• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Kızlar acil yazar mısınız canım çok sıkkın kahverengi akıntım geldi doktora gittim hemen şimdi kesenin etrafında kanama yok dedi kese büyümüş ama içinde bebek göremedi 5+5im normal mi aglayacagim şimdi elim ayağım titriyor 2 hafta sonra tekrar gel dedi

Kızlar siz çevrenizle paylaştınız mı gebe olduğunuzu yoksa sadece eşiniz ve siz mi biliyorsunuz
Ben eşime söyledim ve 5 yaşındaki oğluma. Oğlum karşılaştığı herkese söyledi gittiği okuldaki velilerden tut kardeşimin kayinvalidesi bile biliyor 😃

Merhaba hanımlar Şubat Anneleri olarak bu topikte buluşuyoruz ❤️😍
��

İSİMSATBDTCİNSİYET
A aysemah 1 Mayıs5 şubat
@LadyRuby4 şubat
@kirmizipatiklikiz28nisan2 şubat
@tubikkoo2 mayıs6 şubat
@8kediannesiŞubat ortası
T the economist 4 mayıs8 şubat
Z ZeynepBetulll 9 mayıs13 şubat
@MaviMabellee30 nisan3 şubat
@Tubacala11 Mayıs14 şubat
@Pembesacli Rapunzel14 mayıs16 Şubat
@egekarakas11 şubat
@Cansu Merve27 nisan1 şubat
@esilaw10 mayıs15şubat
@HafizHafsa11 şubat
@Gozde004416 Mayıs
@tugce59344 mayıs8 şubat
@Limonsekeri16 mayıs20 şubat
@Ftlyztrk3 Mayıs7 şubat
R Renklirenkli Ocak sonu
@MaviFeslegen19 mayıs23 şubat
@epoh3414 şubat
@Dua46148 Mayıs14 şubat
@Petitoogofrett2 mayıs5 şubat
@cerenay00018 mayıs22 şubat
@mimozagerbera17 mayıs21 şubat
@Aylinry2 mayıs7 şubat
@rnkl2315 Mayıs19 şubat
@She-Raa17 mayıs21 şubat
@sadelik9010 mayıs14 şubat
@miray928814 mayıs
@siremat14 mayıs14 şubat
G gunesli gunler 17 şubat
@melikei6 mayıs
@brnvkle17 mayıs21 şubat
@elionŞubat
@bebisibeklerkeen11 mayıs15 şubat
@bebisim92
Sine_01 Sine_01 18 mayıs21 şubat
S serabeyaz 5 mayıs10 şubat
@cukulatam28 şubat
@moonandstar15 mayıs19 şubat
@JustAurora3 mayıs6 şubat
@Esrabesler10 mayıs14 şubat
@kubik009 mayıs13 şubat
@Meltemavc9 mayıs20 şubat
@Phaedra14 mayıs
@Gokce679214 mayıs5 şubat
@nsl47211 mayıs
@ozlmbysl18 şubat
@birazeze7 mayıs11 şubat
@dandikfindik15 mayıs19 şubat
M Mymoomm 6 mayıs10 şubat
Beni de ekler misiniz ☺️ sat 17 mayıs, bdt 21 şubat

Kızlar acil yazar mısınız canım çok sıkkın kahverengi akıntım geldi doktora gittim hemen şimdi kesenin etrafında kanama yok dedi kese büyümüş ama içinde bebek göremedi 5+5im normal mi aglayacagim şimdi elim ayağım titriyor 2 hafta sonra tekrar gel dedi
Korkmayın 5+5 daha çok küçük. 5+4te gitmiştim ben ilk lekelenme oldu diye. Kese gayet iyi ama bebek henüz görünmüyor çok erken demişti doktor. Siz yine de istirahat edin. Doktor progestan vermiş olabilir onları kullanın. Bir de kendinizi hemen bırakmayın. Geçmiş olsun

Kalp
Ayy ne güzel ☺️ Ben de 5 temmuzda 2. defa gidicem bakalım kalp atışını duyarız inşallah. Tek eksisi eşimi içeri almıyorlar pandemi nedeniyle eşler alınmıyormuş. Bir tek ona canım sıkıldı
Kalp sesini duymak için özele gidebilirsiniz eşinizide alıyorlar içeri

Korkmayın 5+5 daha çok küçük. 5+4te gitmiştim ben ilk lekelenme oldu diye. Kese gayet iyi ama bebek henüz görünmüyor çok erken demişti doktor. Siz yine de istirahat edin. Doktor progestan vermiş olabilir onları kullanın. Bir de kendinizi hemen bırakmayın. Geçmiş olsun
Peki tam hangi haftada gördünüz bebeği

Annem ve eşim biliyor. Anneme de duasına ihtiyacım var diye söyledim. İlk gebeliğim dış gebelikti. Kayınvalidem yok benim olsa ona da söylerdim.
Söylememe sebebim de allah göstermesin kötü bieşy olursa olabildiğince az kişiye açıklama yapmak. Herkes bilince herkes soruyor o beni çok geriyor.
kesinlikle... bende dusukte ayni seyi yasadim o yuzden olabildigince gec soyliycem ins

Kızlar artık açlıktan ağlıyorum bi insanın canı hiçmi bişey çekmez herşeyden midem bulanıyor, saolsun eşim sana yumurta kızartıyımmı dedi o an öle canım çektiki kokusu gelmesin die balkonda bekliyorum inşaAllah yiyebilirim😂
Cok pardon gülmek istemezdim ama cok şirin geldi açlıktan ağlamak 😂😂😅🙈🙈🙈 canımmm yaaa ins yiyebilirsin
Leblebi, beyaz nohut fln deneyebilirsin

Back