- 8 Mayıs 2013
- 11.896
- 25.514
- 798
Bende eşimden doğumda böyle bi çiçek bekliyorum hdjdjd
Göremedik ama Dilan polatın dolar çiçeği olduğunu tahmin ediyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahaha yok benim hayallerim bile fakirGöremedik ama Dilan polatın dolar çiçeği olduğunu tahmin ediyorum
Gerçek bir ecoDirekt yüz gr külçeyi taksa ben daha mutlu olurum, bilenzik değer kaybettirirajdjshgshs
Ahahaha bu benim annemAnneme gösteriyorum hediyelik bilezik diyo o hahahah sanki onu taktıda bi de beğenmiyortam bir karadeniz kadını
![]()
Takı kontrol bir kiAy size bişe anlatmak istiyorum , benim düğünümden sonra genç takım yemek yemeye gitmiştik gece. Bende tabi ziynetler duruyor. Dönüşte eve geldim annem kapıyı eco gel bakayım tam mısın diye açtıaltınları düşürürüm kaybederim diye korkmuş kadın ya
Düğünden sonra neden baba evine gittim? Çünkü bi nikah da istanbulda olacaktı ondan![]()
öyle bir şeyden hiç haberim yokYenidoğan aparatı var mı?
ay kurban olurummmmmmm maşallah canimmmmm çok sevindimGünaydın annelerbiz çok şükür evimize geldik. Rabbim bekleyen herkese kavuşma nasip etsin.
Hala inanamıyorum minik savaşçıay kurban olurummmmmmm maşallah canimmmmm çok sevindim![]()
Uy uy uy maşallah süphanallahGünaydın annelerbiz çok şükür evimize geldik. Rabbim bekleyen herkese kavuşma nasip etsin.
Rabbim onları ne güzel yaratmış canım İnan ki. Allah razı olsun. Hepiniz sağlıkla zamanında doğurun inşallahUy uy uy maşallah süphanallahGözün aydın canım çok çok sevindimmmmm
Mis kokulunla güzel günleriniz olsun inşallah. Ayy bebek eli, yiyebilir miyimmmmmmmm
Arabanız varsa, yenidoğandan itibaren kullanılan otokoltuğu almanı tavsiye ederim. Arabada ona koyarsın. Bebeği de kucakta taşıyın ya illa kanguruya gerek yok. Ama hiç gezmeye çıkmaz mısınız acaba? Benim de kabin boy var, ona yatırırım battaniye serer gezeriz. Hep öyle yaptım çünkü bir şey olmaz kızlarda daöyle bir şeyden hiç haberim yokkangurular hakkında da hiçbir şey bilmiyorum aslında. ben şimdi bebek arabası almadim ve bi süre daha da alamicam gibi görünüyor ve alırsam da kabin boy istiyorum. galiba pusetsiz oluyor onlar. sonuc olarak pusetim yok
almak da istemiyorum ama bebe nerde duracak onu da hiç bilmiyorum o yüzden kanguru eğer mantıklıysa onu alayım dedim
Amin canım ya sen de kalbinde büyüttün onu aldın sonundaRabbim onları ne güzel yaratmış canım İnan ki. Allah razı olsun. Hepiniz sağlıkla zamanında doğurun inşallah![]()
Bende aynıyım canım elim ayağım şiş ondan galiba uyuşukElinde ve avuçlarında uyuşma yaşayan ana var mı bir bu eksikti bende zatenTeli tutarken dahi uyuşukluk var ödem birikiyormuş
Nasılsın mimoza iyi misin canımBende aynıyım canım elim ayağım şiş ondan galiba uyuşuk