Ekliyorum :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ekliyorum :)
Ben eşime söyledim ve 5 yaşındaki oğluma. Oğlum karşılaştığı herkese söyledi gittiği okuldaki velilerden tut kardeşimin kayinvalidesi bile biliyorKızlar siz çevrenizle paylaştınız mı gebe olduğunuzu yoksa sadece eşiniz ve siz mi biliyorsunuz
Aaa bende ankaradayım. Şehir hastanesine gidicem bende perşembe.Ben de devlete gittim 5+3te ilk randevuma. Üniversite hastanesi olunca içim rahat etti. Ankara'dayım bir de özele gitsem ikinci bir gözle balılsa mı diye düşünüyorum ama kararsızım. Özellere güvenim hiç yok
Ayy ne güzel Ben de 5 temmuzda 2. defa gidicem bakalım kalp atışını duyarız inşallah. Tek eksisi eşimi içeri almıyorlar pandemi nedeniyle eşler alınmıyormuş. Bir tek ona canım sıkıldıAaa bende ankaradayım. Şehir hastanesine gidicem bende perşembe.
Beni de ekler misiniz sat 17 mayıs, bdt 21 şubatMerhaba hanımlar Şubat Anneleri olarak bu topikte buluşuyoruz
��
�
İSİM SAT BDT CİNSİYET A aysemah 1 Mayıs 5 şubat @LadyRuby 4 şubat @kirmizipatiklikiz 28nisan 2 şubat @tubikkoo 2 mayıs 6 şubat @8kediannesi Şubat ortası T the economist 4 mayıs 8 şubat Z ZeynepBetulll 9 mayıs 13 şubat @MaviMabellee 30 nisan 3 şubat @Tubacala 11 Mayıs 14 şubat @Pembesacli Rapunzel 14 mayıs 16 Şubat @egekarakas 11 şubat @Cansu Merve 27 nisan 1 şubat @esilaw 10 mayıs 15şubat @HafizHafsa 11 şubat @Gozde0044 16 Mayıs @tugce5934 4 mayıs 8 şubat @Limonsekeri 16 mayıs 20 şubat @Ftlyztrk 3 Mayıs 7 şubat R Renklirenkli Ocak sonu @MaviFeslegen 19 mayıs 23 şubat @epoh34 14 şubat @Dua4614 8 Mayıs 14 şubat @Petitoogofrett 2 mayıs 5 şubat @cerenay000 18 mayıs 22 şubat @mimozagerbera 17 mayıs 21 şubat @Aylinry 2 mayıs 7 şubat @rnkl23 15 Mayıs 19 şubat @She-Raa 17 mayıs 21 şubat @sadelik90 10 mayıs 14 şubat @miray9288 14 mayıs @siremat 14 mayıs 14 şubat G gunesli gunler 17 şubat @melikei 6 mayıs @brnvkle 17 mayıs 21 şubat @elion Şubat @bebisibeklerkeen 11 mayıs 15 şubat @bebisim92 Sine_01 18 mayıs 21 şubat S serabeyaz 5 mayıs 10 şubat @cukulatam 28 şubat @moonandstar 15 mayıs 19 şubat @JustAurora 3 mayıs 6 şubat @Esrabesler 10 mayıs 14 şubat @kubik00 9 mayıs 13 şubat @Meltemavc 9 mayıs 20 şubat @Phaedra 14 mayıs @Gokce6792 14 mayıs 5 şubat @nsl4721 1 mayıs @ozlmbysl 18 şubat @birazeze 7 mayıs 11 şubat @dandikfindik 15 mayıs 19 şubat M Mymoomm 6 mayıs 10 şubat
Benim 3. olduğu için tepkilerden çekiniyorum o yüzden söylemeyeceğim bir süreKızlar siz çevrenizle paylaştınız mı gebe olduğunuzu yoksa sadece eşiniz ve siz mi biliyorsunuz
Korkmayın 5+5 daha çok küçük. 5+4te gitmiştim ben ilk lekelenme oldu diye. Kese gayet iyi ama bebek henüz görünmüyor çok erken demişti doktor. Siz yine de istirahat edin. Doktor progestan vermiş olabilir onları kullanın. Bir de kendinizi hemen bırakmayın. Geçmiş olsunKızlar acil yazar mısınız canım çok sıkkın kahverengi akıntım geldi doktora gittim hemen şimdi kesenin etrafında kanama yok dedi kese büyümüş ama içinde bebek göremedi 5+5im normal mi aglayacagim şimdi elim ayağım titriyor 2 hafta sonra tekrar gel dedi
Kalp sesini duymak için özele gidebilirsiniz eşinizide alıyorlar içeriAyy ne güzel Ben de 5 temmuzda 2. defa gidicem bakalım kalp atışını duyarız inşallah. Tek eksisi eşimi içeri almıyorlar pandemi nedeniyle eşler alınmıyormuş. Bir tek ona canım sıkıldı
Evet özele gitmek istiyoruz bir de. Ankarada özelde doktor önerisi olan olursa çok sevinirim :)Kalp
Kalp sesini duymak için özele gidebilirsiniz eşinizide alıyorlar içeri.
Ben aynı zamanda özele de gittiğim içim eşimi orda sokuyorumAyy ne güzel Ben de 5 temmuzda 2. defa gidicem bakalım kalp atışını duyarız inşallah. Tek eksisi eşimi içeri almıyorlar pandemi nedeniyle eşler alınmıyormuş. Bir tek ona canım sıkıldı
Peki tam hangi haftada gördünüz bebeğiKorkmayın 5+5 daha çok küçük. 5+4te gitmiştim ben ilk lekelenme oldu diye. Kese gayet iyi ama bebek henüz görünmüyor çok erken demişti doktor. Siz yine de istirahat edin. Doktor progestan vermiş olabilir onları kullanın. Bir de kendinizi hemen bırakmayın. Geçmiş olsun
6+2de gördük. Yine lekelenmem vardı ve bebek çok şükür iyiydiPeki tam hangi haftada gördünüz bebeği
Özel ortadoğuda ceylan ilhan var çok tatlı bir kadın. Muayenesi 250. Doğum paketi 9250. BakabilirsinizEvet özele gitmek istiyoruz bir de. Ankarada özelde doktor önerisi olan olursa çok sevinirim :)
Çok teşekkür ederim kendisine bir bakayım devlette de hocanın kliniğine gidiyorum aynı ücreti ödüyorum muayene içinÖzel ortadoğuda ceylan ilhan var çok tatlı bir kadın. Muayenesi 250. Doğum paketi 9250. Bakabilirsiniz
ben paketli gidalari ve sekeri biraktim, buna zaten ara verecektim hamilelikle erken baslamis oldum :)ya kızlar bu kadar dikkat ediyor musunuz gerçekten ben mide bulantılarım başlayana kadar allah ne verdiyse yedim. Geçince de kendimi tutabileceğimi sanmıyorum
benim esim ve bir arkadasim biliyor, kismetse 5. aylarda ailelerimize soylemeyi dusunuyoruz :) siz soylediniz mi?Kızlar siz çevrenizle paylaştınız mı gebe olduğunuzu yoksa sadece eşiniz ve siz mi biliyorsunuz
kesinlikle... bende dusukte ayni seyi yasadim o yuzden olabildigince gec soyliycem insAnnem ve eşim biliyor. Anneme de duasına ihtiyacım var diye söyledim. İlk gebeliğim dış gebelikti. Kayınvalidem yok benim olsa ona da söylerdim.
Söylememe sebebim de allah göstermesin kötü bieşy olursa olabildiğince az kişiye açıklama yapmak. Herkes bilince herkes soruyor o beni çok geriyor.
Cok pardon gülmek istemezdim ama cok şirin geldi açlıktan ağlamak canımmm yaaa ins yiyebilirsinKızlar artık açlıktan ağlıyorum bi insanın canı hiçmi bişey çekmez herşeyden midem bulanıyor, saolsun eşim sana yumurta kızartıyımmı dedi o an öle canım çektiki kokusu gelmesin die balkonda bekliyorum inşaAllah yiyebilirim