- 19 Eylül 2013
- 4.881
- 9.360
- 408
Ben dogum aninda hic cikabilecegimi sanmiyom o masaya valla beni burda dogurtun diye yere sarilirimnormal olursa ben cıkmicam oraya yere otururm daha iyi
Bana kalsa ayakta hafif bacak arali dogururum sanki oyle daha kolay dogarmis gibi geliyiYa banada tuvalet pozisyonunda daha kolay olurmuş gibi geliyor neden yatarak doğuruyoruz
Kişkiii binim de doktorum boyle olssaaapeşimizde gezmek istemiyolar da ondan
aynen dik pozisyon ve dört ayak duruşu en rahat olanıymış benim dr zorlamıyor seninki de zorlamaz istediğin gibi yaparsın
Ben de genelde hep sagda hissediyorum sola yatinca falan solda hissediyorumİlk bebek olduğu için tam kestiremiyorum ki iyi mi kötü mü?
Haa tabii hergün hissediyorum hareketini çok şükürama mesela doktor solda hissediyorsun değil mi diyor ben hep sağda hissediyorum bilmiyorum bu kötü bi işaret mi
Ben de 10 11 kilo arasinda gidip geliyorum 8 kilo almistim son kontrolde 3 kilo artmis gibi ama odem benceKızlar ya ben haftada 2 3 kg alır oldum son ayda normal mi yoksa çok mu yiyorum ne oluyor 25. Haftadan beri hiç kilo almıyodum
Benim kızım da sağolsun hiç uyumazAy ne bileyim acaba doktor o an için mi söyledi? Yani o anki ultrason pozisyonuna göre mi? Umarım öyledir, zaten sabahları pek hissetmeyince uyandırıyorum karnımı dürtüyorum sürekli. İlber hocanın dediğini diyorum oğluma, hiç bi burjuvanın evladı 10a 11e kadar uyumaz, uyan diyorum
Magnet, mum, çikolata, çerçeve ben baya baya yığdım eveamin sağol canım benim. dualı magnetler korkutuyor beni birisi kaldırıp atar yere kırar çöpe atar ne bileyim tedirgin oluyorum. bunlardan yaptırmak istersen anahtarlıkların tanesi 8 tl ye geliyor 50tane yaptırdım ben. tohumlar da 4,75 tl ye. satıcılardan memnun kaldım. düşünen olursa sayfalarını paylaşabilirim
Hiçbirşey yapamazsan bol bol seviş Zerefee ne yapicaz kiz ahududu çayı iccez mi ben tek basima icmembenim ebe gerek yok dedi ama ben artık her şey yapmak istiyorum her şey çünkü hiçbir şey yapmadım bugün yarin da hurmam gelecek ona baslicam. perine masajını sadece 1 kez yaptım valla başka da hiçbir şey yapmadım ne yürüyüş ne egzersiz
Ben yuruyus egzersiz hurma yeme yapiyorum bi de ev islerime devam ediyorum. Yarin kontrolde bakal ne diyecek doktor ona gore karsilikli ahududu yapragi cayi icebilirizee ne yapicaz kiz ahududu çayı iccez mi ben tek basima icmembenim ebe gerek yok dedi ama ben artık her şey yapmak istiyorum her şey çünkü hiçbir şey yapmadım bugün yarin da hurmam gelecek ona baslicam. perine masajını sadece 1 kez yaptım valla başka da hiçbir şey yapmadım ne yürüyüş ne egzersiz
Çok güzelmiş fiyat da uygun ben 6tl e epoksi anahtarlık yaptırdım gerçi Ama mevlüt vs için bakarım Hangi satıcı ?amin sağol canım benim. dualı magnetler korkutuyor beni birisi kaldırıp atar yere kırar çöpe atar ne bileyim tedirgin oluyorum. bunlardan yaptırmak istersen anahtarlıkların tanesi 8 tl ye geliyor 50tane yaptırdım ben. tohumlar da 4,75 tl ye. satıcılardan memnun kaldım. düşünen olursa sayfalarını paylaşabilirim
Evet ya kolay dpguranlar hep bunu soyluyo da bu gobekle zor be mimoza nefesim totomdan cikiyiiiHiçbirşey yapamazsan bol bol seviş Zeref
ona da üşeniyom artik eski günler geriHiçbirşey yapamazsan bol bol seviş Zeref
ben de bugün gitcektim ama gidemedim yarin gideyim bari doktora da sorarım sonra yaparızBen yuruyus egzersiz hurma yeme yapiyorum bi de ev islerime devam ediyorum. Yarin kontrolde bakal ne diyecek doktor ona gore karsilikli ahududu yapragi cayi icebiliriz
Artan kan basıncından burun tıkanıklığı bile oluyor meselaKızlar ya ben haftada 2 3 kg alır oldum son ayda normal mi yoksa çok mu yiyorum ne oluyor 25. Haftadan beri hiç kilo almıyodum
Bende dalga geçiyorum kocamla diyor ki o göbekle mi nerde ne bulucam benEvet ya kolay dpguranlar hep bunu soyluyo da bu gobekle zor be mimoza nefesim totomdan cikiyiii
Gelir tabi merak etme ama bi 40 çıkması lazımona da üşeniyom artik eski günler geri
gelir mi bilmem
40 çıksa bebe izin verir miGelir tabi merak etme ama bi 40 çıkması lazım
Aldığım 20 kg da söner miArtan kan basıncından burun tıkanıklığı bile oluyor meseladoğumdan sonra balon gibi sönüyorsun
Ebenin hörekesi derler ya o höreke dedikleri şey tuvalet gibi birşeymiş aslında doğumda kullanılanYa banada tuvalet pozisyonunda daha kolay olurmuş gibi geliyor neden yatarak doğuruyoruz
Vakit buldukça arada derede olur o işler40 çıksa bebe izin verir mi
Ben küfür ederken hiç ebenin hörekesi demedimEbenin hörekesi derler ya o höreke dedikleri şey tuvalet gibi birşeymiş aslında doğumda kullanılan
Yatarak doğurma? Başka ihtimal yok mu? Çömelme vs gibi?
Söner merak etme emzirme varsa hele sen bile şaşırırsınAldığım 20 kg da söner migaribanın yüzü gülür mü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?