- 22 Mayıs 2012
- 3.652
- 4.284
- 373
Hastanede hiç düşmez bir gün bir gündür deyip evde kontrol altına almaya çalışıyorum. O gün gittim 14-9 stresten 15-10 oldu kasılmam arttı falan bebeğin Haraketleri gayet iyi şükür onu da takip et dedi doktorCanım ama sen böyle deyince ben korkuyorum valla. En azından git hastanede yat kontrol altında ol. Doktorun dediğinden de yüksek tansiyon. Ya sana bir şey olursa valla Allah korusun ne bileyim. Oğlun da gezmede işte ne güzel. Evde sana muhtaç kimse de yok.
Canım mg düzenli içmiyorum nidicard dün başladı 2 tane içtim bugun de devam ama yan etkisi berbatKıyamam ya mg, nidicard içiyor musun canım düzenli, ihmal etme lütfen. Ben de 1 ay öyle kıvrandım. Mg kurtardı beni.
Oyyyy bin maşallahGünaydın annelerbiz çok şükür evimize geldik. Rabbim bekleyen herkese kavuşma nasip etsin.
günaydın durur Allah’ın izniyle ne sebepten yatırmıştı canım?Günaydın arkadaşlar ben dün akşam imza atıp hastaneden çıktım en ufak bir şeyde hastaneye gitmek şartıyla pazartesi kontrole gel dediler ama randevusuz öğlene kadar bekliyoruz randevu bulup gitsem sorun olur mu acaba yabir de şeker çıkmıştı ben hasta olunca aksattim bıraktım sonra tekrar baktır dedi hiç gidesim gelmiyor diyetten bıktım gına geldi dayanamıyorum artık doktoruma sordum 38den sonra sezeryana alırım seni dedi 13 şubattan sonra doğum var benim daha çok var miniğim durur mu bilmiyorum
Bizim süreç seninle aynı işliyor valla mimoza her yerimiz döküldüBende aynıyım canım elim ayağım şiş ondan galiba uyuşuk
Ay bende 34 de ağda bantları ile yaptım 2 buçuk haftada çıktı dedim ben bukadar kısa sürede yapmamıştımBen ne çilelerle kendim yaptım ve iki haftada tekrar çıktı bende jilete sarıldım
Tamam canım çok çok dikkatli ol lütfenHastanede hiç düşmez bir gün bir gündür deyip evde kontrol altına almaya çalışıyorum. O gün gittim 14-9 stresten 15-10 oldu kasılmam arttı falan bebeğin Haraketleri gayet iyi şükür onu da takip et dedi doktor
Geçmiş olsun canımŞimdi doktorda geldin kızlar nst filan normal bebek doğum kanalına girmiş bu arada. Doğum yakın gibi. Doktor kaşıntı için kan almıştı bir de idrar aldı sonuçlara göre görüşelim demişti. Şimdi baktım idrarda protein çıkmış ama değer yazmıyor protein pozitif diyor. Ne olcak şimdiDoktor öğleden sonra bakıp dönecekmiş bana .
Hadi çok şükür doğum da yakın son bekleyişlerŞimdi doktorda geldin kızlar nst filan normal bebek doğum kanalına girmiş bu arada. Doğum yakın gibi. Doktor kaşıntı için kan almıştı bir de idrar aldı sonuçlara göre görüşelim demişti. Şimdi baktım idrarda protein çıkmış ama değer yazmıyor protein pozitif diyor. Ne olcak şimdiDoktor öğleden sonra bakıp dönecekmiş bana .
İnşallah canımHadi çok şükür doğum da yakın son bekleyişlerTetbir amaçlı belki ilaç başlar doktorun öğleden sonra bilgilendirir canım çok önemli birşey yoktur Allah’ın izniyle
İnşallah sağ salim kucağımıza alırız hepimiz kilosu 2.300 du boyunu söylemedi doğarsa küvete gerek kalmaz inşallahHastane ortamı daha çok geriyor insanı evde rahat edersin ama takipte kal sürekli. Günlerimiz aynı bende tansiyon sorunu çıktı sancılarım da var tutabildiğim kadar tutma çabasındayım hayırlısı artık. Nasibiyle kendi istediği zamanda gelsin. İnşallah hastaneden bebeğimizle beraber çıkmak nasip olur küveze gerek kalmaz. Şuan kilosu boyu nasıl
Teşekkür ediyorumGeçmiş olsun canım
Evettt39 olmuşsunnn
MaşaAllah subhanAllahGünaydın annelerbiz çok şükür evimize geldik. Rabbim bekleyen herkese kavuşma nasip etsin.
Allah sizi daha hiç ayırmasın canım benimGünaydın annelerbiz çok şükür evimize geldik. Rabbim bekleyen herkese kavuşma nasip etsin.
Amiin masallah bebişe Allah uzun sağlıklı ömürler versinGünaydın annelerbiz çok şükür evimize geldik. Rabbim bekleyen herkese kavuşma nasip etsin.
Tansiyonum yüksekti bebek hareketi de yoktu o yüzden yatırdı ama şekeri de kontrol edelim dedi hepsi normal çıktı bebekte hareket edince saldı en ufak şeyde gel dedi tabikigünaydın durur Allah’ın izniyle ne sebepten yatırmıştı canım
Yemin ederim aynıyız. Neye ihtiyacım olur neye olmaz bilemiyorum. Bilmediğim içinde almıyorum. Az ve öz olsun diye diye baktım hastane çantam hazır yenidoğan kıyafetler hazır sonra giyeceği şeyler 1 yaş vs oda seneye kışa bir yaşında olur diyerek kestirdiğim için aldımyok sorun etmem temiz olsun yeter ama eşya fazlalığından nefret ediyorum ya istiyorum ki en az ve öz şekilde bu işin içinden çıkayım her şey en kullanışlı ve en basit olsun
Soğuk su iç ekocum, snickers ye bakalımKızlar ya sanki bebeğim sabah beri hareket etmedi. Çok da dolanıklıydım sabah. Az da yedim. Şimdi partiye gidiyoruz. İçimde kötü his yok ama ana yüreği dayanamıyor. Dürtüyom geri dürtmüyor. Gece de yarım uyudum ondan mı acaba?
Vakit tut canım 2 saat hareket etmezse öyle telaşlan. Geçen benimki tam 1 buçuk saat hareket etmedi sonra hıçkırarak devam etti ama çok korktumKızlar ya sanki bebeğim sabah beri hareket etmedi. Çok da dolanıklıydım sabah. Az da yedim. Şimdi partiye gidiyoruz. İçimde kötü his yok ama ana yüreği dayanamıyor. Dürtüyom geri dürtmüyor. Gece de yarım uyudum ondan mı acaba?
İçtim, canga yedim. Kafayı da taktım şimdi içimde dolansın dursun istiyom.Soğuk su iç ekocum, snickers ye bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?