Geçen eltim: "Benim oğlum biraz erken doğdu." dedi. Kaçıncı haftada doğduğunu sorunca: "39+4" dedi
Herhalde bazıları 40'tan önceyi erken doğum sayıyor. Biz 37-38'leri görelim de inşallah varsın onların erken dediği bir hafta olsun
Takıntı konusunda aynıyız zaten. Hatta doktorum nst için çağıracaktı bir hafta önce. "Sen zaten haftaya gelirsin." dedi.
Bebişin hafta hafta ultrason fotoğrafları var ama kontrolden döndükten 3 gün sonra tedirgin olmaya başlıyorum bile. Galiba ileride doğduklarında da aynı takıntılı hâlimiz devam edecek
Allah onları korusun
Benim kayınvalide de aynı hatta gebelik hormonları da eklenince bir miktar sinirimi bozuyor. Geçen gün misafir olarak geldiler. Resmen sağı solu gezip evin tozunu araştırdı. Bayağı da söylendi. "Anneciğim kasılmalarım çok oluyor, gebeliğim riskli ve bu yüzden koltukların altını silemiyorum." diyorum: "Risk, misk yok. Risk sadece ilk üç ay olur." diyor
Üstelik aramış, eşime de söylenmiş. Ne diyebilirim ki Allah yardımcımız olsun.
Sağlıklı beslenme konusunda çok iyi yapıyorsun. Gebeliğin başından beri canım kakaolu mısır gevreği istiyor. Her gün bir kâse götürüyorum. Çikolata da yiyorum sürekli. Hem vicdan azabı hissediyorum hem de engel olamıyorum kendime
En iyisini yapıyorsun. Az kaldı zaten ha gayret
İnşallah bebişleri vaktinde, sağlıklarıyla kucağımıza alacağız da bezinin, mamasının markasını dert edeceğimiz günler gelecek