2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Çok güzelmiş fiyat da uygun ben 6tl e epoksi anahtarlık yaptırdım gerçi Ama mevlüt vs için bakarım Hangi satıcı ?
instada "hand_made_by_ea" diye bir sayfa var anahtarlıkları orda yaptırdım. tohumları da "gizemlitohumlar" sayfasına yaptırdım.

Q Queen_bee17 senin İpek kızın yakında kırkını çıkartacağız değil mi
Aynen canım haftaya ilk 40 ı çıkacak, 2 ay sonra da düzeltilmiş 40ı zaman akıyor, her bir saniyesini aklıma kazımak istiyorum. Muhtemelen son bebe olduğundan heralde hatırlamak istiyorum her halini

Aynen canım haftaya ilk 40 ı çıkacak, 2 ay sonra da düzeltilmiş 40ı zaman akıyor, her bir saniyesini aklıma kazımak istiyorum. Muhtemelen son bebe olduğundan heralde hatırlamak istiyorum her halini
Oyy yerim onun minnak parmaklarını maşallah kuzuma abla oldu bizim yavrulara. 40 uçurmaya da gelin gruba emi

Kızlar ben de bugün doğum yaptım solunum sıkıntısından dolayı yoğun bakımda bebeğim dua edin
yaa canimm belli miydi doğumun ben kaçırmışım gözünüz aydin hayırlı olsun Allahım tez vakitte şifa sağlık versin bebişine

..
Kızlar ben de bugün doğum yaptım solunum sıkıntısından dolayı yoğun bakımda bebeğim dua edin
Gözünüz aydın analı babalı saglikli sıhhatli olsun inşallah en kısa zamanda bebis annesine kavuşsun inşallah ❤ canım doğum hikayeni müsait olunca yazar misin

Belki pozisyonu sol olduğu için öyle diyordur diye düşüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…