• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    27
Kızlar 13. Haftanın içindeyim koku hassasiyeti ne zaman geçer psikolojik olarak çok zorluyor beni yemeklerden tiksinme hali de var ne zaman normalde dönerim zorlamaya başladı artık 😔benimle aynı durumu yaşayan var mı
Eğer çok kötüysem bulantı ilacı var , ama ben 11 haftadayım bende çoğu şeyi yiyemiyorum ama kendimi zorlamıyorum ne canım isterse onu yemeye çalışıyorum

Yumurta kokusuna dayanabilirmiyim bilemiyorum, diğer sonlandırmak zorunda kaldığım iki gebeliğimde bu kadar bulantı ve koku hassasiyeti yaşamamıştım😢
hepsi farklı oluyor. İlk hamileliğimde bu derece olmamıştım, düşük yaptığım hamileliğimde zaten hiç olmadı. Hamile gibi hissetmiyordum kendimi. Bunda da allahım nasıl şiddetli. Neyse şükür çok şükür

Çok geçmiş olsun inşallah yarına kadar her şey çok daha iyi olur. 🙏

Geçmiş olsun benim ilk gebelikte çok kanamam olmuştu , inşallah çabuk geçer

Geçmiş olsun canım İn şa Allah birde olmaz kanaman serumların çok faydası oluyor bundan önceki gebeliğimde hastanede yattım hep serum taktılar ve birde kanamam olmadı ama 9 ay iğne fitil kullandım şimdide iğnem fitilim var yine kanamam olmuştu
Çok teşekkür ederim kızlar, hiçbirimiz yaşamayalım inşallah kanama gibi durumlar

Belki fikir olur kızlar

Eklentiler

• IMG_2839.webp
    IMG_2839.webp
    102,4 KB · Görüntüleme: 58
hepsi farklı oluyor. İlk hamileliğimde bu derece olmamıştım, düşük yaptığım hamileliğimde zaten hiç olmadı. Hamile gibi hissetmiyordum kendimi. Bunda da allahım nasıl şiddetli. Neyse şükür çok şükür
Sağ salim doğsunlar da insan başka birşey istemiyor, ama işte bebek yeterli besleniyor mu diye korkuyorum bu sefer.

2 gündür yok canım ama aşırı yorgun sürekli uykum var seninde bitecek dinlenmek iyi gelir babası bakıyordur sen stres olma ki çabuk iyileş ❤️‍🩹♥️♥️♥️
Umarım benim de biter ve hiç tekrarı olmaz senin de aynı şekilde canım

Bulantılar yordu beni Allah'a ağır gitmesin ama küçük bebeğim var birde bence yaşta kendi sözünü diyor sabrım yok..bazen diyorum 9 ay böylemi olucam..annem her 2 çocukta 9 ay midesi bulanmış ama onunki çok fenaymış tükürük bile yutamıyormuş şişeyle geziyormuş düşününce bile korkunc

Merhaba arkadaşlar 14.haftamiza girdik cinsiyeti öğrenmek için bugün hastaneye gittik ama minigimizin sırtı dönüktü doktor biraz uğraştı sonrasında bacak bacak üstüne atmış gibi dedi cinsiyetini öğrenemedik ben en başından beri kız hissediyorum doktoruma kendini göstermediği için kız olabilirmi diye sorunca gülüp böyle şeylere inanmayın dedi.tecrubeli Annelere sormak istiyorum sırtı dönük olduğunda veya bacak bacak üstüne olduğunda sizcede kizmidir ilk gebeliğim olduğu için her konuda olduğu gibi cinsiyet konusundada çok heycanliyiz tabi ilk temenimiz önce sağlıklı olması🐣

Merhaba arkadaşlar 14.haftamiza girdik cinsiyeti öğrenmek için bugün hastaneye gittik ama minigimizin sırtı dönüktü doktor biraz uğraştı sonrasında bacak bacak üstüne atmış gibi dedi cinsiyetini öğrenemedik ben en başından beri kız hissediyorum doktoruma kendini göstermediği için kız olabilirmi diye sorunca gülüp böyle şeylere inanmayın dedi.tecrubeli Annelere sormak istiyorum sırtı dönük olduğunda veya bacak bacak üstüne olduğunda sizcede kizmidir ilk gebeliğim olduğu için her konuda olduğu gibi cinsiyet konusundada çok heycanliyiz tabi ilk temenimiz önce sağlıklı olması🐣
Canım her şekilde duruyorlar kız da erkekte fıldır fıldır yani benim erkeklerde sırtı dönük olurdu bazen poposu dönük farketmez her şekilde duruyorlar bence şimdi kız hamileliğim direkt gösterdi sırtı dönük değildi. Yani hangi pozisyonda denk gelirsen onu görürsün diğer gittiğinde de daha farklı şeyler yapar

Bulantılar yordu beni Allah'a ağır gitmesin ama küçük bebeğim var birde bence yaşta kendi sözünü diyor sabrım yok..bazen diyorum 9 ay böylemi olucam..annem her 2 çocukta 9 ay midesi bulanmış ama onunki çok fenaymış tükürük bile yutamıyormuş şişeyle geziyormuş düşününce bile korkunc
Ayy ben de aynı şekilde düşündüm bugün. 9 ay çook uzun bir süre. Nasıl geçecek bilmiyorum 🤷‍♀️ en azından kanama vs yok rahat hareket ediyorsun öyle düşün . Ben sadece çorba ve meyve yiyebildim bugün yemek vs katlanamıyorım kokulara . Besleyeniyorım diye de üzülüyorum

Araştırdım canım ıgg si pozitif olmak aslında bağışıklığı var demekmis ama o testin IgM poztif olsaymis o sikintiymis içim rahatladi
Geçmiş olsun benim toxo negatif bağışıklığım yok demekki o yüzden doktor iyice uyardı sakın kedi köpek dokunma dedi. Şimdi anladım teşekkür ederim

Kabızlık yaşayan var mı kızlar? Net kabızlığım yok ama 3 gündür filan sanki kabız olmaya yakın gibi hissediyorum kendimi. Bugün kuru kayısıya başladım ne olur ne olmaz diye.
Ben asiri derecede kabizim 5 gune 1 cikabiliyorum kilo yapiyor ve bence mide bulantisi da yapiyor doktoruma soyledim bebegin cok kucuk erken ilac icin dedi .surekli kuru incir zeytinyagi kayisi ama hic biri ise yaramadi .siz kac haftaliksiniz

Ayy ben de aynı şekilde düşündüm bugün. 9 ay çook uzun bir süre. Nasıl geçecek bilmiyorum 🤷‍♀️ en azından kanama vs yok rahat hareket ediyorsun öyle düşün . Ben sadece çorba ve meyve yiyebildim bugün yemek vs katlanamıyorım kokulara . Besleyeniyorım diye de üzülüyorum
Yok kuzum ya rahat diğilim kanamam olduğu günden doktor diyor çocuğu kaldırma daha bebek nasıl kaldırmayım geçen sordum ne kadar yürüyüş yapa bilirim 30 dk dedi demekki risk devam ediyor hala..annemi yine çağırdım yaşlı babamı koydu geldi yakında diğilki evine gitsin gelsin..bende yiyemiyorum tiksiniyorum

Brnde oyleydim canim gunde 3.4 kere kusuyordum ama mide bulantisi hic geçmiyordu hersey pis kokuyordu sanki( guzel kokular bile ) doktor ilacimi yukseltti ve ek ilac ekledi simdi iyiyim kac haftaliksin belki ilk trimesteri gecince azalir ben 2 gundur biraz daha iyiyim

Brnde oyleydim canim gunde 3.4 kere kusuyordum ama mide bulantisi hic geçmiyordu hersey pis kokuyordu sanki( guzel kokular bile ) doktor ilacimi yukseltti ve ek ilac ekledi simdi iyiyim kac haftaliksin belki ilk trimesteri gecince azalir ben 2 gundur biraz daha iyiyim
Bende çok şükür kusma yok ama bulantılar hep benimle ilaç şimdilik kullanmak istemiyorum yoksa doktor dedi kullana bilirsin 12+5 şimdi birazda bekleyim diyorum

Amin Allah🤲🏻11 haftalıktım yaptırdığımda sadece kan alıyorlar o kadar☺️
Anladiim ben 11 de gittim tam büyümemis yapmayalım gerek yok dediler 13 hafta olucak bakalım diğer hafta başı giderim yaparlar heralde artık umarim temiz çıkar hepimizin sonucu 🤗🙏🏻

Back
X