• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    31
Kızlar benim 11.haftamdan itibaren karnım ve bazen kasıklarımda pıt pıt atmalar seyirmeler hissediyorum genelde çikolata yedikten sonra veya kahve içtikten sonra oluyor bu hissettiğim şeyler bebek olabilir mi 😂
Muhtemelen hayır denicek cok erken çünkü 🙈 bunu gerçek bebek hareketlerini hissettikten sonra anlayacaksın 🥰

Kızlar ben on gün önce doktora gittim 10 + 5 haftalıktım fakat doktor bana 11 + 3 dedi bir hafta önden gidiyor dedi normal durum olduğunu söyledi ben şimdi son sonraki tarihimi mi baz alayım yoksa ultrasona göre mi baz alayım

İnşallah canımm sağlıkla mutlu haberlerle gel 🥰
İnşallahh kuzuum çok sağol😍😍
Kızlar ben on gün önce doktora gittim 10 + 5 haftalıktım fakat doktor bana 11 + 3 dedi bir hafta önden gidiyor dedi normal durum olduğunu söyledi ben şimdi son sonraki tarihimi mi baz alayım yoksa ultrasona göre mi baz alayım
Canım benim ilk geriden geldi hatta kalp atışını bile sonradan duyduk biz sonra üç gün öne geçti en son ikili teste gittiğimde tam günü gün deydi değişebiliyor o sen son adet tarihini baz al bence 😍

Canım epey kilolu değildim ama 69 kiloyla hamile kaldım şuan 72 kiloyum. Diyetle bu kiloya inmiştim 85 kiloydum öncesinde. Daha da alırım gibi 🤣🤣 doktorum her miden bulandığında ekmek yiyemezsin dedi ama yiyorum 🤣🤣🤣
Ahaha benim midede bulanmıyor işte..

Biter canım biter kendisi iyi olsunda içerde🤲🏻🥰
Ay o kadar yoruldum ki psikolojik olarak. Hiçbir problem yine yokken kahvaltımı yaptım oturuyorum evden çalışıyorum şu an. İçimden bir şey aktı dedim gittim tuvalete baktım ve bildiğin yine kıpkırmızı bir kan.Biraz bekleyeyim arkası gelmezse hani panik yapmayacağım. Ama devam etti. Koşarak doktoruma gittim tabi bebeğime baktık. her şey çok normal. kanama alanı yok.kalp atışı iyi. ense kalınlığına baktı normal dedi. gelişimi normal 6.5 cm 13+ yız. polip olabilir dedi gelmişken hani alttan bakalım bebeğe zararı yok dedi. rahmine hani kanamayı o yapıyor olabilir dedi. Baktık. Polipte yok 🥹 plesanta rahim ağzında değil erken doğum riski yok. kanamanın sebebi yok. Bebek büyüdğkçe bu kanamanın geçmesini bekleyeceğiz dedi. Progestan kalçadan iğne yazdı gün aşırı ona da başlıcam akşam. Hap da içicem. Artık yani şok oluyorum 🥲 dua edin bana Allah rızası için 🤲🏻

Kızlar hafif cilt lekesi olmaya başladı bende. Cream co moisturizer kullanıyordum gebelikten önce. Acaba hamilelikte kullanabilir miyim? Veya gebelikte kullanabileceğim aydınlatıcı etkili nemlendirici krem var mı bildiğiniz? Can yoldaşım retinol de yasak malum. Çaresiz kaldım önerilerinizi bekliyorum :dua:
Ben mineral filtreli güneş koruyucuya geçtim avene almıştım. Her gün güneş koruyucuya devam etmeyi öneriyorlar gebelikte leke için ayrı bir şey kullanılması öneriliyor mu bilemiyorum

Ay o kadar yoruldum ki psikolojik olarak. Hiçbir problem yine yokken kahvaltımı yaptım oturuyorum evden çalışıyorum şu an. İçimden bir şey aktı dedim gittim tuvalete baktım ve bildiğin yine kıpkırmızı bir kan.Biraz bekleyeyim arkası gelmezse hani panik yapmayacağım. Ama devam etti. Koşarak doktoruma gittim tabi bebeğime baktık. her şey çok normal. kanama alanı yok.kalp atışı iyi. ense kalınlığına baktı normal dedi. gelişimi normal 6.5 cm 13+ yız. polip olabilir dedi gelmişken hani alttan bakalım bebeğe zararı yok dedi. rahmine hani kanamayı o yapıyor olabilir dedi. Baktık. Polipte yok 🥹 plesanta rahim ağzında değil erken doğum riski yok. kanamanın sebebi yok. Bebek büyüdğkçe bu kanamanın geçmesini bekleyeceğiz dedi. Progestan kalçadan iğne yazdı gün aşırı ona da başlıcam akşam. Hap da içicem. Artık yani şok oluyorum 🥲 dua edin bana Allah rızası için 🤲🏻
Çok geçmiş olsun canım iğne bayağı etkili lekelenmeye dönecektir kanama.
Dinlenme moduna gec yine dediğim gibi doktor bana çok kanamalı hasta oldu doğuma giden dedi seninki de böyle sürecek demek ki korkma bebek iyiyse🥰

Ben gebelikten önce hep kabızdım. Ne zaman gebe kaldım sıfır kabızlık hiç kabız olmadım bu zamana kadar çok şükür benim hayatım hep kabızlıkla geçtiği için iyi bilirim çok zor 🥹
Ben de aynen boyleydim haftada 1-2 anca yapabiliyordum gebelikte ne olduysa gunde 2 bazen 3 oldugunu biliyorum. Cok yiyorum belki ondandir🤷🏻‍♀️
Kızlar benim 11.haftamdan itibaren karnım ve bazen kasıklarımda pıt pıt atmalar seyirmeler hissediyorum genelde çikolata yedikten sonra veya kahve içtikten sonra oluyor bu hissettiğim şeyler bebek olabilir mi 😂
Bende de oldu ayni bebek hareketi gibii bebek olamaz dedim ama kizimdan asinayim aynisiydi. Doktoruma sordum bebegin aort damarinin atmasini hissedersin bazen dedi🤷🏻‍♀️
İlk benim de 1 hafta geriden cikmisti gec dollenme dedi son gittigimde 4 gun ilerideydi. O bebegin olculerine gore degisiyo adetini baz al sen yine de
Acaba adet goruyor olabilir misiniz? Bazilarinda adet kesilmiyor gebelikte. Cunku bebekle ya da poliple ilgili degilse aklima geldi hani ikinci gunu baya fazla gelir ya denk geliyor mu dongunuze hic baktiniz mi?

Back