2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Kızlar acil yazar mısınız canım çok sıkkın kahverengi akıntım geldi doktora gittim hemen şimdi kesenin etrafında kanama yok dedi kese büyümüş ama içinde bebek göremedi 5+5im normal mi aglayacagim şimdi elim ayağım titriyor 2 hafta sonra tekrar gel dedi

Kızlar siz çevrenizle paylaştınız mı gebe olduğunuzu yoksa sadece eşiniz ve siz mi biliyorsunuz
Ben eşime söyledim ve 5 yaşındaki oğluma. Oğlum karşılaştığı herkese söyledi gittiği okuldaki velilerden tut kardeşimin kayinvalidesi bile biliyor

Beni de ekler misiniz sat 17 mayıs, bdt 21 şubat

Korkmayın 5+5 daha çok küçük. 5+4te gitmiştim ben ilk lekelenme oldu diye. Kese gayet iyi ama bebek henüz görünmüyor çok erken demişti doktor. Siz yine de istirahat edin. Doktor progestan vermiş olabilir onları kullanın. Bir de kendinizi hemen bırakmayın. Geçmiş olsun

Kalp
Ayy ne güzel Ben de 5 temmuzda 2. defa gidicem bakalım kalp atışını duyarız inşallah. Tek eksisi eşimi içeri almıyorlar pandemi nedeniyle eşler alınmıyormuş. Bir tek ona canım sıkıldı
Kalp sesini duymak için özele gidebilirsiniz eşinizide alıyorlar içeri

Peki tam hangi haftada gördünüz bebeği

kesinlikle... bende dusukte ayni seyi yasadim o yuzden olabildigince gec soyliycem ins

Cok pardon gülmek istemezdim ama cok şirin geldi açlıktan ağlamak canımmm yaaa ins yiyebilirsin
Leblebi, beyaz nohut fln deneyebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…