• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Amin canım ya sen de kalbinde büyüttün onu aldın sonunda 🙏❤️ Seninki daha zor bir bekleyiş. Mükafatını aldın çok şükür.
Hani bi videoda diyor ya kolay atlattın dediler ama bir ara öldüm sandım... Aynı o hesap olmuştu hayatım. Şimdi keyfini süreyim yaşanmayan günlerin 🤗

Arabanız varsa, yenidoğandan itibaren kullanılan otokoltuğu almanı tavsiye ederim. Arabada ona koyarsın. Bebeği de kucakta taşıyın ya illa kanguruya gerek yok. Ama hiç gezmeye çıkmaz mısınız acaba? Benim de kabin boy var, ona yatırırım battaniye serer gezeriz. Hep öyle yaptım çünkü bir şey olmaz kızlarda da 😅 Pusetle uyumlu değil çünkü 😁 Ya da avm filan gezerken slinge bağlıyorum kanguru değil de. İçinde uyuyor yumuş yumuş.
ay doğru kanguruya koysam arabada neye koycam😄 bak doğumu düşünmekten neleri atlamışım🤩 kanguru ve sling aynı sanıyorum🤣 eko her şeyi de bilme diyor ya bu konularda zır cahilim😄 tamam o zaman ilk oto koltuğuna bakayım en önemlisi o gibi

Günaydın anneler 🤗 biz çok şükür evimize geldik. Rabbim bekleyen herkese kavuşma nasip etsin.
Ohhh maşallah sübhan allah nazar değmesin nasıl güzel nasıl bal maşallah tüüüü tüüüü tüüü. 💗 Çok heves ettim bende kucağıma almaya. 😊 Ya rabbim sana şükürler olsun ne güzellikler nasip ediyorsun

ay doğru kanguruya koysam arabada neye koycam😄 bak doğumu düşünmekten neleri atlamışım🤩 kanguru ve sling aynı sanıyorum🤣 eko her şeyi de bilme diyor ya bu konularda zır cahilim😄 tamam o zaman ilk oto koltuğuna bakayım en önemlisi o gibi
Eğer sorun etmezsen dolapta çok ucuz pusetler de var 🙃 arabaya isofix olmadan kemerle ters bağlanıyor. İşinizi görür oto koltuğu alana kadar.

Günaydın arkadaşlar ben dün akşam imza atıp hastaneden çıktım en ufak bir şeyde hastaneye gitmek şartıyla pazartesi kontrole gel dediler ama randevusuz öğlene kadar bekliyoruz randevu bulup gitsem sorun olur mu acaba ya 🥺 bir de şeker çıkmıştı ben hasta olunca aksattim bıraktım sonra tekrar baktır dedi hiç gidesim gelmiyor diyetten bıktım gına geldi dayanamıyorum artık 😏 doktoruma sordum 38den sonra sezeryana alırım seni dedi 13 şubattan sonra doğum var benim daha çok var miniğim durur mu bilmiyorum
Hastane ortamı daha çok geriyor insanı evde rahat edersin ama takipte kal sürekli. Günlerimiz aynı bende tansiyon sorunu çıktı sancılarım da var tutabildiğim kadar tutma çabasındayım hayırlısı artık. Nasibiyle kendi istediği zamanda gelsin. İnşallah hastaneden bebeğimizle beraber çıkmak nasip olur küveze gerek kalmaz. Şuan kilosu boyu nasıl

Eğer sorun etmezsen dolapta çok ucuz pusetler de var 🙃 arabaya isofix olmadan kemerle ters bağlanıyor. İşinizi görür oto koltuğu alana kadar.
Şöyle mesela bunun içinde taşıyabilirsiniz hastaneden çıkarırken, sonra bunu arabanın kemeriyle arabaya bağlıyorsunuz.

Eklentiler

• Screenshot_20230121_120250_com.dolap.android.jpg
    Screenshot_20230121_120250_com.dolap.android.jpg
    87,6 KB · Görüntüleme: 60
Nasılsın mimoza iyi misin canım
Sağol kuzum 💞 tansiyon oynak dün akşam yine 15-10 du korktum böyle de gitmez ne olacak bilmiyorum. Nidicard içiyorum günde 3 tane. Magnezyum günde 2 tane. Birde iş güç yapmayı bıraktım yatıyorum uzanıyorum stres yok ama aynı 😔 düşüyor ilaçtan sonra tekrar çıkıyor. Gece uykudan uyanıp ölçüyorum sen düşün

Sağol kuzum 💞 tansiyon oynak dün akşam yine 15-10 du korktum böyle de gitmez ne olacak bilmiyorum. Nidicard içiyorum günde 3 tane. Magnezyum günde 2 tane. Birde iş güç yapmayı bıraktım yatıyorum uzanıyorum stres yok ama aynı 😔 düşüyor ilaçtan sonra tekrar çıkıyor. Gece uykudan uyanıp ölçüyorum sen düşün
Hayırlısı olsun canım dikkatli ol, kontrol ne zaman peki

E senin doktor niye alalım demiyo yav senin hafta da ileri

yok sorun etmem temiz olsun yeter ama eşya fazlalığından nefret ediyorum ya istiyorum ki en az ve öz şekilde bu işin içinden çıkayım her şey en kullanışlı ve en basit olsun🙃

Hayırlısı olsun canım dikkatli ol, kontrol ne zaman peki
Perşembe canım ama doktor dedi evde takipte ol tansiyon 14-9 görürsen mutlaka gel diye ben gidemiyorum korkudan. Annem oğlum babam kardeşim falan Diyarbakıra gitti planlıydı önceden annem gitmek istemedi beni bırakıpta ama ne zaman gezecek hep evde. Kayınvalidem burda bugün de görümcem geliyor birşey olsa allah korusun onlar bakar da annem dedi ben gelene kadar tut ben oralarda duramam aklımdasın hep diye. 😊 Arada deredeyim

yok sorun etmem temiz olsun yeter ama eşya fazlalığından nefret ediyorum ya istiyorum ki en az ve öz şekilde bu işin içinden çıkayım her şey en kullanışlı ve en basit olsun🙃
Yani bir şekilde ihtiyaç oluyor işte, yine satarsın olmadı. Ya da işte dediğim gibi 0 kgdan başlayan oto koltuğu bakabilirsin olmadı.

Bana da eşyadan fenalık geliyor ama olmayınca da insanın hayatı zorlaşıyor. Ben de bakıyorum şimdi anakucağı almasam zor olacak, evde iki çocuk var koltuğa filan koyamam bebeği üstüne çıkarlar filan Allah korusun. Mutfakta filan da gözümün dibinde olması gerekecek çünkü. Dedim alayım satarım olmadı ya napalım

Perşembe canım ama doktor dedi evde takipte ol tansiyon 14-9 görürsen mutlaka gel diye ben gidemiyorum korkudan. Annem oğlum babam kardeşim falan Diyarbakıra gitti planlıydı önceden annem gitmek istemedi beni bırakıpta ama ne zaman gezecek hep evde. Kayınvalidem burda bugün de görümcem geliyor birşey olsa allah korusun onlar bakar da annem dedi ben gelene kadar tut ben oralarda duramam aklımdasın hep diye. 😊 Arada deredeyim
Canım ama sen böyle deyince ben korkuyorum valla. En azından git hastanede yat kontrol altında ol. Doktorun dediğinden de yüksek tansiyon. Ya sana bir şey olursa valla Allah korusun ne bileyim. Oğlun da gezmede işte ne güzel. Evde sana muhtaç kimse de yok.

E senin doktor niye alalım demiyo yav senin hafta da ileri
Kuzum alacaktı zaten ama açılma olmayınca tansiyon ilacına yeni başlattı önceleri tansiyon yada bu kadar sancı sorunum yoktu 34.haftada başladı. İlaçla kontrol altına almaya çalışıyor işte olduğu kadar düşmezse alacak sezeryana

Back