• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    5
Ben de şimdi doktordan geldim 5+6 kese 5 mm çok üzüldüm ya aynı şeyleri yaşamak istemiyorum artık 4 haftalık dedi kese içşn
Bende de 6 mm görüldü kese senin 6 haftalik dedi bebek görünmeli falan dedi. Allah'ın izniyle göreceğiz bebeğimizi güzel düşünelim canım güzel olsun

kızlar doğum teminatlı sigorta yaptıran var mı ? hamilelikten sonra
Benim var ama hamilelik sonrası değil, gebelşk sonrasında yapmıyo sigorta şirketleri. Sadece 1-2 firma yapan onlar da gebelik sigortası gibi bişe yapıyolar birisi demir sağlık araştır istersen kuzum. Ama diğer ünlü aktif sigorta şirketleri gebelik sonrası yapmıyolar o net bilgi :)

6+1 de duyduk çok şükür. herkeste farklı oluyor duyarsınız içinizi ferah tutun
Maşallah hadi gözünüz aydın canım sağlıkla büyüsün. 🧿🥰
Ben de bugün 2. Betamı verdim. 534 çıktı. Doktor çok iyi değil. Her gün 2 kat değil de 2 günde 1 verildiğinde 2 kat olması gerekiyormuş bu bilgiyi öğrendim mesela. Her gün 2 kat olması gerekiyo bilgisi yanlışmış.
Sonra kadın doğum doktoruma gittim rahim duvarı kalınlaşmış çok şükür. haftaya gel keseyi görelim dedi hayırlısıyla inşallah 😍🙏

Bende de 6 mm görüldü kese senin 6 haftalik dedi bebek görünmeli falan dedi. Allah'ın izniyle göreceğiz bebeğimizi güzel düşünelim canım güzel olsun
Umarım ya içim rahat etmedi başka doktora da gittim bu sefer 7.4 mm dedi demek ki ultrason cihazı çok fark ediyor haftaya tekrar gidicem inşallah bebişlerimzi görecez

Benim boş gebelik geçirdiğim zaman ki kese 11mm iken kese 5 haftalık gözüküyodu. Senin nasıl 6mm de 6 haftalık diyor anlamıyorum. dün de yine seni germişti sanki doktorun yanlış hatırlamıyosam, sürekli böyle muamele görüyorsan doktorunu değiştir bence canım. strese sokma kendini. 6 mm daha çok taze :)

Benim var ama hamilelik sonrası değil, gebelşk sonrasında yapmıyo sigorta şirketleri. Sadece 1-2 firma yapan onlar da gebelik sigortası gibi bişe yapıyolar birisi demir sağlık araştır istersen kuzum. Ama diğer ünlü aktif sigorta şirketleri gebelik sonrası yapmıyolar o net bilgi :)
Yok yok dediğin gibi yapmıyorlar. Demir sağlıkta 93 bin istiyor. Yaptırmıcaz muhtemelen
Maşallah hadi gözünüz aydın canım sağlıkla büyüsün. 🧿🥰
Ben de bugün 2. Betamı verdim. 534 çıktı. Doktor çok iyi değil. Her gün 2 kat değil de 2 günde 1 verildiğinde 2 kat olması gerekiyormuş bu bilgiyi öğrendim mesela. Her gün 2 kat olması gerekiyo bilgisi yanlışmış.
Sonra kadın doğum doktoruma gittim rahim duvarı kalınlaşmış çok şükür. haftaya gel keseyi görelim dedi hayırlısıyla inşallah 😍🙏
Bende 2 günde 2 kat diye biliyordum değil miymiş? Aman önemli olan artması
Çok şükür demek ki rahim hazırlıklara başlamış. Maşallah büyüsün orada tatlış tatlış 🤩

Benim boş gebelik geçirdiğim zaman ki kese 11mm iken kese 5 haftalık gözüküyodu. Senin nasıl 6mm de 6 haftalık diyor anlamıyorum. dün de yine seni germişti sanki doktorun yanlış hatırlamıyosam, sürekli böyle muamele görüyorsan doktorunu değiştir bence canım. strese sokma kendini. 6 mm daha çok taze :)
Pazartesi tekrar gideyim gideceğim gene olumsuz konuşursa başka doktora görünecegim canim. Seninde gebeliğin inşallah sağlıklı ve güzel geçer canım 🙏

Kızlar göbüşleriniz çıkmışmı?benim ikinci gebelik bu defa erkenden çıktı ilkte 5 ay çıkmıştı

Kızlar göbüşleriniz çıkmışmı?benim ikinci gebelik bu defa erkenden çıktı ilkte 5 ay çıkmıştı
Evet ben, zayıf olmama rağmen hemen çıktı ve ilk gebeliğim🥹 bol giyinmeyen ben, bol giyinmeye başladım anlamasınlar diye 😄
Yaaa o zaman benimkinin çıkması normal ya zaten duymuştum ikincide hemen çıkıyormuş nasıl gizleticem ya bol giyiniyorum zaten ben☺️

Back