• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    32
Ben de aynen boyleydim haftada 1-2 anca yapabiliyordum gebelikte ne olduysa gunde 2 bazen 3 oldugunu biliyorum. Cok yiyorum belki ondandir🤷🏻‍♀️

Bende de oldu ayni bebek hareketi gibii bebek olamaz dedim ama kizimdan asinayim aynisiydi. Doktoruma sordum bebegin aort damarinin atmasini hissedersin bazen dedi🤷🏻‍♀️

İlk benim de 1 hafta geriden cikmisti gec dollenme dedi son gittigimde 4 gun ilerideydi. O bebegin olculerine gore degisiyo adetini baz al sen yine de

Acaba adet goruyor olabilir misiniz? Bazilarinda adet kesilmiyor gebelikte. Cunku bebekle ya da poliple ilgili degilse aklima geldi hani ikinci gunu baya fazla gelir ya denk geliyor mu dongunuze hic baktiniz mi?
Aslında bugün sonra adet günümün başlangıcı acaba mı döngületimde düzgündü ama bilemiyorum ki hiç.. 🥹 doktorlar çünkü regli demiyor bu kanamaya. %80 kanama nedeni bilinmiyor diyor.

Kızlar merhaba umarım siz ve bebişleriniz iyidir 🌸

Ben 20 gün önce idrar testi yaptırdım, idrar yolu enfeksiyonu çıktı. Ama doktor az olduğu için antibiyotik vermiycem dedi, bugün gittim yine baktırdım aynı oranda yine var ve bakteri kısmı 16 çıktı normalde en üst sınır 5.
Yani doktor yine az antibiyotik alma kendin geçir derse ben kendim geçiremiyorum sanırım :( yani doktor a göre hafif seyrediyormuş. Kafam allak bullak , bu şekilde devam edersem sonradan bi sorun olur mu, antibiyotik isteyecek bi seviyede miyim , benzer durumu yaşamış birileri var mu

Ben 20 gün önce idrar testi yaptırdım, idrar yolu enfeksiyonu çıktı. Ama doktor az olduğu için antibiyotik vermiycem dedi, bugün gittim yine baktırdım aynı oranda yine var ve bakteri kısmı 16 çıktı normalde en üst sınır 5.
Yani doktor yine az antibiyotik alma kendin geçir derse ben kendim geçiremiyorum sanırım :( yani doktor a göre hafif seyrediyormuş. Kafam allak bullak , bu şekilde devam edersem sonradan bi sorun olur mu, antibiyotik isteyecek bi seviyede miyim , benzer durumu yaşamış birileri var mu
Dut suyu iyi geliyormuş sanırım enfeksiyona bir araştır istersen hamilelikte kullanıyormu ben sürekli yaşıyorum idrar yolu enfeksiyonu maalesef tek kullanımlık şase veriyolar onu kullanıyorum bi de nioil yağı onla geçmiş olsun

Onceki gebeligimde bir kac kere enfeksiyon oldum gebelikte daha mi hassas oluyor anlamadim disarida cok wc gitmem havuza falan da girmedim sanirim tam geciremedim ondan surekli cikiyordu. Kac kere monurol ictim. Bunda gecen yine oldum tek sase monurol verdi. Ama azaltti tam gecirmedi ben de gidince sorucam bir problem olsa verirdi doktorunuz bence

Canım ben başka firmayla yaptırdım. Elimde eurofins de vardı sanırım ama dediğim gibi başka yaptırdım ben. Ankara'daymış labaratuvar Türkiye'de yapılmasını istedim. 10.hafta kiloyla orantılı olarak yeterli olduğunu söylediler ama ben 11.haftada verdim. 16sında hafta sonları da dahil 11günde çıktı. Evet fetalde Cinsiyet de belli oluyor. Cinsiyet bana söylemediler ama doktoruma mail atmışlar doktorum da bana söyledi dün öğrendim cinsiyeti ☺️
Hayırlı olsun canım saglıkla kucagına al ınsaAllah
Neden tr de yapılmasını istedin aceba bı sebebı varmıydı
Bende cok kararsızım aslında yaptırıp yaptırmamakla ama işte Bılemıyorum

Dut suyu iyi geliyormuş sanırım enfeksiyona bir araştır istersen hamilelikte kullanıyormu ben sürekli yaşıyorum idrar yolu enfeksiyonu maalesef tek kullanımlık şase veriyolar onu kullanıyorum bi de nioil yağı onla geçmiş olsun
Zeytin_zey Zeytin_zey
Canım Hamıellıkde bıldıgım kadarıyla nıoli yagı onerılmıyo Dut Suyu ıcılebılır ama sureklı olmaz Kefir Probıyotık ıcerdıgınden enfeksıyona ıyı gelıyor doktorlarda onerıyor bebek saglıgına da ıyı gelıyor.
Ben bırde kızılcık Kullanıyorum O da enfeksıyona ıyı gelıyor Ben kuru kızılcık Cay gıbı demleyıp ıcıyorum etrafınızda dondurucusunda olan var ise Marmelatını yapın taze kızılcıgın cok faydalı.

Zeytin_zey Zeytin_zey
Canım Hamıellıkde bıldıgım kadarıyla nıoli yagı onerılmıyo Dut Suyu ıcılebılır ama sureklı olmaz Kefir Probıyotık ıcerdıgınden enfeksıyona ıyı gelıyor doktorlarda onerıyor bebek saglıgına da ıyı gelıyor.
Ben bırde kızılcık Kullanıyorum O da enfeksıyona ıyı gelıyor Ben kuru kızılcık Cay gıbı demleyıp ıcıyorum etrafınızda dondurucusunda olan var ise Marmelatını yapın taze kızılcıgın cok faydalı.
Probiyotik buradan bi arkadaş daha önermişti sağ olsun , umarım atlatırım elimden geleni yapıcam 🥹

Kızlar ben on gün önce doktora gittim 10 + 5 haftalıktım fakat doktor bana 11 + 3 dedi bir hafta önden gidiyor dedi normal durum olduğunu söyledi ben şimdi son sonraki tarihimi mi baz alayım yoksa ultrasona göre mi baz alayım
Diğer ultrasonda da aynı şekilde giderse demekki erken döllenme 😀

Kızlar selam bana cinsiyet tahmini yapar mısınız?

Eklentiler

• IMG_1438.jpeg
    IMG_1438.jpeg
    132,9 KB · Görüntüleme: 17
Hayırlı olsun canım saglıkla kucagına al ınsaAllah
Neden tr de yapılmasını istedin aceba bı sebebı varmıydı
Bende cok kararsızım aslında yaptırıp yaptırmamakla ama işte Bılemıyorum
Amin canım çok sağol 🥰
Ya benim kayıplarım vardı 2doktora gidiyordum ilk başta ve ikisi de hiç düşünmeden 2li 3lü değil direkt fetal önerdiler. Tabi düne kadar ne olduğunu bilmiyordum ben ama daha mantıklı geldi fetal. Amerika 1.si Euro bazlı çalışıyor ve Euro dolar sabit kalmıyor malesef 2.si kanım beklicek belki belki bi şey gelecek başına derken 😂🫣 3.sü de 2doktorumun da verdiği kağıtlar aradında aynı ortak firma vardı onu seçtik direkt biz.

Kızlar iyi akşamlar. İnanılmaz karın ağrısı yaşıyorum 13+5 deyim. Bugğne kadar hep yaşadım ama önemsemedim rahim büyüdüğü için falan olabilir dedim ama şimdi Adet olacakmış gibi yaşıyorum genital bölgemdede ağrı var sebebi nedir acaba bilen yada yaşayan varmı🥹

Back