• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Çok güzelmiş fiyat da uygun ben 6tl e epoksi anahtarlık yaptırdım gerçi Ama mevlüt vs için bakarım Hangi satıcı ?
instada "hand_made_by_ea" diye bir sayfa var anahtarlıkları orda yaptırdım. tohumları da "gizemlitohumlar" sayfasına yaptırdım.

Q Queen_bee17 senin İpek kızın yakında kırkını çıkartacağız değil mi 😍
Aynen canım haftaya ilk 40 ı çıkacak, 2 ay sonra da düzeltilmiş 40ı 🥰 zaman akıyor, her bir saniyesini aklıma kazımak istiyorum. Muhtemelen son bebe olduğundan heralde hatırlamak istiyorum her halini😻

Aynen canım haftaya ilk 40 ı çıkacak, 2 ay sonra da düzeltilmiş 40ı 🥰 zaman akıyor, her bir saniyesini aklıma kazımak istiyorum. Muhtemelen son bebe olduğundan heralde hatırlamak istiyorum her halini😻
Oyy yerim onun minnak parmaklarını maşallah kuzuma 💕 abla oldu bizim yavrulara. 💗 40 uçurmaya da gelin gruba emi 😊

Kızlar ben de bugün doğum yaptım solunum sıkıntısından dolayı yoğun bakımda bebeğim dua edin 🙏🙏🙏
yaa canimm belli miydi doğumun ben kaçırmışım gözünüz aydin hayırlı olsun Allahım tez vakitte şifa sağlık versin bebişine🌷

..
Kızlar ben de bugün doğum yaptım solunum sıkıntısından dolayı yoğun bakımda bebeğim dua edin 🙏🙏🙏
Gözünüz aydın analı babalı saglikli sıhhatli olsun inşallah 🙏🏻💐🐣 en kısa zamanda bebis annesine kavuşsun inşallah ❤ canım doğum hikayeni müsait olunca yazar misin😍

İlk bebek olduğu için tam kestiremiyorum ki iyi mi kötü mü?
Haa tabii hergün hissediyorum hareketini çok şükür 🙏🏻 ama mesela doktor solda hissediyorsun değil mi diyor ben hep sağda hissediyorum bilmiyorum bu kötü bi işaret mi
Belki pozisyonu sol olduğu için öyle diyordur diye düşüyorum

Back