- 8 Haziran 2022
- 740
- 1.770
- 28
- 32
Bende inanılmaz tatlıcı bir insanım kilo bile tatlı kesememekten alırım ama şuan canım sıfır tatlı istiyor hatta çikolata verdiler işyerinde bir kere ısırdım dedim ben bunu hayatta yiyemem.Çay ve türk kahvesi 2 haftadır hiç içmedimher gün 4 fincan içerdim. Tiskinmedim ama asla canım istemiyor. Bir de tahin ve fıstık ezmesi . Normalde çok severdim ama görüntüsü beni rahatsız ediyo soğudum bi anda
NeeeKız söyleeee gebe belgesi var onu verince her ay 1 gün izin hakkın var kontrol için falan onları al bi an öncee
Doktora giderken izin istiyorum işim var deyip şimdilik ses çıkarmıyorlar ben çok uzun bir süre sölemeyi düşünmüyorum belli olana kadar aile dışınaBen iş yerimdekilere söylemedim henüz ilk çocuğum olucak inşallah ne zaman söylenir onuda bilmçyorumçalışan kadın olarak haklarım ne onlarada baksam iyi olur
Ya bende söylemek istemiyorum ama bilemedim bayramdan sonra söyleyebilirim. Zaten karnım çıkmaya başlar o zamana şimdi bile 1 aylık kabız gibi geziyorum hoş bayadır kabızımda amaDoktora giderken izin istiyorum işim var deyip şimdilik ses çıkarmıyorlar ben çok uzun bir süre sölemeyi düşünmüyorum belli olana kadar aile dışına
Bende çalışıyorum, bebeğin kalp atışları duyulunca doktordan belge istiyormuşsun işyerine bildirmek istiyorum diye. O belge ile çalışma saatlerin değişiyor hakların başlıyor internette zaten çok detaylı aşama aşama anlatıyorlar canım. Haklarını kullan kesinlikle 7,5 saatin üstünde çalıştırılman yasak bildirdikten sonra.Ben iş yerimdekilere söylemedim henüz ilk çocuğum olucak inşallah ne zaman söylenir onuda bilmçyorumçalışan kadın olarak haklarım ne onlarada baksam iyi olur
Benim doktorumda senin yazdıklarını önerdi ama ince bir dip not geçti.Kızlar doktorum bana haftanın 3günü ızgara balık ve kırmızı et tüketmememi ve günde 4porsiyon kadar süt ürünü kullanmamı söyledi fakat ben onları aklıma dahi getirince kötü oluyorum şuan. Siz neler yapıyorsunuz? Neler yiyorsunuz?
Çok üzülüyorum böyle, her gün düzenli süt içerdim ben gebelikten önce onu bile içemiyorum şuan. Sadece biraz peynir ve süzme yoğurt yiyebiliyorum
Doktorun progestan yazmadı mı iğneyi gebelik boyunca mı kullancaksnArkadaşlar 6 haftalık hamileyim bugün peçete de çok az kan vardı kanama normal mi droktorumu Aradım proluton iğne verdi daha önce kalbi durduğu İçin kürtaj olmak zorunda kaldım çok korkuyorum bu şekilde kanaması olan var mı ağrı yok
Ne ayıp ya, insalar bunu neden yapıyor. Nerden bilicen çocuğum olup olmayacağını allahla bağlantın mı var?16 ay bekledikten sonra pozitifi gorunce arkadaslarim annem kardeslerim hepsine soyledimsonra esim kv cenazedeyken arayip soyluyo o da heyecanla sesli sesli konusunca sagir sultan be ogreniyor ve kapaniş ay ama anne tarafimda bi teyzem disinda kimse bilmiyo cunku hic anlasabildigim insanlar degil cocugu olmaz onun falan diye konustuklarini duydugumuzdan soylemedik bayramda ogrenirler muhtemelen
Biz sadece ailelere verdik haber ama ilk 3 ay en azından söylemeyi düşünmüyoruz kimseye.Kızlar siz çevrenizle paylaştınız mı gebe olduğunuzu yoksa sadece eşiniz ve siz mi biliyorsunuz
6+5 te duyabilmiştim ben. Daha erken herhalde, hem gördüyseniz sorun yokKızlar merhaba bugün 6+1 de kalp atışımızı duyamadık fakat ultrasonda atışını gördük :)
Siz duyabildiniz mi ?
İnan hic umrumda degil her nasip vaktini bekler cunku insanlar bunu bilmiyor. Kendi kendilerine tani koyuyorlarNe ayıp ya, insalar bunu neden yapıyor. Nerden bilicen çocuğum olup olmayacağını allahla bağlantın mı var?
YaaaaBenim doktorumda senin yazdıklarını önerdi ama ince bir dip not geçti.İlk 3 ay bebek senden yetecek besini bulabilir tiksindiğin hiçbirşey yemek zorunda değilsin 3 ayın sonunda sağlıklı düzenli beslenmelisin dedi. Yine sen doktorun dediklerini dikkat etmek istersen et ama bu duruma çok üzülme illaki düzelecek bu düzen.
Ben de devlete gittim 5+3te ilk randevuma. Üniversite hastanesi olunca içim rahat etti. Ankara'dayım bir de özele gitsem ikinci bir gözle balılsa mı diye düşünüyorum ama kararsızım. Özellere güvenim hiç yokKızlar kontrollere özelde mi devlette mi gideceksiniz?
Ben ilkinde devletteydim, ikinci özelde. Bu sefer yine devlete gideceğim sanırım. Özelden memnun kalmadım. Yaşadığım şehirde tek özel hastane var zaten.
Once annemle kardeşime söyledik. Kimseye demeyin dedik. Sağ olsunlar biri hemen gidip eşine, diğeri de wp'tan kardeşlerine ilan etmiş. İş hemen çığırından çıkıyor ya.. Ama eşimin ailesi ve arkadaşlarımiz bilmiyor, yani en azından ben öyle biliyorumKızlar siz çevrenizle paylaştınız mı gebe olduğunuzu yoksa sadece eşiniz ve siz mi biliyorsunuz
Biz de 6+2de sizinki gibi olmuştu. Yani vajinal baktı, sadece kalp atışını gördük. Karından bakınca çok derinden duydukKızlar merhaba bugün 6+1 de kalp atışımızı duyamadık fakat ultrasonda atışını gördük :)
Siz duyabildiniz mi ?
Tekrar bdt ve sat yazarmısınızzz:)Ewet lütfen
Tamamdır ekliyorum :)15 mayıs sat
19 şubat doğum inşallah. Allah isteyen herkese nasip etsin . Sağlıkla gelsin
6+3te kısacık duymuştukKızlar merhaba bugün 6+1 de kalp atışımızı duyamadık fakat ultrasonda atışını gördük :)
Siz duyabildiniz mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?