- 22 Mayıs 2012
- 3.652
- 4.284
- 373
Hadi inşallah canımSöner merak etme emzirme varsa hele sen bile şaşırırsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi inşallah canımSöner merak etme emzirme varsa hele sen bile şaşırırsın
instada "hand_made_by_ea" diye bir sayfa var anahtarlıkları orda yaptırdım. tohumları da "gizemlitohumlar" sayfasına yaptırdım.Çok güzelmiş fiyat da uygun ben 6tl e epoksi anahtarlık yaptırdım gerçi Ama mevlüt vs için bakarım Hangi satıcı ?
ondan ümidi kesin artik anası geldi@the economist nerdesin mandalina anne
Bi tek onu yapmıyorum ya bu yüzden doğuramazsam çok üzülürümEvet ya kolay dpguranlar hep bunu soyluyo da bu gobekle zor be mimoza nefesim totomdan cikiyiii
Aynen canım haftaya ilk 40 ı çıkacak, 2 ay sonra da düzeltilmiş 40ı zaman akıyor, her bir saniyesini aklıma kazımak istiyorum. Muhtemelen son bebe olduğundan heralde hatırlamak istiyorum her haliniQ Queen_bee17 senin İpek kızın yakında kırkını çıkartacağız değil mi
Oyy yerim onun minnak parmaklarını maşallah kuzuma abla oldu bizim yavrulara. 40 uçurmaya da gelin gruba emiAynen canım haftaya ilk 40 ı çıkacak, 2 ay sonra da düzeltilmiş 40ı zaman akıyor, her bir saniyesini aklıma kazımak istiyorum. Muhtemelen son bebe olduğundan heralde hatırlamak istiyorum her halini
Şekerinden dolayıdır canım birden hızlı kilo aldırıyorKızlar ya ben haftada 2 3 kg alır oldum son ayda normal mi yoksa çok mu yiyorum ne oluyor 25. Haftadan beri hiç kilo almıyodum
Gözün aydın cnm allah analı babalı büyütsün rabbim şifa versin tez zamanda toparlasın bebik çabucak kavuşun inşallahKızlar ben de bugün doğum yaptım solunum sıkıntısından dolayı yoğun bakımda bebeğim dua edin
yaa canimm belli miydi doğumun ben kaçırmışım gözünüz aydin hayırlı olsun Allahım tez vakitte şifa sağlık versin bebişineKızlar ben de bugün doğum yaptım solunum sıkıntısından dolayı yoğun bakımda bebeğim dua edin
Dün kasılmaların vardı sanki dimi erken mi geldi bebiş kaçıncı haftada doğduKızlar ben de bugün doğum yaptım solunum sıkıntısından dolayı yoğun bakımda bebeğim dua edin
Gözün aydın canım inşallah bir an önce çıkar kuzun da evinize gidersiniz. Erken mi doğdu kuzucukKızlar ben de bugün doğum yaptım solunum sıkıntısından dolayı yoğun bakımda bebeğim dua edin
Sağlıkla huzurla büyüsün Umarım geçici solunum sıkıntısıdır Arkadaşımın bebeği sezeryan doğum sonrası yenidoğana aldılar ama ertesi gün çıktı Kaç haftalık doğdu bebeğiniz ?Kızlar ben de bugün doğum yaptım solunum sıkıntısından dolayı yoğun bakımda bebeğim dua edin
Amin çok teşekkür ederimGözün aydın cnm allah analı babalı büyütsün rabbim şifa versin tez zamanda toparlasın bebik çabucak kavuşun inşallah
Belli değildi normal doğum yaptım dün kontrolden sonra sancılarım başlamıştı amin inşallah teşekkür ederimyaa canimm belli miydi doğumun ben kaçırmışım gözünüz aydin hayırlı olsun Allahım tez vakitte şifa sağlık versin bebişine
Evet 35+6 da doğmuş oldu inşallah fazla bekletmez biziGözün aydın canım inşallah bir an önce çıkar kuzun da evinize gidersiniz. Erken mi doğdu kuzucuk
35+6 da doğduSağlıkla huzurla büyüsün Umarım geçici solunum sıkıntısıdır Arkadaşımın bebeği sezeryan doğum sonrası yenidoğana aldılar ama ertesi gün çıktı Kaç haftalık doğdu bebeğiniz ?
Gözünüz aydın analı babalı saglikli sıhhatli olsun inşallah en kısa zamanda bebis annesine kavuşsun inşallah ❤ canım doğum hikayeni müsait olunca yazar misinKızlar ben de bugün doğum yaptım solunum sıkıntısından dolayı yoğun bakımda bebeğim dua edin
Evet hem kasılma hem sancı hem kanama vardıDün kasılmaların vardı sanki dimi erken mi geldi bebiş kaçıncı haftada doğdu
Belki pozisyonu sol olduğu için öyle diyordur diye düşüyorumİlk bebek olduğu için tam kestiremiyorum ki iyi mi kötü mü?
Haa tabii hergün hissediyorum hareketini çok şükür ama mesela doktor solda hissediyorsun değil mi diyor ben hep sağda hissediyorum bilmiyorum bu kötü bi işaret mi