- 20 Şubat 2024
- 68
- 23
- 3
- 43
Maşallah 6. hafta da alamayabilirsiniz bir sonrakinde dinletir ama5 haftalık olduk bugün canım
Haftaya randevu alıcam bende 6 haftalık olunca yani gidicem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah 6. hafta da alamayabilirsiniz bir sonrakinde dinletir ama5 haftalık olduk bugün canım
Haftaya randevu alıcam bende 6 haftalık olunca yani gidicem
Amiiiin amiiinOfff canımmm duygulandım çok
Rabbim kucağimiza almayı nasip etsin
Ama doktor anlar dmi canım?Maşallah 6. hafta da alamayabilirsiniz bir sonrakinde dinletir ama
Panik yapmayın bazen 7. haftada bile erken oluyor ama onlar kesenin şeklinden bile anlıyorlar içiniz rahat olsunAma doktor anlar dmi canım?
Kalp atışını duymak çok istiyorum çok panik biri oldum iyice
Kaçıncı deneme sizinAma doktor anlar dmi canım?
Kalp atışını duymak çok istiyorum çok panik biri oldum iyice
Aşkm bilmiyorum tahminde bulunmadı bacak arasına baktı ama emin olamadı galiba bişey demedi ben kız gibi gördüm sankiOyy maşallah
Seninki de sanki erkek mi
Oyyyy yesinnnlerrr bu bir erkoooo benceTeyzeleri bakın Eki Görüntüle 3544734
Canım sanki kız gibi yaaaa emin olamadımMerhabalar kızlar ikili test için gitmiştim cinsiyet sormayı unutmuşum tahmin edebilen varmi birde bugün çok fena buzda düştüm bacaklarım resmen iki tarafa açıldı doktor bisey olmaz dedi yine de dikkat etmek gerekir tabi
Ay öylemiiii erkek çıkarsa çok şaşırırım ailece kız fikrine alıştık isim düşündükOyyyy yesinnnlerrr bu bir erkoooo bence
Seninki nazlı annesi yüzünü hemen göstermek istememiş belli benim de doktor bir şeyler yaptıda arkasını döndü detaylı bakmak içinNe güzel kızlar bir çoğunuz yandan net resim alabilmiş benim bebom arkasını dönmüştü bende yarın kontrole gidicem inşallah net bir görüntü ve cinsiyet tahmini alabilirim
Canım sen ne akdar yaptırmıştın testı@Eldorin karamel Latte ve etiketleyemediğim diğer arkadaşlarım
Sıfır belirti sıfır mide bulantısı ve herkesin yüzüme bakarak erkek demesiyle evet bir oğlum olacak hayırlısıyla
Yaaa hiç sorma doktorda hiç çabalamadı dönsün diye. Yarın inşallah belli eder kendini miniğimSeninki nazlı annesi yüzünü hemen göstermek istememiş belli benim de doktor bir şeyler yaptıda arkasını döndü detaylı bakmak için
Hadi bakalım yarın güzel haberler bekliyoruz senden
Evet ben net erkek diyorum yaa erkek çıkarsa ilk bana haber veriyorsun tutucakmı merak ediyorumAy öylemiiii erkek çıkarsa çok şaşırırım ailece kız fikrine alıştık isim düşündük
Benim yüzümden biraz yani ben pipi görmedim diye diretiyorum halâ
İnşallah güzel bir resimle gel kaç haftalık seninki sen bizden öndesinYaaa hiç sorma doktorda hiç çabalamadı dönsün diye. Yarın inşallah belli eder kendini miniğim
Canım ben başka firmayla yaptırdım. Elimde eurofins de vardı sanırım ama dediğim gibi başka yaptırdım ben. Ankara'daymış labaratuvar Türkiye'de yapılmasını istedim. 10.hafta kiloyla orantılı olarak yeterli olduğunu söylediler ama ben 11.haftada verdim. 16sında hafta sonları da dahil 11günde çıktı. Evet fetalde Cinsiyet de belli oluyor. Cinsiyet bana söylemediler ama doktoruma mail atmışlar doktorum da bana söyledi dün öğrendim cinsiyetiCanım sen ne akdar yaptırmıştın testı
Bende bugun gorustum eurofıns fırmasıyla 450 dolar uzerınden 17 bıne tekabül ediyor dedı. Bu testı mı yaptırdın bırde cınsıyetı sormadım ama Herhalde o da bellı edıyor yaptırınca degılmı
Ahahah yaa tamam aklımdasınEvet ben net erkek diyorum yaa erkek çıkarsa ilk bana haber veriyorsun tutucakmı merak ediyorum
13+5 im ben bugün evet galiba biraz öndeyim inşallah kuzummmİnşallah güzel bir resimle gel kaç haftalık seninki sen bizden öndesin