2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Çok güzelmiş güle güle dağıtın

Kızlar ya ben haftada 2 3 kg alır oldum son ayda normal mi yoksa çok mu yiyorum ne oluyor 25. Haftadan beri hiç kilo almıyodum
Ben de cok yiyorum hatta dalga gecer her gorenbenle, senin yaninda yiyecek bir seyden bahsedilmez hemen istiyorsun diye ama nerdeyse iki aydir ayni kilodayim almadim

..

Gözünüz aydın analı babalı saglikli sıhhatli olsun inşallah en kısa zamanda bebis annesine kavuşsun inşallah ❤ canım doğum hikayeni müsait olunca yazar misin
Yazayım tabi dün kontrolde sancım çıkınca çatı muayenesi oldum serum verdi bana serumdan sonra sancılarım başladı eve gittim kanamam oldu sabah hastaneye geldim yatış verdiler bebeğin suyu fazla olduğu için kordon sarkması problemi olmasın diye yatarak sancı çekmemi söylediler sonra suyumu kontrollü patlattılar su gelmeye başladıktan sonra sancılar sıklaştı yatarak sancı çekmek çok zormuş çok kısa bi sürede doğdu bebişim kesik atılmadı ama bebek gelirken bir kaç yeri sıyırdığı için dikişim oldu malesef. bir de oğluşumla kavuşursak inşallah çok kısa süreli bir doğum olmuş oldu

Maşallah canım inşallah oğlun da bir an önce yanına gelir

Yatarak sancı çekmek kısmı olmasa çok hızlı oldu ikinci doğum olduğu içindi sanırım
Analar bebişin sağlığı için nelere katlanıyor saturasyonu çok mu düşüktü neden öyle oldu, enfeksiyon var mı? Benim ikinci kızım vakitlice doğduğu halde ybda kaldı bu yüzden. Baktılar mı kanına bebeğin

Ben çok şükür iyiyim lohusalık duygusallığıyla baş etmeye çalışıyorum Allah kimseleri küvez başında bebeğini beklemek zorunda bırakmasın lohusalıkta çok zor oluyor
Canım benim inşallah en kısa zamanda bebisinw kavusursun sonra da ooh mis kokusunu içine çeker durursun dualarımız seninle❤

Enfeksiyonla alakalı bir şey söylemediler sadece solunum sıkıntısı olduğunu sürekli kustuğu için bugün beslenmeyeceğini söylediler

Kızlar acil bilgisi olan cevaplayabilirmi ?
Kan tahlil sonuçlarımda kanım çok düşük çıkmış aile hekimi takviye Alman gerekli ancak ben yazsam ödemiyor dedi. Kadın doğum doktorumda özel bir hastahanede ona da yazdım ama daha dönmedi. O yazsa ödermi . Yoksa iç hastalıklarına mı gitmem gerekli tahlil sonuçlarımı ekliyim de bi bakıverin . Aile hekimi kan takviyesi bile almanız gerekebilir dedi.kan ve idrarı ekledim

Eklentiler

• image.jpg
    130,1 KB · Görüntüleme: 42
  • image.jpg
    118 KB · Görüntüleme: 43
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…