• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Ay size bişe anlatmak istiyorum , benim düğünümden sonra genç takım yemek yemeye gitmiştik gece. Bende tabi ziynetler duruyor. Dönüşte eve geldim annem kapıyı eco gel bakayım tam mısın diye açtı 🤣 altınları düşürürüm kaybederim diye korkmuş kadın ya 😀
Düğünden sonra neden baba evine gittim? Çünkü bi nikah da istanbulda olacaktı ondan 😂

Ay size bişe anlatmak istiyorum , benim düğünümden sonra genç takım yemek yemeye gitmiştik gece. Bende tabi ziynetler duruyor. Dönüşte eve geldim annem kapıyı eco gel bakayım tam mısın diye açtı 🤣 altınları düşürürüm kaybederim diye korkmuş kadın ya 😀
Düğünden sonra neden baba evine gittim? Çünkü bi nikah da istanbulda olacaktı ondan 😂
Takı kontrol bir ki 🤣

Günaydın anneler 🤗 biz çok şükür evimize geldik. Rabbim bekleyen herkese kavuşma nasip etsin.

Eklentiler

• IMG_20230120_221130.jpg
    IMG_20230120_221130.jpg
    97,6 KB · Görüntüleme: 79
Yenidoğan aparatı var mı?
öyle bir şeyden hiç haberim yok😄 kangurular hakkında da hiçbir şey bilmiyorum aslında. ben şimdi bebek arabası almadim ve bi süre daha da alamicam gibi görünüyor ve alırsam da kabin boy istiyorum. galiba pusetsiz oluyor onlar. sonuc olarak pusetim yok😄 almak da istemiyorum ama bebe nerde duracak onu da hiç bilmiyorum o yüzden kanguru eğer mantıklıysa onu alayım dedim

Günaydın arkadaşlar ben dün akşam imza atıp hastaneden çıktım en ufak bir şeyde hastaneye gitmek şartıyla pazartesi kontrole gel dediler ama randevusuz öğlene kadar bekliyoruz randevu bulup gitsem sorun olur mu acaba ya 🥺 bir de şeker çıkmıştı ben hasta olunca aksattim bıraktım sonra tekrar baktır dedi hiç gidesim gelmiyor diyetten bıktım gına geldi dayanamıyorum artık 😏 doktoruma sordum 38den sonra sezeryana alırım seni dedi 13 şubattan sonra doğum var benim daha çok var miniğim durur mu bilmiyorum

Günaydın anneler 🤗 biz çok şükür evimize geldik. Rabbim bekleyen herkese kavuşma nasip etsin.
Uy uy uy maşallah süphanallah 😍😍😍😍 Gözün aydın canım çok çok sevindimmmmm🙏Mis kokulunla güzel günleriniz olsun inşallah. Ayy bebek eli, yiyebilir miyimmmmmmmm

Uy uy uy maşallah süphanallah 😍😍😍😍 Gözün aydın canım çok çok sevindimmmmm🙏Mis kokulunla güzel günleriniz olsun inşallah. Ayy bebek eli, yiyebilir miyimmmmmmmm
Rabbim onları ne güzel yaratmış canım İnan ki. Allah razı olsun. Hepiniz sağlıkla zamanında doğurun inşallah 🤲😘

öyle bir şeyden hiç haberim yok😄 kangurular hakkında da hiçbir şey bilmiyorum aslında. ben şimdi bebek arabası almadim ve bi süre daha da alamicam gibi görünüyor ve alırsam da kabin boy istiyorum. galiba pusetsiz oluyor onlar. sonuc olarak pusetim yok😄 almak da istemiyorum ama bebe nerde duracak onu da hiç bilmiyorum o yüzden kanguru eğer mantıklıysa onu alayım dedim
Arabanız varsa, yenidoğandan itibaren kullanılan otokoltuğu almanı tavsiye ederim. Arabada ona koyarsın. Bebeği de kucakta taşıyın ya illa kanguruya gerek yok. Ama hiç gezmeye çıkmaz mısınız acaba? Benim de kabin boy var, ona yatırırım battaniye serer gezeriz. Hep öyle yaptım çünkü bir şey olmaz kızlarda da 😅 Pusetle uyumlu değil çünkü 😁 Ya da avm filan gezerken slinge bağlıyorum kanguru değil de. İçinde uyuyor yumuş yumuş.

Rabbim onları ne güzel yaratmış canım İnan ki. Allah razı olsun. Hepiniz sağlıkla zamanında doğurun inşallah 🤲😘
Amin canım ya sen de kalbinde büyüttün onu aldın sonunda 🙏❤️ Seninki daha zor bir bekleyiş. Mükafatını aldın çok şükür.

Back