- 12 Mart 2019
- 14.942
- 34.361
- 598
Aa tam 1 hafta var aramızda bende 12+5 seninki artık güzel bi poz verir büyümüştür13+5 im ben bugün evet galiba biraz öndeyim inşallah kuzummm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aa tam 1 hafta var aramızda bende 12+5 seninki artık güzel bi poz verir büyümüştür13+5 im ben bugün evet galiba biraz öndeyim inşallah kuzummm
Muhtemelen hayır denicek cok erken çünkü bunu gerçek bebek hareketlerini hissettikten sonra anlayacaksınKızlar benim 11.haftamdan itibaren karnım ve bazen kasıklarımda pıt pıt atmalar seyirmeler hissediyorum genelde çikolata yedikten sonra veya kahve içtikten sonra oluyor bu hissettiğim şeyler bebek olabilir mi
Büyüdü ya maaşallah ne ara buralarar geldk bilmiyorum İnşallah teyzesi dua edinde benim minnoşu görebileyimAa tam 1 hafta var aramızda bende 12+5 seninki artık güzel bi poz verir büyümüştür
İnşallah canımm sağlıkla mutlu haberlerle gelBüyüdü ya maaşallah ne ara buralarar geldk bilmiyorum İnşallah teyzesi dua edinde benim minnoşu görebileyim
İnşallahh kuzuum çok sağolİnşallah canımm sağlıkla mutlu haberlerle gel
İnşallahh kuzuum çok sağolİnşallah canımm sağlıkla mutlu haberlerle gel
Canım benim ilk geriden geldi hatta kalp atışını bile sonradan duyduk biz sonra üç gün öne geçti en son ikili teste gittiğimde tam günü gün deydi değişebiliyor o sen son adet tarihini baz al benceKızlar ben on gün önce doktora gittim 10 + 5 haftalıktım fakat doktor bana 11 + 3 dedi bir hafta önden gidiyor dedi normal durum olduğunu söyledi ben şimdi son sonraki tarihimi mi baz alayım yoksa ultrasona göre mi baz alayım
1Kaçıncı deneme sizin
Maşallah şanslısınız benim 4. denemede1
Sizin
Çok hassas ve zorlu geçiyor amaMaşallah şanslısınız benim 4. denemede
Benim anksiyeteyle ilerliyorsa bence kimseye inşallah bir şey olmazÇok hassas ve zorlu geçiyor ama
Rabbim sağlıkla kucağimiza almayı nasip etsin canın
Ahaha benim midede bulanmıyor işte..Canım epey kilolu değildim ama 69 kiloyla hamile kaldım şuan 72 kiloyum. Diyetle bu kiloya inmiştim 85 kiloydum öncesinde. Daha da alırım gibi doktorum her miden bulandığında ekmek yiyemezsin dedi ama yiyorum
Ay o kadar yoruldum ki psikolojik olarak. Hiçbir problem yine yokken kahvaltımı yaptım oturuyorum evden çalışıyorum şu an. İçimden bir şey aktı dedim gittim tuvalete baktım ve bildiğin yine kıpkırmızı bir kan.Biraz bekleyeyim arkası gelmezse hani panik yapmayacağım. Ama devam etti. Koşarak doktoruma gittim tabi bebeğime baktık. her şey çok normal. kanama alanı yok.kalp atışı iyi. ense kalınlığına baktı normal dedi. gelişimi normal 6.5 cm 13+ yız. polip olabilir dedi gelmişken hani alttan bakalım bebeğe zararı yok dedi. rahmine hani kanamayı o yapıyor olabilir dedi. Baktık. Polipte yok plesanta rahim ağzında değil erken doğum riski yok. kanamanın sebebi yok. Bebek büyüdğkçe bu kanamanın geçmesini bekleyeceğiz dedi. Progestan kalçadan iğne yazdı gün aşırı ona da başlıcam akşam. Hap da içicem. Artık yani şok oluyorum dua edin bana Allah rızası içinBiter canım biter kendisi iyi olsunda içerde
Ben mineral filtreli güneş koruyucuya geçtim avene almıştım. Her gün güneş koruyucuya devam etmeyi öneriyorlar gebelikte leke için ayrı bir şey kullanılması öneriliyor mu bilemiyorumKızlar hafif cilt lekesi olmaya başladı bende. Cream co moisturizer kullanıyordum gebelikten önce. Acaba hamilelikte kullanabilir miyim? Veya gebelikte kullanabileceğim aydınlatıcı etkili nemlendirici krem var mı bildiğiniz? Can yoldaşım retinol de yasak malum. Çaresiz kaldım önerilerinizi bekliyorum
Yaa ne güzel maşallah hayırlı olsun11de cinsiyeti %99 kız dedi iki doktor
Benim doktorum anlık ağrılar çok önemli değil bağların gerilmesinden kaynaklanır demiştiKızlar arada belime giren bir ağrı var bel boşluğuma böyle birden bıçak batar çıkar gibi bir his anlık oluyor
Çok geçmiş olsun canım iğne bayağı etkili lekelenmeye dönecektir kanama.Ay o kadar yoruldum ki psikolojik olarak. Hiçbir problem yine yokken kahvaltımı yaptım oturuyorum evden çalışıyorum şu an. İçimden bir şey aktı dedim gittim tuvalete baktım ve bildiğin yine kıpkırmızı bir kan.Biraz bekleyeyim arkası gelmezse hani panik yapmayacağım. Ama devam etti. Koşarak doktoruma gittim tabi bebeğime baktık. her şey çok normal. kanama alanı yok.kalp atışı iyi. ense kalınlığına baktı normal dedi. gelişimi normal 6.5 cm 13+ yız. polip olabilir dedi gelmişken hani alttan bakalım bebeğe zararı yok dedi. rahmine hani kanamayı o yapıyor olabilir dedi. Baktık. Polipte yok plesanta rahim ağzında değil erken doğum riski yok. kanamanın sebebi yok. Bebek büyüdğkçe bu kanamanın geçmesini bekleyeceğiz dedi. Progestan kalçadan iğne yazdı gün aşırı ona da başlıcam akşam. Hap da içicem. Artık yani şok oluyorum dua edin bana Allah rızası için
kuru kayısı kuru erik ve sebze yemekleri rahatlatıyor beni ama hala karbonhidrat ağırlıklı yiyebiliyorum maalesefKabızlık yaşayan oldu mü arkadaşlar ?? Ne yediniz geçmesi için? Veya ne yemediniz ?
Akşam makattan kan geldi çok korkuyorum
Ben de aynen boyleydim haftada 1-2 anca yapabiliyordum gebelikte ne olduysa gunde 2 bazen 3 oldugunu biliyorum. Cok yiyorum belki ondandirBen gebelikten önce hep kabızdım. Ne zaman gebe kaldım sıfır kabızlık hiç kabız olmadım bu zamana kadar çok şükür benim hayatım hep kabızlıkla geçtiği için iyi bilirim çok zor
Bende de oldu ayni bebek hareketi gibii bebek olamaz dedim ama kizimdan asinayim aynisiydi. Doktoruma sordum bebegin aort damarinin atmasini hissedersin bazen dediKızlar benim 11.haftamdan itibaren karnım ve bazen kasıklarımda pıt pıt atmalar seyirmeler hissediyorum genelde çikolata yedikten sonra veya kahve içtikten sonra oluyor bu hissettiğim şeyler bebek olabilir mi
İlk benim de 1 hafta geriden cikmisti gec dollenme dedi son gittigimde 4 gun ilerideydi. O bebegin olculerine gore degisiyo adetini baz al sen yine deKızlar ben on gün önce doktora gittim 10 + 5 haftalıktım fakat doktor bana 11 + 3 dedi bir hafta önden gidiyor dedi normal durum olduğunu söyledi ben şimdi son sonraki tarihimi mi baz alayım yoksa ultrasona göre mi baz alayım
Acaba adet goruyor olabilir misiniz? Bazilarinda adet kesilmiyor gebelikte. Cunku bebekle ya da poliple ilgili degilse aklima geldi hani ikinci gunu baya fazla gelir ya denk geliyor mu dongunuze hic baktiniz mi?Ay o kadar yoruldum ki psikolojik olarak. Hiçbir problem yine yokken kahvaltımı yaptım oturuyorum evden çalışıyorum şu an. İçimden bir şey aktı dedim gittim tuvalete baktım ve bildiğin yine kıpkırmızı bir kan.Biraz bekleyeyim arkası gelmezse hani panik yapmayacağım. Ama devam etti. Koşarak doktoruma gittim tabi bebeğime baktık. her şey çok normal. kanama alanı yok.kalp atışı iyi. ense kalınlığına baktı normal dedi. gelişimi normal 6.5 cm 13+ yız. polip olabilir dedi gelmişken hani alttan bakalım bebeğe zararı yok dedi. rahmine hani kanamayı o yapıyor olabilir dedi. Baktık. Polipte yok plesanta rahim ağzında değil erken doğum riski yok. kanamanın sebebi yok. Bebek büyüdğkçe bu kanamanın geçmesini bekleyeceğiz dedi. Progestan kalçadan iğne yazdı gün aşırı ona da başlıcam akşam. Hap da içicem. Artık yani şok oluyorum dua edin bana Allah rızası için