• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
normal olursa ben cıkmicam oraya yere otururm daha iyi🤣
Ben dogum aninda hic cikabilecegimi sanmiyom o masaya valla beni burda dogurtun diye yere sarilirim🤣
Ya banada tuvalet pozisyonunda daha kolay olurmuş gibi geliyor neden yatarak doğuruyoruz :işsiz:
Bana kalsa ayakta hafif bacak arali dogururum sanki oyle daha kolay dogarmis gibi geliyi
peşimizde gezmek istemiyolar da ondan😄
aynen dik pozisyon ve dört ayak duruşu en rahat olanıymış benim dr zorlamıyor seninki de zorlamaz istediğin gibi yaparsın
Kişkiii binim de doktorum boyle olssaaa🥴
İlk bebek olduğu için tam kestiremiyorum ki iyi mi kötü mü?
Haa tabii hergün hissediyorum hareketini çok şükür 🙏🏻 ama mesela doktor solda hissediyorsun değil mi diyor ben hep sağda hissediyorum bilmiyorum bu kötü bi işaret mi
Ben de genelde hep sagda hissediyorum sola yatinca falan solda hissediyorum
Kızlar ya ben haftada 2 3 kg alır oldum son ayda normal mi yoksa çok mu yiyorum ne oluyor 25. Haftadan beri hiç kilo almıyodum
Ben de 10 11 kilo arasinda gidip geliyorum 8 kilo almistim son kontrolde 3 kilo artmis gibi ama odem bence

Ay ne bileyim acaba doktor o an için mi söyledi? Yani o anki ultrason pozisyonuna göre mi? Umarım öyledir, zaten sabahları pek hissetmeyince uyandırıyorum karnımı dürtüyorum sürekli. İlber hocanın dediğini diyorum oğluma, hiç bi burjuvanın evladı 10a 11e kadar uyumaz, uyan diyorum 😂
Benim kızım da sağolsun hiç uyumaz 😂 eşim gece kalkmış su içmeye elini koymuş karnıma kız haraketli ve genelde hep öyle diyor ki bu hiç uyumuyor mu 😁

ee ne yapicaz kiz ahududu çayı iccez mi ben tek basima icmem😄 benim ebe gerek yok dedi ama ben artık her şey yapmak istiyorum her şey çünkü hiçbir şey yapmadım🙃 bugün yarin da hurmam gelecek ona baslicam. perine masajını sadece 1 kez yaptım🥲 valla başka da hiçbir şey yapmadım ne yürüyüş ne egzersiz

amin sağol canım benim. dualı magnetler korkutuyor beni birisi kaldırıp atar yere kırar çöpe atar ne bileyim tedirgin oluyorum. bunlardan yaptırmak istersen anahtarlıkların tanesi 8 tl ye geliyor 50tane yaptırdım ben. tohumlar da 4,75 tl ye. satıcılardan memnun kaldım. düşünen olursa sayfalarını paylaşabilirim
Magnet, mum, çikolata, çerçeve ben baya baya yığdım eve 😂 bakalım doğuma giderken aklıma gelip te hastaneye götürebilecek miyim ki

ee ne yapicaz kiz ahududu çayı iccez mi ben tek basima icmem😄 benim ebe gerek yok dedi ama ben artık her şey yapmak istiyorum her şey çünkü hiçbir şey yapmadım🙃 bugün yarin da hurmam gelecek ona baslicam. perine masajını sadece 1 kez yaptım🥲 valla başka da hiçbir şey yapmadım ne yürüyüş ne egzersiz
Hiçbirşey yapamazsan bol bol seviş Zeref 😂😂

Ben yuruyus egzersiz hurma yeme yapiyorum bi de ev islerime devam ediyorum. Yarin kontrolde bakal ne diyecek doktor ona gore karsilikli ahududu yapragi cayi icebiliriz🤣

amin sağol canım benim. dualı magnetler korkutuyor beni birisi kaldırıp atar yere kırar çöpe atar ne bileyim tedirgin oluyorum. bunlardan yaptırmak istersen anahtarlıkların tanesi 8 tl ye geliyor 50tane yaptırdım ben. tohumlar da 4,75 tl ye. satıcılardan memnun kaldım. düşünen olursa sayfalarını paylaşabilirim
Çok güzelmiş fiyat da uygun ben 6tl e epoksi anahtarlık yaptırdım gerçi Ama mevlüt vs için bakarım Hangi satıcı ?

Ben yuruyus egzersiz hurma yeme yapiyorum bi de ev islerime devam ediyorum. Yarin kontrolde bakal ne diyecek doktor ona gore karsilikli ahududu yapragi cayi icebiliriz🤣
ben de bugün gitcektim ama gidemedim yarin gideyim bari doktora da sorarım sonra yaparız🤣

Kızlar ya ben haftada 2 3 kg alır oldum son ayda normal mi yoksa çok mu yiyorum ne oluyor 25. Haftadan beri hiç kilo almıyodum
Artan kan basıncından burun tıkanıklığı bile oluyor mesela 🙇🏻‍♀️ doğumdan sonra balon gibi sönüyorsun

Back