• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Öyle bir şansımız var mı? Bende kaçıyım
bilmiyorum ama hiç istemiyorum🥺 ebe bişey olmaz baksın dedi
Bugün akşam şehir dışından gelen arkadaşları yemeğe çıkaracağız akşama yemek derdim yok şükür 🤣 Öğlene bi kesme çorbası kaynatırım. Çamaşır katlayıp, çamaşır yıkamam lazım bugün. Haftaiçine kalmasın. Bebeleri banyo yaptıracağım. Bir de evdeki dağınıklığı toplayayım yarına hazır olsun. Yarın eşime inşallah evi temzileteceğim hahaha Haftalardır temizleyecek, hep bir iş çıkıyor. Ocağı silmem lazım 1 haftadır silinmedi. Her yer yağ içinde kalmış resmen. Yapacak çok iş var, ben hala oturmuş çay içiyorum 🙃
ben de hep bütün işin ortasına oturup çay içerim🤣

Bugünki doğum günü partisi için arkadaşın bebeğine 500-600e bişey alacağıma yarım gr altın aldım. Çok mu realistim? Agdjhs. Herkes ya oyuncak ya kılık kıyafet alacaktı kesin. Anası istediği gibi harcasın. Şimdide partiye şehriye salatası yapıyorum. Güneş yazılıtaş ablamın de dediği gibi adam olana çok bilem.😅

Çağla seninle günümüz hemen hemen aynı maşaallah senin bebişin kilosu iyi 🥰 benim bebiş az zayıf gibi ama doktorum çok önemli değil dedi 2122gr çıktı salı günü gittim en son inşallah biraz daha kilo almıştır. Kilo alımı biraz yavaşladı bu haftalarda artması gerekiyordu. Önce Allah’a sonra doktoruma güveniyorum bir sorun yok dediği için kafama takmıyorum. Belki biraz takıyorum 😅 bence senin bebişte bir 10 gün daha rahat bekler sonra 1 gün 1 gün kurtarsan 38i bile bulabilirsin 😍 dinlenmeye bak bol bol, çok hareket sancıları tetikliyor
Seninki de gayet iyi tatlım maşallah 🧿Ben aşırı meyve tükettim özellikle mandilina, muz , portakal. İnş bekler yavrum gece hiç uyuyamadım sürekli kasılmalar devam etti 37 atlatayımda diyorum sağlıcakla gelsin

Bugünki doğum günü partisi için arkadaşın bebeğine 500-600e bişey alacağıma yarım gr altın aldım. Çok mu realistim? Agdjhs. Herkes ya oyuncak ya kılık kıyafet alacaktı kesin. Anası istediği gibi harcasın. Şimdide partiye şehriye salatası yapıyorum. Güneş yazılıtaş ablamın de dediği gibi adam olana çok bilem.😅
oha lütfen benim partime de gel🤣

Ya bence harika 👌 Bir anne olarak beklediğim hediye performansı 😂 Salata da var daha ne olsun bilmiyorum ki.

yenidoğan bebe kanguruya koyulur mu? hastaneden kanguruyla çıksak var mı böyle bişey🤣

Elinde ve avuçlarında uyuşma yaşayan ana var mı bir bu eksikti bende zaten 😂😂Teli tutarken dahi uyuşukluk var ödem birikiyormuş

Bir de ben nacizane bir tavsiye verebilir miyim 🙃

Bebelerinizi arabada lütfen anakucağına bağlamaya alıştırın, ağaç yaşken eğilir. Sonra çok zorlanırsınız. Arabanın arkasına atıp tek başına gezme keyfisi varken... Doğar doğmaz alışsınlar bence 🙃

G gunesli gunler bacım ben gece olsun istemiyorum psikolojim bozuldu 4 , 5 defa uyandım kalktım çok perişanım ya bide yataktan zaten zor kaldırıyorum bacağımı
Kıyamam ya mg, nidicard içiyor musun canım düzenli, ihmal etme lütfen. Ben de 1 ay öyle kıvrandım. Mg kurtardı beni.

Back