- 8 Mayıs 2013
- 11.896
- 25.515
- 798
Bende eşimden doğumda böyle bi çiçek bekliyorum hdjdjd
Göremedik ama Dilan polatın dolar çiçeği olduğunu tahmin ediyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hahaha yok benim hayallerim bile fakirGöremedik ama Dilan polatın dolar çiçeği olduğunu tahmin ediyorum
Gerçek bir ecoDirekt yüz gr külçeyi taksa ben daha mutlu olurum, bilenzik değer kaybettirirajdjshgshs
Ahahaha bu benim annem onun için bilezik dediğin burmadır gerisi peeeeeehhhhhAnneme gösteriyorum hediyelik bilezik diyo o hahahah sanki onu taktıda bi de beğenmiyor tam bir karadeniz kadını
Takı kontrol bir kiAy size bişe anlatmak istiyorum , benim düğünümden sonra genç takım yemek yemeye gitmiştik gece. Bende tabi ziynetler duruyor. Dönüşte eve geldim annem kapıyı eco gel bakayım tam mısın diye açtı altınları düşürürüm kaybederim diye korkmuş kadın ya
Düğünden sonra neden baba evine gittim? Çünkü bi nikah da istanbulda olacaktı ondan
öyle bir şeyden hiç haberim yok kangurular hakkında da hiçbir şey bilmiyorum aslında. ben şimdi bebek arabası almadim ve bi süre daha da alamicam gibi görünüyor ve alırsam da kabin boy istiyorum. galiba pusetsiz oluyor onlar. sonuc olarak pusetim yok almak da istemiyorum ama bebe nerde duracak onu da hiç bilmiyorum o yüzden kanguru eğer mantıklıysa onu alayım dedimYenidoğan aparatı var mı?
ay kurban olurummmmmmm maşallah canimmmmm çok sevindimGünaydın anneler biz çok şükür evimize geldik. Rabbim bekleyen herkese kavuşma nasip etsin.
Hala inanamıyorum minik savaşçıay kurban olurummmmmmm maşallah canimmmmm çok sevindim
Uy uy uy maşallah süphanallah Gözün aydın canım çok çok sevindimmmmmMis kokulunla güzel günleriniz olsun inşallah. Ayy bebek eli, yiyebilir miyimmmmmmmmGünaydın anneler biz çok şükür evimize geldik. Rabbim bekleyen herkese kavuşma nasip etsin.
Rabbim onları ne güzel yaratmış canım İnan ki. Allah razı olsun. Hepiniz sağlıkla zamanında doğurun inşallahUy uy uy maşallah süphanallah Gözün aydın canım çok çok sevindimmmmmMis kokulunla güzel günleriniz olsun inşallah. Ayy bebek eli, yiyebilir miyimmmmmmmm
Arabanız varsa, yenidoğandan itibaren kullanılan otokoltuğu almanı tavsiye ederim. Arabada ona koyarsın. Bebeği de kucakta taşıyın ya illa kanguruya gerek yok. Ama hiç gezmeye çıkmaz mısınız acaba? Benim de kabin boy var, ona yatırırım battaniye serer gezeriz. Hep öyle yaptım çünkü bir şey olmaz kızlarda da Pusetle uyumlu değil çünkü Ya da avm filan gezerken slinge bağlıyorum kanguru değil de. İçinde uyuyor yumuş yumuş.öyle bir şeyden hiç haberim yok kangurular hakkında da hiçbir şey bilmiyorum aslında. ben şimdi bebek arabası almadim ve bi süre daha da alamicam gibi görünüyor ve alırsam da kabin boy istiyorum. galiba pusetsiz oluyor onlar. sonuc olarak pusetim yok almak da istemiyorum ama bebe nerde duracak onu da hiç bilmiyorum o yüzden kanguru eğer mantıklıysa onu alayım dedim
Amin canım ya sen de kalbinde büyüttün onu aldın sonunda Seninki daha zor bir bekleyiş. Mükafatını aldın çok şükür.Rabbim onları ne güzel yaratmış canım İnan ki. Allah razı olsun. Hepiniz sağlıkla zamanında doğurun inşallah
Bende aynıyım canım elim ayağım şiş ondan galiba uyuşukElinde ve avuçlarında uyuşma yaşayan ana var mı bir bu eksikti bende zaten Teli tutarken dahi uyuşukluk var ödem birikiyormuş
Nasılsın mimoza iyi misin canımBende aynıyım canım elim ayağım şiş ondan galiba uyuşuk