• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Ya banada tuvalet pozisyonunda daha kolay olurmuş gibi geliyor neden yatarak doğuruyoruz :işsiz:
peşimizde gezmek istemiyolar da ondan😄
aynen dik pozisyon ve dört ayak duruşu en rahat olanıymış benim dr zorlamıyor seninki de zorlamaz istediğin gibi yaparsın

peşimizde gezmek istemiyolar da ondan😄
aynen dik pozisyon ve dört ayak duruşu en rahat olanıymış benim dr zorlamıyor seninki de zorlamaz istediğin gibi yaparsın
Daha önce düşüklerim oldu erken dönemdi ama onda bile oturur pozisyonda hem sancılarım azalıyordu hemde daha kolay olmuştu yani insan istem dışı o pozisyona giriyor 😂

Daha önce düşüklerim oldu erken dönemdi ama onda bile oturur pozisyonda hem sancılarım azalıyordu hemde daha kolay olmuştu yani insan istem dışı o pozisyona giriyor 😂
Kuzum ebenin müdahale etmesi gerekiyorsa göbeğine bastırma gibi yatar pozisyon daha uygun. 💗 Ama doğum kolay olursa bebek kendini rahat iterse oturarak yapabilirsin 😊

İnşallah sıkıntı olmaz canım ya gönlünü ferah tut 🙏 Bebek hareketleri iyi sonuçta değil mi
İlk bebek olduğu için tam kestiremiyorum ki iyi mi kötü mü?
Haa tabii hergün hissediyorum hareketini çok şükür 🙏🏻 ama mesela doktor solda hissediyorsun değil mi diyor ben hep sağda hissediyorum bilmiyorum bu kötü bi işaret mi

Bundan mı yaptırsam açacak mı yaptırsam kararsız kaldım. Çikolatamız var o tamamm, dedim en azından Ayetel kürsi olsun millet assa da dolabına bir anlamı olsun sadece bebek ismi olmasın 🤣 bunun 20 tanesi kargoyla berber 200e geliyor

ben böyle anahtarlık yaptırdım. istediğin renkte boncuktan yapıyor hem kullanışlı da geliyor. makrome olanlar büyük gelmişti ama bunlar boncuk şeklinde çok büyük değil. bizim oğlanın adı Bulut olacağı için altına bulut şeklinde boncuk koydu. bunun dışında bi de geri dönüşümlü tohumlardan yaptırıyorum. doğaya katkımız olsun diye. 40 mevlidinde Yasin kitabı dağıtırım diye doğuma böyle şeyler planladım. fikir olsun balım

Eklentiler

• WhatsApp Image 2023-01-25 at 13.00.43.jpeg
    WhatsApp Image 2023-01-25 at 13.00.43.jpeg
    95,5 KB · Görüntüleme: 59
İlk bebek olduğu için tam kestiremiyorum ki iyi mi kötü mü?
Haa tabii hergün hissediyorum hareketini çok şükür 🙏🏻 ama mesela doktor solda hissediyorsun değil mi diyor ben hep sağda hissediyorum bilmiyorum bu kötü bi işaret mi
Bebeğin sağı solu yok ki ben bi bakıyorum sağımda bir bakıyorum solumda. Kafası aşağıda hep ama popo ve sırtını çeviriyor sürekli

ben böyle anahtarlık yaptırdım. istediğin renkte boncuktan yapıyor hem kullanışlı da geliyor. makrome olanlar büyük gelmişti ama bunlar boncuk şeklinde çok büyük değil. bizim oğlanın adı Bulut olacağı için altına bulut şeklinde boncuk koydu. bunun dışında bi de geri dönüşümlü tohumlardan yaptırıyorum. doğaya katkımız olsun diye. 40 mevlidinde Yasin kitabı dağıtırım diye doğuma böyle şeyler planladım. fikir olsun balım
Çok güzel güle güle dağıtmak nasip olsun inşallah 🙏 sağlıcakla gelsin Bulut paşa 💙

Kızlar oğluma kavuştum 2785 gr 48 cm çok şükür Allahıma emzirmeye çalıştık biraz tuttu onun dışında ben iyiyim daha uyuşuğum, spinal çok rahattı hiç sıkıntı yaşamamdım , uyuşukluğum geçince tekrar bilgilendiririm hepinize dua ettim valla :))
🧿Maşallah sağlıkla gelmiş oğluşun, ömrü uzun mutlu sağlıklı olsun güle güle büyüt inşallah 🥰
Darısı başımıza

Kızlar ya ben haftada 2 3 kg alır oldum son ayda normal mi yoksa çok mu yiyorum ne oluyor 25. Haftadan beri hiç kilo almıyodum
Gayet normal çünkü son zaman kan basıncın birden arttı doğuma hazırlık kuzu. Bizde öyleyiz merak etme. Doğumdan sonra kalmayacak bunlar

Bebeğin sağı solu yok ki ben bi bakıyorum sağımda bir bakıyorum solumda. Kafası aşağıda hep ama popo ve sırtını çeviriyor sürekli
Ay ne bileyim acaba doktor o an için mi söyledi? Yani o anki ultrason pozisyonuna göre mi? Umarım öyledir, zaten sabahları pek hissetmeyince uyandırıyorum karnımı dürtüyorum sürekli. İlber hocanın dediğini diyorum oğluma, hiç bi burjuvanın evladı 10a 11e kadar uyumaz, uyan diyorum 😂

Çok güzel güle güle dağıtmak nasip olsun inşallah 🙏 sağlıcakla gelsin Bulut paşa 💙
amin sağol canım benim. dualı magnetler korkutuyor beni birisi kaldırıp atar yere kırar çöpe atar ne bileyim tedirgin oluyorum. bunlardan yaptırmak istersen anahtarlıkların tanesi 8 tl ye geliyor 50tane yaptırdım ben. tohumlar da 4,75 tl ye. satıcılardan memnun kaldım. düşünen olursa sayfalarını paylaşabilirim

Back