• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Kuzum alacaktı zaten ama açılma olmayınca tansiyon ilacına yeni başlattı önceleri tansiyon yada bu kadar sancı sorunum yoktu 34.haftada başladı. İlaçla kontrol altına almaya çalışıyor işte olduğu kadar düşmezse alacak sezeryana
Aynı zamanda başlamış ama ben tuzu kesince ödem gitti baya

Yani bir şekilde ihtiyaç oluyor işte, yine satarsın olmadı. Ya da işte dediğim gibi 0 kgdan başlayan oto koltuğu bakabilirsin olmadı.

Bana da eşyadan fenalık geliyor ama olmayınca da insanın hayatı zorlaşıyor. Ben de bakıyorum şimdi anakucağı almasam zor olacak, evde iki çocuk var koltuğa filan koyamam bebeği üstüne çıkarlar filan Allah korusun. Mutfakta filan da gözümün dibinde olması gerekecek çünkü. Dedim alayım satarım olmadı ya napalım
kesinlikle ya eşya olsa dert olmasa dert🤦🏼‍♀️

Kızlar ya sanki bebeğim sabah beri hareket etmedi. Çok da dolanıklıydım sabah. Az da yedim. Şimdi partiye gidiyoruz. İçimde kötü his yok ama ana yüreği dayanamıyor. Dürtüyom geri dürtmüyor. Gece de yarım uyudum ondan mı acaba?
sen hareketli olunca bebe hareket etmiyor bi süre sakin otursan rahatça hemen baslar korkma
Yemin ederim aynıyız. Neye ihtiyacım olur neye olmaz bilemiyorum. Bilmediğim içinde almıyorum. Az ve öz olsun diye diye baktım hastane çantam hazır yenidoğan kıyafetler hazır sonra giyeceği şeyler 1 yaş vs oda seneye kışa bir yaşında olur diyerek kestirdiğim için aldım 😅 6 aylıkken yaza denk gelecek nasıl kalınlıkta bişey almalıyım boyu ne kadar olacak falan bilmiyorum sonra dedim ki hele Bi doğsun neye ihtiyacı var alırız yavaş yavaş. Puset vs Bende de hak getire. Bir kaç kez alayım diye başına oturdum sonra baktım nasıl bişey alacağımı bilmiyorum vazgeçtim 😅senle ben çocuğu kucamızda çıkaracağız sanırım
valla ben de öyle o gerekli mi bu gereksiz mi derken bebe eşyasız kaldı🤣

Z zerefsann ben dolaptan maxi cosi marka puset aldım 13 kiloya kadar kullanılıyor. Puset 2bün civarı ben 300e felan aldım. tertemiz geldi. Bende sevmiyom eşya ama hastaneye giderken felan güvenli şekilde arabada taşımamız lazım. Babası çok katı bu konuda. Kuzeninin bebeği ölmüş arabadan uçarak , oto koltuğuna pturmadığı için. O yüzden al bacım bi tane.

Sen haraket edince o yorulup dinleniyor ben diyorum size sanki tüm işi onlar yapıyor gibi yorgun eşek sıpaları 😂
Evet şuan uyandırdığımın acısını çıkartıyor. Kaburgam feda olsun sana oğlum. Eşimde yolda tüm çukurlara girdi çocuk zıplasın da uyandın diye 😂 doğurmama ramak kalmıştı 😅

Z zerefsann ben dolaptan maxi cosi marka puset aldım 13 kiloya kadar kullanılıyor. Puset 2bün civarı ben 300e felan aldım. tertemiz geldi. Bende sevmiyom eşya ama hastaneye giderken felan güvenli şekilde arabada taşımamız lazım. Babası çok katı bu konuda. Kuzeninin bebeği ölmüş arabadan uçarak , oto koltuğuna pturmadığı için. O yüzden al bacım bi tane.
ayy çok üzüldüm☹️
sana süper denk geldi valla o puset ya bakayım biraz ben de belki tuttururum😃

Evet şuan uyandırdığımın acısını çıkartıyor. Kaburgam feda olsun sana oğlum. Eşimde yolda tüm çukurlara girdi çocuk zıplasın da uyandın diye 😂 doğurmama ramak kalmıştı 😅
Doğacak zaten artık içerde durmazlar sağ salim gelsin inşallah aslan parçası 🦁 araba kullanmayı da bıraktım bu hafta. Kızçe motor çalışınca beni yiyip bitiriyor 😂 arabayı ya seviyor ya sevmiyor

Maşş bende puseti ikinci el aldım maxi cosi pebble 750ye zor buldum valla çok aşırı temizde değil çıkardım tüm kılıfını her yerini yıkadım içinden bir ton kum çıktı puseti plaja götürmüşler herlde 🤣

Maşş bende puseti ikinci el aldım maxi cosi pebble 750ye zor buldum valla çok aşırı temizde değil çıkardım tüm kılıfını her yerini yıkadım içinden bir ton kum çıktı puseti plaja götürmüşler herlde 🤣
Benimkini almanyadan kaynı almış ama pandemi çıkmış gelene kadar başka puset almışlar onu kullanmışlar 😀 zaten bebe büyümüş 😀

kislar reflü yatağı almalı mıyım?
veya babynest?
beşik haftaya gelecek ama büyük onun içine bir şey koymam lazım. sürekli reflü yatağında yatması bi sıkıntı oluşturur mu acaba sanki önerilmiyor diye kalmış aklımda
Ben kizimda kullanmistim aylarca bimden almistim ,bunda da sevi bebenin dolaptan ikinci elini aldim daha kullanisli hatta canta gibi yasiniyot da arabayla falan da giderken kullanir

Ay ben de çok korkarım. Benim büyüğüm dana kadar artık 6 yaşında neredeyse ama hala oto koltuğunda oturuyor. Devam da ederiz oturmaya yani.

Ay ben de çok korkarım. Benim büyüğüm dana kadar artık 6 yaşında neredeyse ama hala oto koltuğunda oturuyor. Devam da ederiz oturmaya yani.

Canım anneler iyi dileklerinşz için çok teşekkür ederim tek tek. Bu grupta bir iken iki olmak hepimize nasip olsun. Resmen evlatlarımız burda büyüdü. Bilmediğimiz her şeyi birbirimize öğrettik. Siz varken kimseye sormadım başka soru çünkü sizden tecrübe ettim hep 🤗

Back