• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    135
Sinirlenmen normal ama üzülüp kendini yıpratma. Eşinin huyunu bilirsin. Senin gibi düşünebilseydi dönerdi zaten önüne. Aklına gelseydi de o kızlara karşı "ay hayatım oğlumuz hareket etti bak" diyerek eşinin elini karnına götürseydin keşke 😉 Şaka bir yana sinirlenme, tansiyonun falan yükselir Allah korusun.
Allahtan bu kalp ılacını ıcıyorum o sakınlestırıcı etkı verıyor sanırım😀yoksa o yellozlara dersını verırdım ben.olan arada bızımkıne oldu neyse ıyı oldu ders olsun ona,hareketlerıne sahıp cıksın.bende aç kaldım sımdı😀mantı yapıyımda yıyım barı kendıme😊

Allahtan bu kalp ılacını ıcıyorum o sakınlestırıcı etkı verıyor sanırım😀yoksa o yellozlara dersını verırdım ben.olan arada bızımkıne oldu neyse ıyı oldu ders olsun ona,hareketlerıne sahıp cıksın.bende aç kaldım sımdı😀mantı yapıyımda yıyım barı kendıme😊
Bebeğin ve kendini düşün sadece bu süreçte. Kendini üzme keyfine bak bencede 🙃

1000004298.jpg

Kizlar hastanede giyecek kiyafetlerinizi normal herzaman kullandiginiz deterjan ile mi yikadiniz?
Ben hastanede giyeceğim pijamalarımı vs bebeğin deterjanı ile yıkadım çünkü kucağımıza vs alacağız ❤️ temas halinde olacağız sonuçta diye düşündüm

Kızlar hamilelik bende çok fazla unutkanlık yaptı önceki gebeliklerimdw böyle olmamistim. Benim gibi olan var mı sonradan düzelir miyim?
Hamilelikte unutkanlık herkeste oluyor tahminimce doğumdan sonra aşırı artıyor beyin bebeğe odaklanıyormuş onun haricinde herşeyi unutabiliyormuş hoş benim bebeğide unutmuşluğum oldu arka odaya bırakıp birşey almaya gidince geri dönmüyordum unutuyordum orda çocuğu ağlayana kadar 😂

Kizlar hastanede giyecek kiyafetlerinizi normal herzaman kullandiginiz deterjan ile mi yikadiniz?
Bebegin deterjaniyla yikadim canim, kendimende hastane cikisi ya da sonrasinda giyecegim bir kac parca rahat kiyafet alicam onlari da ayni sekilde bebe deterjaniyla yikicam.
Kızlar hamilelik bende çok fazla unutkanlık yaptı önceki gebeliklerimdw böyle olmamistim. Benim gibi olan var mı sonradan düzelir miyim?
Cok normalmis, sporda hocam surekli hamile beyninizi yakacak hareket gostericem simdi falan diyor 😂 benim icin de unuttugum her seyin sebebi bebek b12 mi somuruyor😂

Bende de var unutkanlık. B12 değerim 100 ün altında çıktı. Biraz da ona bağladım unutkanlığımı ve yorgunluğumu. 1 aydır B12 takviyesi alıyorum. Bunu yazarken bugün vitaminlerimi almadığımı hatırladım mesela 🙈 Genelde ocakta çayın, yemeğin altını açık unutuyorum. 🙈

Dun odalarin yerini degistirdik, halilari yikadik, bebisin esyalarini actik, cogunu yerlestirdik, emzirme koltugu ve anneme yatak kaldi simdilik buyuk olarak, kalani incik cincik seyler, ama bayaa da eksik var hala gibi duruyor. Bebisin yatagini carsafla orttuk tabi benim kedi kizimin ilgisini en cok ceken yer orasi oldu, tum gece yatagin altinda yatti😂 cok degisik bir histi , cok yorgundum ama heycandan uyyamadim bir sure🥲

Back