2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Hastanede hiç düşmez bir gün bir gündür deyip evde kontrol altına almaya çalışıyorum. O gün gittim 14-9 stresten 15-10 oldu kasılmam arttı falan bebeğin Haraketleri gayet iyi şükür onu da takip et dedi doktor

Şimdi doktorda geldin kızlar nst filan normal bebek doğum kanalına girmiş bu arada. Doğum yakın gibi. Doktor kaşıntı için kan almıştı bir de idrar aldı sonuçlara göre görüşelim demişti. Şimdi baktım idrarda protein çıkmış ama değer yazmıyor protein pozitif diyor. Ne olcak şimdi Doktor öğleden sonra bakıp dönecekmiş bana .

Kıyamam ya mg, nidicard içiyor musun canım düzenli, ihmal etme lütfen. Ben de 1 ay öyle kıvrandım. Mg kurtardı beni.
Canım mg düzenli içmiyorum nidicard dün başladı 2 tane içtim bugun de devam ama yan etkisi berbat
Günaydın anneler biz çok şükür evimize geldik. Rabbim bekleyen herkese kavuşma nasip etsin.
Oyyyy bin maşallah
günaydın durur Allah’ın izniyle ne sebepten yatırmıştı canım?
Bende aynıyım canım elim ayağım şiş ondan galiba uyuşuk
Bizim süreç seninle aynı işliyor valla mimoza her yerimiz döküldü

Ben ne çilelerle kendim yaptım ve iki haftada tekrar çıktı bende jilete sarıldım
Ay bende 34 de ağda bantları ile yaptım 2 buçuk haftada çıktı dedim ben bukadar kısa sürede yapmamıştım kuaförlerin ağdası şekersiz oluyor ya daha iyi oluyo tüy köklerini beslemiyor

Tamam canım çok çok dikkatli ol lütfen

Geçmiş olsun canım

Hadi çok şükür doğum da yakın son bekleyişler Tetbir amaçlı belki ilaç başlar doktorun öğleden sonra bilgilendirir canım çok önemli birşey yoktur Allah’ın izniyle

İnşallah sağ salim kucağımıza alırız hepimiz kilosu 2.300 du boyunu söylemedi doğarsa küvete gerek kalmaz inşallah

Kızlar ya sanki bebeğim sabah beri hareket etmedi. Çok da dolanıklıydım sabah. Az da yedim. Şimdi partiye gidiyoruz. İçimde kötü his yok ama ana yüreği dayanamıyor. Dürtüyom geri dürtmüyor. Gece de yarım uyudum ondan mı acaba?

yok sorun etmem temiz olsun yeter ama eşya fazlalığından nefret ediyorum ya istiyorum ki en az ve öz şekilde bu işin içinden çıkayım her şey en kullanışlı ve en basit olsun
Yemin ederim aynıyız. Neye ihtiyacım olur neye olmaz bilemiyorum. Bilmediğim içinde almıyorum. Az ve öz olsun diye diye baktım hastane çantam hazır yenidoğan kıyafetler hazır sonra giyeceği şeyler 1 yaş vs oda seneye kışa bir yaşında olur diyerek kestirdiğim için aldım 6 aylıkken yaza denk gelecek nasıl kalınlıkta bişey almalıyım boyu ne kadar olacak falan bilmiyorum sonra dedim ki hele Bi doğsun neye ihtiyacı var alırız yavaş yavaş. Puset vs Bende de hak getire. Bir kaç kez alayım diye başına oturdum sonra baktım nasıl bişey alacağımı bilmiyorum vazgeçtim senle ben çocuğu kucamızda çıkaracağız sanırım

Soğuk su iç ekocum, snickers ye bakalım

Vakit tut canım 2 saat hareket etmezse öyle telaşlan. Geçen benimki tam 1 buçuk saat hareket etmedi sonra hıçkırarak devam etti ama çok korktum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…