değillerdi normalde ne diyeceğimi şaşırdım
Ben şokk bu olaya

Ben ateş ölçer olarak şunu almıştım kara cuma indiriminden.
IMG_6145.webp

1 ve 3 prima aldım da, 2 numara bulamadım ya. Denk gelirsen bazen Şok markete geliyor trendyoldan filan çok ucuz. 180 li olanı ben 650 tl ye filan almıştım. 2 bulamıyorum ama çok giden bir numara herhalde onu da prima alcam ben de pişikle filan uğraşmayayım.

😳 Ateş ölçer için çok yüksek değil mi ya. Carter’s a çok ayar oluyorum ya. Amerika da filan ucuzluk marketlerinde bile satılıyor burada gereksiz yüksek fiyatları. Hiç bakmıyorum bile.

Çanta daha almadım bakayım Oysho’ya, çok anne çantası gibi değil de normalde de kullanabileceğim şeyler bakıyorum genelde ya . Benim epey eksiğim var 😅
Evet Carter’s Amerika’da çok ucuz bir mağaza ama burada fiyatları uçuk. Yine de çok beğeniyorum, dayanamadım tüm kıyafetlerini oradan aldım. Emzik, biberon, çanta aldım. Gerisi bende de yok😂

Oysho çanta günlük de kullanılabilir çok güzel, düşünebilirsin. 🥰

Evet Carter’s Amerika’da çok ucuz bir mağaza ama burada fiyatları uçuk. Yine de çok beğeniyorum, dayanamadım tüm kıyafetlerini oradan aldım. Emzik, biberon, çanta aldım. Gerisi bende de yok😂

Oysho çanta günlük de kullanılabilir çok güzel, düşünebilirsin. 🥰

bakayım teşekkür ederim :) gümüş kapak krem filan diyorlar onları aldın mı ? İlla almak gerekir mi ya yara filan oluyor mu o kadar memeler acaba :/

Back
X