• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Bugun bende ilk defa bu kadar yoğun bulanti yaşadım. Açlıktan basim ağrıdı resmen. Az once ince koftelik bulgur aklıma geldi iki üç kasik ondan yedim. Ama uzerine su içmek işkenceydi
Sanki bulgur jyi geldi gibi. Kuru kuru yedim ama bir islem yapmadan
Benim çok erken başladı iki haftayı geçti bulantılar iştahla yemek yemek istiyorum , tabi önce bebeiş sağlıklı olsunda razıyız herşeye, su zaten en çok midemi bulandıran şey😔

Allah razı olsun ❤️Evdeki gider kokusundan dolayı kustuğumu düşünüyor. 1 aydır buradayım tam bir aydır da giderler arızalı tabi benim için işkence zaten bebek yeteri kadar bulantı yapıyor birde bu eklenince çekilmez oluyor ama en azından annem anlamadı
İyi denk gelmiş 😀 suan bebis ne kadar?

Benim çok erken başladı iki haftayı geçti bulantılar iştahla yemek yemek istiyorum , tabi önce bebeiş sağlıklı olsunda razıyız herşeye, su zaten en çok midemi bulandıran şey😔
Benim ara ara kotu koku gelip gidiyordu. 5+4 oldu bugün ve bence gercek bulantj bugun oldu. Hic rahat edemedim. Hersey mi tiksindirir insani. Su cok kotu oldu ya. Suyu cok severdim ben

Valla nasıl yapıcam aklımda deli sorular araları 16 ay olacak
Sizin daha azmış 😢 Bizimkilerin de 27 ay olacak. En büyük ne kadardı senin? Benim en büyük de küçük sayılır daha 5 yaşında.

Ben evde şöyle güzel bir sadeleştirme ve düzenleme yapayım diyorum. Bir de temizlik, yemek rutinlerimi iyice oturtmam lazım.

Yenidoğana emzik veririm ve hamak beşik alırım diye düşünüyorum. Daha rahat etmek için. Kafamda bazı planlamalar yapmaya çalışıyorum.

Benim de çok fazla soru var kafamda valla. Bir de işe başlayacaktım güya kasımda ücretsiz iznim bitiyordu ama sanırım bittiği gibi tekrar işe başlayacağım. Tüm planlarım alt üst oldu.

Sizin daha azmış 😢 Bizimkilerin de 27 ay olacak. En büyük ne kadardı senin? Benim en büyük de küçük sayılır daha 5 yaşında.

Ben evde şöyle güzel bir sadeleştirme ve düzenleme yapayım diyorum. Bir de temizlik, yemek rutinlerimi iyice oturtmam lazım.

Yenidoğana emzik veririm ve hamak beşik alırım diye düşünüyorum. Daha rahat etmek için. Kafamda bazı planlamalar yapmaya çalışıyorum.

Benim de çok fazla soru var kafamda valla. Bir de işe başlayacaktım güya kasımda ücretsiz iznim bitiyordu ama sanırım bittiği gibi tekrar işe başlayacağım. Tüm planlarım alt üst oldu.
Benim büyüğü 9 yaşında ama hiç isteği bitmiyor bebiş 8 aylık ben direk yardımcı düşünüyorum sabah gelsin akşam gitsin başka türlü sanırım yapamayacagım 🥹 bende yazdan sonra işe dönmeyi düşünüyordum yalan oldu

Biraz için rahatladı ama çok korkuyorum kese var bebek yok ise 5+4 de görülür sanıyordum demekki erken
Bende cuma günü gittim 5+4 tü o gün bende sadece kese gördüm 2 hafta sonra gel bebekte görülür kalp atışıda duyulur dedi. Üzmeyin kendinizi bizimkiler çok minik görünmüyor o sebeple daha 🥰 bugün 6 haftaya girdim ve lekelenmem başladı. Az ama doktor zaten olabilir önümüzde ki günlerde demişti ve oldu.. Korkmamak gerektiğini fazlalaşırsa bana haber ver demişti şükür şimdilik çok az denecek kadar. 🙆‍♀️

Bugun bende ilk defa bu kadar yoğun bulanti yaşadım. Açlıktan basim ağrıdı resmen. Az once ince koftelik bulgur aklıma geldi iki üç kasik ondan yedim. Ama uzerine su içmek işkenceydi
Sanki bulgur jyi geldi gibi. Kuru kuru yedim ama bir islem yapmadan
İlk kez duydum kuru bulguru hem yiyeni hem yiyebileni🙈
Kız valla hamilelik cok ilginç 😛
Oğluma hamileyken tereyağı kızdırdım tavada, yemeğe sos için. Öyle koktu ki 4 5 yemek kaşığı onu içtim resmen 😝😝😝😝 su an cok iğrenc gelio mesela 😁

İlk kez duydum kuru bulguru hem yiyeni hem yiyebileni🙈
Kız valla hamilelik cok ilginç 😛
Oğluma hamileyken tereyağı kızdırdım tavada, yemeğe sos için. Öyle koktu ki 4 5 yemek kaşığı onu içtim resmen 😝😝😝😝 su an cok iğrenc gelio mesela 😁
Ben eskiden beri kuru bakla gilleri kuru kuru yemeyi çok severim canim 🤣 küçükken demirim düşukmus sanirim. Canim cok toprak çekerdi. Toprak yememek için bulgur yerdim 🤣🤣🤣
En ilginci bir tane arkadasimda kireç boyalı duvari söküp yiyordum hamileyken demisti 🤣🤣🤣🤣

Benim büyüğü 9 yaşında ama hiç isteği bitmiyor bebiş 8 aylık ben direk yardımcı düşünüyorum sabah gelsin akşam gitsin başka türlü sanırım yapamayacagım 🥹 bende yazdan sonra işe dönmeyi düşünüyordum yalan oldu
Büyüğün yaşı cok güzelmiş aslında senin. Yardımcı bile olur sana . Ama ıkı numaran baya minik. Ama söyle şanslısın, cok iyi anlaşırlar araları yakın olunca. Kıskançlık fln olmaz bence 🧿😍🙏🏻
Sanırım bende birini bulacağım tam zamanlı. Hamilelikte idare ettiğim yere kadar tamamım da. Oğlum 3 yaşında olcak bebek doğunca. İlgi anlamında sıkıntı yaşansın istemiyorum, zaten ev işi var bi yanda. Yemek çamaşır vs.

Ben eskiden beri kuru bakla gilleri kuru kuru yemeyi çok severim canim 🤣 küçükken demirim düşukmus sanirim. Canim cok toprak çekerdi. Toprak yememek için bulgur yerdim 🤣🤣🤣
En ilginci bir tane arkadasimda kireç boyalı duvari söküp yiyordum hamileyken demisti 🤣🤣🤣🤣
Baklagiller tam pişmeyince bile zor yutuluo arkadaşım ya 😂😂😂 helal olsun bi de şifa olsun ne diyim 🤩 bebeğine de şifa olsun tabiii
Arkadaşına da cok güldüm 😂 d
İtiraf vaktiii 🥳
Bende küçükken ıslanmış beton kokusuna bayılırdım ve gizli gizli anneannemlerin duvarlarını yalıyordum 🤣🤣🤣🤣 ne eksikse artık 🙈🙈😛😛

Büyüğün yaşı cok güzelmiş aslında senin. Yardımcı bile olur sana . Ama ıkı numaran baya minik. Ama söyle şanslısın, cok iyi anlaşırlar araları yakın olunca. Kıskançlık fln olmaz bence 🧿😍🙏🏻
Sanırım bende birini bulacağım tam zamanlı. Hamilelikte idare ettiğim yere kadar tamamım da. Oğlum 3 yaşında olcak bebek doğunca. İlgi anlamında sıkıntı yaşansın istemiyorum, zaten ev işi var bi yanda. Yemek çamaşır vs.
Benım kardeşimle aramda da 9 yaş var küçükken çok bakardım severdim şimdi ki çocuklar hiç öyle değil zorlamakta istemiyorum o da cocuk.. en mantıklısı yardımcı evet yada şöyle dedim haftada 2,3 gün ev temizleme yemek yapma çamaşır vs peşimi toplayan biri olsa yetermi bu iki seçeneği düşünüyorum şuanda

Allah zorunu kolaylaştırsın canım. 5 yasındakı kızın büyük ama bayağı şükür ki. Ortancanın 2 yaş sendromu vs oluyormu bilmem ama inş onu da kolay atlatırsınız. Yeni doğanı kıskanabilir.
Oğlum da kıskanacak galiba öle hissediyorum. Oyun grubu bulsam götür getir yapabilecek miyim bilmiyorum. Kreş istemiyorum pek. Bir sonrakı sene başlasın. İlk yıl cok hastalandıklarında 1 sene sonra bünyesi daha kuvvetli olsun istiyorum. Aklımda deli sorular
Evim tam çocuğa uygun şekilde zaten. Sadece bir minik taşınma ihtimalimiz var nasip diyorum.

Evdeki hesaplarımız çarşıya uymadı 😂👀

Benım kardeşimle aramda da 9 yaş var küçükken çok bakardım severdim şimdi ki çocuklar hiç öyle değil zorlamakta istemiyorum o da cocuk.. en mantıklısı yardımcı evet yada şöyle dedim haftada 2,3 gün ev temizleme yemek yapma çamaşır vs peşimi toplayan biri olsa yetermi bu iki seçeneği düşünüyorum şuanda
Evde sürekli bi kadınla vakit geçirmek bana da cok bunaltıcı gelio düşünce olarak bile. Ama yenidoğan sürekli meme isticek. Bi de ben biraz pimpirikli miyim neyim bilemiyorum ama bebek uyurken nöbetçi dıkmem lazım basına. Oğlum bebekken minnacık da olsa kusardı ve burnundan fln da geliyordu. Hava yolu kapanmasın vs bi sey olmasın diye gece bile uyuyamadım ben hiç. Anca eşim bakarken 2 3 saatlik uykum oldu tas ki oğlum 9 aylık olana kadar

Back