• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    246
Kontrolden çıktıık. 2150 olmuş kilomuz, 150 gramımız fazlaymış ortalamaya göre ama aman fazla olsun gelişim riskimizden dolayı ben hep fazla olsun istiyorum 🥹 Plasentamızdaki kanamalar duruyor, zaten geçmeyeceğini söylemişti doktor. Coraspin plasentayı kalınlaştırıyordu, bırakmıştık 1 haftadır. Kalınlaşma olmamış bu aralıkta şükür 🙏🏻 Bir de saçlıymışız çok 😂 Ben de bol saçlı olduğum için şok bir durum değil 🙊

Canim benimde dünden beri aynı arada çok az hareket hissediyorum normal bence endişelenme aynı durumdayım göbek deliğinle oyna kaşı öyle yaptım az bir kımıldadı sanki gece kımıldıyor duymuyoruz bence
Dun yorucu bi gündü benim icin. Dun hissetmemeyi ona bağladım açıkçası sonra da uyuyakalmisim zaten. Bugun de kalkıp kahvalti ettim, direkt uzandim ama yine hic hissetmedim umarim bir sorun yoktur

Ay benimki de öyle. Bazen sola yatsam da yapıyor ben de sırtımın arkasına yastık koyup biraz geriye doğru dönüyorum. Tam yan yatmıyorum yani. O zaman duruyor. Galiba rahatsız oluyor hakikaten.
Ben de öyle yapıyorum ve aynen o şekilde duruyor, ama ben asla uyuyamıyorum o pozisyondayken 🥲 Sıkıştırmamak için gündüz hiç sağa yatmıyorum ama gece elimde olmuyor işte uykudayken.

Kızlar merhaba, 28+5'teyim. Dünden beri bebek hareketlerini hissedemiyorum. Son 2-3 haftadir cok net ve yogun hareketleri vardı. Yemek yedim, tatli yedim, siddetli muzik actim, pozisyon degistiriyorum vs. aklıma gelen her seyi yaptım ama hissedemedim. İl dışındayım su an kendi doktoruma da gidemem bilmedigim birine gitmem gerek eger gidecek olursam. Sizin de bu haftalarda arada böyle hareketsiz geçirdiğiniz zamanlar oldu mu? Doktorunuz ne onerdi?
Sıcaksa bulduğun yer çok yavaş olabiliyor, kahve ve çikolata yiyip sol tarafina yatmayı dene. Bir de duş alıp kendine mümkünse masaj yatirirsan yani gevşersende oynama olabilir. Bunlar benim bebede etkili baya

Kızlar merhaba, 28+5'teyim. Dünden beri bebek hareketlerini hissedemiyorum. Son 2-3 haftadir cok net ve yogun hareketleri vardı. Yemek yedim, tatli yedim, siddetli muzik actim, pozisyon degistiriyorum vs. aklıma gelen her seyi yaptım ama hissedemedim. İl dışındayım su an kendi doktoruma da gidemem bilmedigim birine gitmem gerek eger gidecek olursam. Sizin de bu haftalarda arada böyle hareketsiz geçirdiğiniz zamanlar oldu mu? Doktorunuz ne onerdi?
Ben fetal doppler aldım evde kalp atisini dinlemek icin boyle durumlarda dinliyorum hemen icim rahat ediyor

Bizimde bu gün kontrolümüz vardı 31+2 olduk dün korkmustum çok tetanozdan sonra hareket azaldı diye sorun yok elhamdülillah... Ölçümleri de iyi ... 4 -5 haftalardan 30 lara geldik çoğumuz ... son düzlüğe giriyoruz Rabbim saglikla gelmelerini nasip etsin hepsinin 🤲... Bizim isim de belli Adem Selim olacak nasipse kuzucugmun ismi Adem eşimin ismi ailede epey ses getirdi... 😁 İnsaAllah pişman olmam ön isim eşimin ismini vererek 🤓

Canım yakınında bi sağlık ocağına git bi kalp atışını dinle için rahatlasın olabiliyor böyle dönemler bazen içe vuruyorlar ve çok az hissediliyor canını sokma ama git bi kendini rahatlat ❤️

Merhaba kızlar umarım herkes iyidir bir kaç gündür okuyamadım buraları. Bu sabah karnımda çatlaklar oluştuğunu fark ettim baya üzüldüm krem de sürüyordum her gün süremesem de 😔 tecrübeli anneler yazabilir mi doğumdan sonra geçiyor mı görüntüsü

Kontrolden çıktıık. 2150 olmuş kilomuz, 150 gramımız fazlaymış ortalamaya göre ama aman fazla olsun gelişim riskimizden dolayı ben hep fazla olsun istiyorum 🥹 Plasentamızdaki kanamalar duruyor, zaten geçmeyeceğini söylemişti doktor. Coraspin plasentayı kalınlaştırıyordu, bırakmıştık 1 haftadır. Kalınlaşma olmamış bu aralıkta şükür 🙏🏻 Bir de saçlıymışız çok 😂 Ben de bol saçlı olduğum için şok bir durum değil 🙊
Bu arada 25 Eylül öncesine planlayacağız doğumu dedi doktorumuz. Net tarih henüz belli değil, şu an içimden geçen 20 😃 Bebekce92 Bebekce92
Ben daha erken düşünüyordum amaaa.
Ahh çok şükür bebişlerin kilosu da aynı gibi gidiyor bizim 3 gün önce 2053 gramdı ☺️☺️ Benimki kesin kel olacak 1 yaşıma kadar saçım hiç çıkmamış herkes oğlan çocuğu sanıyormuş 😂😂 Bakalım ne zaman gelecek bebişler benimkini Allah biliyor. Ay çocuk Başak olmasın Terazi olsun diyordum az kalsın Aslan oluyordu. Valla tek dileğim hayırlısı olsun. Eylülü göreyim de şu an ilk dileğim o 🥰🥰 Hepsi kapalı kutu bakalım neler olacak çok çok sevindim güzel haberler aldığıma 😍❣️

Canım nasıl geliyor kumaşı falan? Siparişlerin gelince tekrar yazar mısın? İnceledim şimdi de gerçekten hem uygun hem güzel şeyler varöış 😍😍
Siparişler geldi canım ❤️❤️ ben genel olarak beğendim, fiyatına göre gayet iyiler. Beğenmediğim bir kaç şey var, biri etiketler gep yan dikiş içinde. Ben sökmeyi tercih ediyorum ama mümkün olmuyor öyle olunca. Kesince de biraz sert kalıyor, olabildiğince dipten kestim. Bazısında ufak yamukluklar var foto ekliyorum. Under the star yazan tulumun kumaşı çok sert, umarım yıkayınca yumuşar. Bir de bir takım almıştım nakışlı ama nakışın arkasına ayrıca tela yapmamışlar, teni acıtır. Ben kendim bir tela ekleyeceğim. Sweet hug yazana bayıldım çok çok güzel. Yani kısaca genel olarak yüksek kaliteli değil ama bu fiyata alınabilecek güzel ürünler.

Eklentiler

• IMG_4045.jpeg
    IMG_4045.jpeg
    256,6 KB · Görüntüleme: 79
  • IMG_4044.jpeg
    IMG_4044.jpeg
    235,5 KB · Görüntüleme: 65
  • IMG_4043.jpeg
    IMG_4043.jpeg
    274,3 KB · Görüntüleme: 61
  • IMG_4042.jpeg
    IMG_4042.jpeg
    286,9 KB · Görüntüleme: 80
Benimde randevum vardı cok şükür suyum iyiymiş fazla felan deilmiş. 27 haftalığız kafası yukarda poposunu dayamış aşagıya yüzünü elleriyle kapamış göstermedi😄 kilosu 1150 olmuş boyuda uzunmuş sormadım kaç diye utrasona baktım fl 53 yazıyo doğruysa tabi.yürürken yemek yerken biranda sertleşiyo ağrılar kramplar giriyo dedim bacaklarıma baktı ödeminde yok dedi şimdilik herşey yolunda gözüküyor magnezyum yazdı

Back