- 1 Nisan 2022
- 13.199
- 15.828
- 228
AminAnladiim ben 11 de gittim tam büyümemis yapmayalım gerek yok dediler 13 hafta olucak bakalım diğer hafta başı giderim yaparlar heralde artık umarim temiz çıkar hepimizin sonucu![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AminAnladiim ben 11 de gittim tam büyümemis yapmayalım gerek yok dediler 13 hafta olucak bakalım diğer hafta başı giderim yaparlar heralde artık umarim temiz çıkar hepimizin sonucu![]()
Evet banada ondan vermiş faydası olmuşmuydu. Gece uyumadan önce iç uyu dediAntibiyotik değil de bi saşe veriyorlar genelde bir kere de içiliyor o söküyor enfeksiyonu , ilk hamileliğimde verilmişti ama hatırlamıyorım
Kesinlikle çok uyku yapiyor ve bı anda uyku geliyor baygınlık hissi gibi bir his oluyor bende hatta. o yüzden dışarı falan çıktığınzda uyuyup geri uyanmış olun o sersemlik üstünüzden gitmiş olsun ben ilaci içip dışarı çıkmıştım eve zor attım kendimi öyle soyleyim belki her vücutta farklı tepki verir ama dikkatli olmakta fayda varhala kanama var mı?
Progestan uyku yapıyor mu benim ondan mı deli gibi uykum var acaba?
16 da ne var ki 3 lü 4 lü falan mı 2 li temiz çıkınca onlara gerek yok diye biliyorum çünkü 3 lü 4 lü nün yanılma oranı yüksekmis haberiniz olsunAminYaparlar artık çünkü bir dahaki tarama testim 16 hafta dedi bana doktor yeni bir heyacan daha
![]()
Evet duymuştum yanılma payı var ama bilmiyorum aslında ben kendim sordum yine testler olucakmı evet yine dedi tarama olucak 16 haftada birde 24 haftada detaylı ultrason onu zaten biliyordum başkada demedi16 da ne var ki 3 lü 4 lü falan mı 2 li temiz çıkınca onlara gerek yok diye biliyorum çünkü 3 lü 4 lü nün yanılma oranı yüksekmis haberiniz olsun
Kanamaö bitti çok şükür bugün çıkacağım büyük ihtimal. Oğlumu da özledim zaten eve gitmek istiyorum. Ekstra bir uyku yapmadı ben de ama bünyeden bünyeye değişebilir tabi.hala kanama var mı?
Uykudan ziyade baş dönmesi yapıyor ben de içtikten sonraki bir iki saat sersem gibi oluyorumhala kanama var mı?
Çok sevindimmKanamaö bitti çok şükür bugün çıkacağım büyük ihtimal. Oğlumu da özledim zaten eve gitmek istiyorum. Ekstra bir uyku yapmadı ben de ama bünyeden bünyeye değişebilir tabi.
Günaydınnn sağlıkla gelsin oğlunGünaydıııııııımnnn anneler. Eveeett beklediğim o an geldiii, cinsiyetini öğrendikk. Oğlum olucakmış elhamdullillah
Hiç bukadar şaşırmamıştım kız bekliyordum
Tmd2020
Evet ben de anlattığın gibi oluyorum, evden hiç çıkmıyorum o yüzden. Mecbur kullanacağım doktor bırak diyene kadar şu an kanamam yok iyikiKesinlikle çok uyku yapiyor ve bı anda uyku geliyor baygınlık hissi gibi bir his oluyor bende hatta. o yüzden dışarı falan çıktığınzda uyuyup geri uyanmış olun o sersemlik üstünüzden gitmiş olsun ben ilaci içip dışarı çıkmıştım eve zor attım kendimi öyle soyleyim belki her vücutta farklı tepki verir ama dikkatli olmakta fayda var
Aminn, hepimizin evlatları inşaallahGünaydınnn sağlıkla gelsin oğlun
![]()
Sağlıkla gelsinGünaydıııııııımnnn anneler. Eveeett beklediğim o an geldiii, cinsiyetini öğrendikk. Oğlum olucakmış elhamdullillah
![]()
Tmd2020
Sağlıkla gelsinGünaydıııııııımnnn anneler. Eveeett beklediğim o an geldiii, cinsiyetini öğrendikk. Oğlum olucakmış elhamdullillah
Tmd2020
Sağlıkla kucağına al inşallah gözünüz aydınGünaydıııııııımnnn anneler. Eveeett beklediğim o an geldiii, cinsiyetini öğrendikk. Oğlum olucakmış elhamdullillah
Tmd2020
Hayırla ve sağlıkla gelsin canim kiz mi hissediyordun hep oğlan anası olmak çok güzel senin gözünün içine bakan sana aşık bi hayat gelecek dünyayaGünaydıııııııımnnn anneler. Eveeett beklediğim o an geldiii, cinsiyetini öğrendikk. Oğlum olucakmış elhamdullillah
Tmd2020
Yaa hayırlı olsun tam kaç artıdasın bende kız hissediyorum bekirtelirin nelerdiGünaydıııııııımnnn anneler. Eveeett beklediğim o an geldiii, cinsiyetini öğrendikk. Oğlum olucakmış elhamdullillah
Tmd2020
Ben de epilepsi hastasıyım bir tane kızım var nerdeyse 5 yaşına girecek.Simdi 2.yi dusunyorz ama korkuyorm beni en iyi siz anlarsınız o süreç o kadar yorucu geçiyor ki aman nöbet olur mu ya bayilirsam vs.İlk gebeligimde hep küçük nobetlerim oldu çok şükür kızimin sağlığı yerinde ama ya büyük nöbet olursa diye çok korkuyorm cesaret edemiyorumAmin canım.Bendede epilepsi var ilacları gebeliğe göre ayarlamak çok zor sadece oğlum tek kalmasın diye istedim ikincini ve tabi bende istedim 2 evladım olsun yoksa gebeliğim çok zor geçiyor her yeni haftama girince şükür ediyorum![]()