• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    31
Merhabalar kızlar ikili test için gitmiştim cinsiyet sormayı unutmuşum 😂tahmin edebilen varmi birde bugün çok fena buzda düştüm bacaklarım resmen iki tarafa açıldı doktor bisey olmaz dedi yine de dikkat etmek gerekir tabi
Canım sanki kız gibi yaaaa emin olamadım☺️

Ne güzel kızlar bir çoğunuz yandan net resim alabilmiş benim bebom arkasını dönmüştü 😥 bende yarın kontrole gidicem inşallah net bir görüntü ve cinsiyet tahmini alabilirim😂

Ne güzel kızlar bir çoğunuz yandan net resim alabilmiş benim bebom arkasını dönmüştü 😥 bende yarın kontrole gidicem inşallah net bir görüntü ve cinsiyet tahmini alabilirim😂
Seninki nazlı annesi yüzünü hemen göstermek istememiş belli🥰 benim de doktor bir şeyler yaptıda arkasını döndü detaylı bakmak için☺️
Hadi bakalım yarın güzel haberler bekliyoruz senden🥰

@Eldorin karamel Latte karamel Latte ve etiketleyemediğim diğer arkadaşlarım
Sıfır belirti sıfır mide bulantısı ve herkesin yüzüme bakarak erkek demesiyle evet bir oğlum olacak hayırlısıyla ☺️🩵
Canım sen ne akdar yaptırmıştın testı
Bende bugun gorustum eurofıns fırmasıyla 450 dolar uzerınden 17 bıne tekabül ediyor dedı. Bu testı mı yaptırdın bırde cınsıyetı sormadım ama Herhalde o da bellı edıyor yaptırınca degılmı

Seninki nazlı annesi yüzünü hemen göstermek istememiş belli🥰 benim de doktor bir şeyler yaptıda arkasını döndü detaylı bakmak için☺️
Hadi bakalım yarın güzel haberler bekliyoruz senden🥰
Yaaa hiç sorma doktorda hiç çabalamadı dönsün diye. Yarın inşallah belli eder kendini miniğim♥️

Canım sen ne akdar yaptırmıştın testı
Bende bugun gorustum eurofıns fırmasıyla 450 dolar uzerınden 17 bıne tekabül ediyor dedı. Bu testı mı yaptırdın bırde cınsıyetı sormadım ama Herhalde o da bellı edıyor yaptırınca degılmı
Canım ben başka firmayla yaptırdım. Elimde eurofins de vardı sanırım ama dediğim gibi başka yaptırdım ben. Ankara'daymış labaratuvar Türkiye'de yapılmasını istedim. 10.hafta kiloyla orantılı olarak yeterli olduğunu söylediler ama ben 11.haftada verdim. 16sında hafta sonları da dahil 11günde çıktı. Evet fetalde Cinsiyet de belli oluyor. Cinsiyet bana söylemediler ama doktoruma mail atmışlar doktorum da bana söyledi dün öğrendim cinsiyeti ☺️

Back