- 8 Kasım 2019
- 712
- 1.492
- 113
- 30
Hani bi videoda diyor ya kolay atlattın dediler ama bir ara öldüm sandım... Aynı o hesap olmuştu hayatım. Şimdi keyfini süreyim yaşanmayan günlerinAmin canım ya sen de kalbinde büyüttün onu aldın sonundaSeninki daha zor bir bekleyiş. Mükafatını aldın çok şükür.
ay doğru kanguruya koysam arabada neye koycamArabanız varsa, yenidoğandan itibaren kullanılan otokoltuğu almanı tavsiye ederim. Arabada ona koyarsın. Bebeği de kucakta taşıyın ya illa kanguruya gerek yok. Ama hiç gezmeye çıkmaz mısınız acaba? Benim de kabin boy var, ona yatırırım battaniye serer gezeriz. Hep öyle yaptım çünkü bir şey olmaz kızlarda daPusetle uyumlu değil çünkü Ya da avm filan gezerken slinge bağlıyorum kanguru değil de. İçinde uyuyor yumuş yumuş.
Aynen canım bol bolllll tadını çıkar, öp kokla sar sarmala sok içineHani bi videoda diyor ya kolay atlattın dediler ama bir ara öldüm sandım... Aynı o hesap olmuştu hayatım. Şimdi keyfini süreyim yaşanmayan günlerin
Ohhh maşallah sübhan allah nazar değmesin nasıl güzel nasıl bal maşallah tüüüü tüüüü tüüü.Günaydın annelerbiz çok şükür evimize geldik. Rabbim bekleyen herkese kavuşma nasip etsin.
Eğer sorun etmezsen dolapta çok ucuz pusetler de varay doğru kanguruya koysam arabada neye koycambak doğumu düşünmekten neleri atlamışım kanguru ve sling aynı sanıyorum eko her şeyi de bilme diyor ya bu konularda zır cahilim tamam o zaman ilk oto koltuğuna bakayım en önemlisi o gibi
Hastane ortamı daha çok geriyor insanı evde rahat edersin ama takipte kal sürekli. Günlerimiz aynı bende tansiyon sorunu çıktı sancılarım da var tutabildiğim kadar tutma çabasındayım hayırlısı artık. Nasibiyle kendi istediği zamanda gelsin. İnşallah hastaneden bebeğimizle beraber çıkmak nasip olur küveze gerek kalmaz. Şuan kilosu boyu nasılGünaydın arkadaşlar ben dün akşam imza atıp hastaneden çıktım en ufak bir şeyde hastaneye gitmek şartıyla pazartesi kontrole gel dediler ama randevusuz öğlene kadar bekliyoruz randevu bulup gitsem sorun olur mu acaba yabir de şeker çıkmıştı ben hasta olunca aksattim bıraktım sonra tekrar baktır dedi hiç gidesim gelmiyor diyetten bıktım gına geldi dayanamıyorum artık doktoruma sordum 38den sonra sezeryana alırım seni dedi 13 şubattan sonra doğum var benim daha çok var miniğim durur mu bilmiyorum
MaşaAllah bebeşede sanada artık huzurla evinizde olursunuz hayırlıaıyla o parmakları öp bizim ywrimizedeGünaydın annelerbiz çok şükür evimize geldik. Rabbim bekleyen herkese kavuşma nasip etsin.
Şöyle mesela bunun içinde taşıyabilirsiniz hastaneden çıkarırken, sonra bunu arabanın kemeriyle arabaya bağlıyorsunuz.Eğer sorun etmezsen dolapta çok ucuz pusetler de vararabaya isofix olmadan kemerle ters bağlanıyor. İşinizi görür oto koltuğu alana kadar.
Heves etmekte haklısın İnan kiOhhh maşallah sübhan allah nazar değmesin nasıl güzel nasıl bal maşallah tüüüü tüüüü tüüü.Çok heves ettim bende kucağıma almaya. Ya rabbim sana şükürler olsun ne güzellikler nasip ediyorsun
Sağol kuzumNasılsın mimoza iyi misin canım
Öperim teyzesiMaşaAllah bebeşede sanada artık huzurla evinizde olursunuz hayırlıaıyla o parmakları öp bizim ywrimizede
Uyyy Allahım uzun ömürler versin ellerini yerimGünaydın annelerbiz çok şükür evimize geldik. Rabbim bekleyen herkese kavuşma nasip etsin.
Hayırlısı olsun canım dikkatli ol, kontrol ne zaman pekiSağol kuzumtansiyon oynak dün akşam yine 15-10 du korktum böyle de gitmez ne olacak bilmiyorum. Nidicard içiyorum günde 3 tane. Magnezyum günde 2 tane. Birde iş güç yapmayı bıraktım yatıyorum uzanıyorum stres yok ama aynı düşüyor ilaçtan sonra tekrar çıkıyor. Gece uykudan uyanıp ölçüyorum sen düşün
E senin doktor niye alalım demiyo yav senin hafta da ileriSağol kuzumtansiyon oynak dün akşam yine 15-10 du korktum böyle de gitmez ne olacak bilmiyorum. Nidicard içiyorum günde 3 tane. Magnezyum günde 2 tane. Birde iş güç yapmayı bıraktım yatıyorum uzanıyorum stres yok ama aynı düşüyor ilaçtan sonra tekrar çıkıyor. Gece uykudan uyanıp ölçüyorum sen düşün
Çok özledik bebek kokusunu.Heves etmekte haklısın İnan ki
yok sorun etmem temiz olsun yeter ama eşya fazlalığından nefret ediyorum ya istiyorum ki en az ve öz şekilde bu işin içinden çıkayım her şey en kullanışlı ve en basit olsunEğer sorun etmezsen dolapta çok ucuz pusetler de vararabaya isofix olmadan kemerle ters bağlanıyor. İşinizi görür oto koltuğu alana kadar.
Perşembe canım ama doktor dedi evde takipte ol tansiyon 14-9 görürsen mutlaka gel diye ben gidemiyorum korkudan. Annem oğlum babam kardeşim falan Diyarbakıra gitti planlıydı önceden annem gitmek istemedi beni bırakıpta ama ne zaman gezecek hep evde. Kayınvalidem burda bugün de görümcem geliyor birşey olsa allah korusun onlar bakar da annem dedi ben gelene kadar tut ben oralarda duramam aklımdasın hep diye.Hayırlısı olsun canım dikkatli ol, kontrol ne zaman peki
Yani bir şekilde ihtiyaç oluyor işte, yine satarsın olmadı. Ya da işte dediğim gibi 0 kgdan başlayan oto koltuğu bakabilirsin olmadı.yok sorun etmem temiz olsun yeter ama eşya fazlalığından nefret ediyorum ya istiyorum ki en az ve öz şekilde bu işin içinden çıkayım her şey en kullanışlı ve en basit olsun
Canım ama sen böyle deyince ben korkuyorum valla. En azından git hastanede yat kontrol altında ol. Doktorun dediğinden de yüksek tansiyon. Ya sana bir şey olursa valla Allah korusun ne bileyim. Oğlun da gezmede işte ne güzel. Evde sana muhtaç kimse de yok.Perşembe canım ama doktor dedi evde takipte ol tansiyon 14-9 görürsen mutlaka gel diye ben gidemiyorum korkudan. Annem oğlum babam kardeşim falan Diyarbakıra gitti planlıydı önceden annem gitmek istemedi beni bırakıpta ama ne zaman gezecek hep evde. Kayınvalidem burda bugün de görümcem geliyor birşey olsa allah korusun onlar bakar da annem dedi ben gelene kadar tut ben oralarda duramam aklımdasın hep diye.Arada deredeyim
Kuzum alacaktı zaten ama açılma olmayınca tansiyon ilacına yeni başlattı önceleri tansiyon yada bu kadar sancı sorunum yoktu 34.haftada başladı. İlaçla kontrol altına almaya çalışıyor işte olduğu kadar düşmezse alacak sezeryanaE senin doktor niye alalım demiyo yav senin hafta da ileri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?